Siden matkakokemukset ja vinkit: Sivu 2

Viihtyisä pieni hotelli

tehauta    02.09.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Dogan

Hieman vanhahtava, pieni intiimihkö rivitalomainen kiva 2 kerroksinen hotelli pienellä sisäpihalla. Tarjolla jonkinverran aurinkotuoleja, pieni ulkoilmabaari raunioiden ympäröimänä, suihku, vaatimaton uima-allas. Sisäpihalla on ilmainen wlan yhteys asukkaille, mutta signaali on huono. Ruoka on OK, 2vko reissussa siihen kylläkin ehti kyllästyä vähäisen vaihtelun takia. Sama tarjottavan ohjelmiston suhteen. Huoneet ovat pienehköjä, ahtaita ja kuumia. Niissä on kuitenkin ilmastointi. Siivous toimi. Tarjolla hieronta ja kylpyläpalveluja. Suosittelen Hamamissa käyntiä heti loman alkuun, ihanaa. Hieronnat huokeita ja ihanan rentouttavia. Hinnoista kannattaa yrittää tinkiä!! Lyhyt matka rannalle, promenadi ihan vieressä, vanhaan Antiikin Sideen n. 1km kävelymatkaa, mikä ei ole paljon. V. 2012 varten kuulemma tekevän faceliftin hotellihuoneisiin sekä ravintolatiloihin. Saapa nähä.

Arvosana hotellille:

Tropico Steak House, loistavaa ruokaa

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

Siden rannalla sijaitsevat Tropico Bistro ja Steak House yläkerrassa ovat verrattomia ruokapaikkoja.

Auringon laskiessa yläkertaan pihviaterialle, jotka ovat loistavia. Ei tyypillisimpiä Turkkilaisruokia vaan aivan normaaleja Suomi-tyyppisiä ravintola annoksia. Hinnat halvat, palvelu vimosen päälle, asiakkaista huolehditaan. Ystävällisyys huokuu.

Asiallinen ROCK baari!

tehauta    28.08.2011    Siden ravintolat ja baarit    Side

route66side.com/

Drinkit tuoreista hedelmistä, nopea palvelu, kyyditys takaisin hotellille.

Tärkeimpänä; asiallinen musiikki! Korva lepää vinyylin rahinassa discojumputuksen kuuntelun jälkeen.

Pieni hotelli pääkadun varrella

Tuutikki100    29.06.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Karat Hotel

Pieni, viihtyisä hotelli pääkadun varrella. Yöllä liikenteen melu kuuluu aika hyvin. Ystävällinen henkilökunta. Aamupala joka aamu samanlainen. Siisti.

Arvosana hotellille:

Rauhallisia ostoksia Sidessä

Quesadilla    19.02.2011    Siden ostokset    Side

Olin positiivisesti yllättynyt, kun saimme tehdä ostoksia rauhassa Siden alueen kaupoissa ja kujilla. Paikallisjohto oli kieltänyt kauppiaita häiritsemästä matkailijoita liian tunkeilevasti. Kieltoa noudatettiin hyvin koska rangaistukset sen rikkomisesta olivat kaupiaille melkomoiset ( yhdestä rikkomuksesta kauppa kiinni päiväksi, kahdesta rikkomuksesta kahdeksi päiväksi ja kolmesta kauppa suljetaan kokonaan). Teimme enemmän ostoksia, kuin miltään aikaisemmalta matkalta ja aiomme palata rauhalliseen Sideen lomailemaan vielä koko perheen voimin uudestaan.

Amfiteatterin rauniot

Quesadilla    19.02.2011    Siden nähtävyydet    Side

Valtavan upea kokemus oli istua kuuntelemassa tuhatpäisen yleisön kanssa klassista konserttia Siden amfiteatterin raunioissa. Rauniot oli hienosti valaistu, mutta kannattaa toki käydä katsomassa myös päivänvalossa.

ömür restaurant, Manavgat

Vieras    15.11.2010    Siden ravintolat ja baarit    Side

Viihtyisän oloinen ruokaravintola amfiteatterin vieressä, mutta älkää tilatko mitään, jos ette ole selvittänyt lopullista ruuan hintaa etukäteen kirjallisesti. Esimerkissä yhdelle hengelle kala-ateria tuli maksamaaan kolmattasataa liiraa eli tuollaiset reilun sata euroa. Hintaa ei ollut ilmoitettu suoraan listassa, vaan oli vain määränä kiloa. Muut atriat samassa listassa 30 liiran hintatasoa. Emme olleet ainoita asiakkaita ketä kusetettiin naapuripöydässä kävi samoin. Ei toista kertaa samaan paikkaan. Ps. tarjoilija ei antanut mitään vinkkiä kohtuullisesta tasosta poikkeavasta hinnasta etukäteen.

Avokaatopaikkoja

Vieras    23.10.2010    Siden muita vinkkejä    Side

Oltiin perheen kanssa syyslomalla Turkin Sidessä. Alussa kaikki oli uutta ja jännää. Ihmettelin vilkkaitten autoteitten

välissä laiduntavia hevosia, hotellin pihalla tepastelevia kanoja ja roskiksissa ruokailevia kissoja.

Lämmintä oli vaikka yhtään täysin aurinkoista päivää ei sattunut viikkoon. Dolmus-busseilla huristelimme Manavgatiin ja retkeilimme mm. Manavgat-joella ja löysimmepä kuuluisille vesiputouksillekin.

Näimme elämämme mahtavimman ukkosen, salmointia tuntikaupalla, taivas yhtenä välkkeenä. Palattuamme ihailen tätä Suomen puhtautta. Siellä upeimmankin hotellin lähistöllä oli jätetunkioita, joissa kulkukoirat kasvattivat

pesueitaan. Monien ravintoloiden edustoilla oli vetonauloina, kilpikonnanpoikanen, kissan- tai koiranpentu.

vaateostoksia

Vieras    03.05.2010    Siden ostokset    Side

Olimme nazarin matkalla asteria side hotellissa.Hotellissa kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää. Kävimme taksilla dickmann nimisessä vaatekupassa n. 15-20 km:n päässä. Hyvännäköistä vaatetta edullisesti. Suosittelen. Ei kannata ottaa paljon vaatetta Suomesta mukaan, vaan ostaa sieltä.

neljä+ tähden kookas ja siisti hotelli

mikkonen    03.12.2009    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: sunwing resort spa side beach

Sunwing resort spa side beach oli tosi siisti ja mukava. Meillä oli all inclusive (aamiainen, lounas, päivällinen, illallinen) ja siinä oli kaikki mitä ikinä voi toivoa ravintoloilta. Eläimiä ei hotelli huoneessa ollut lainkaan tai ei ainakaan näkynyt mitään. Huone missä oltiin, oli tavallinen kolmio 4 hengelle huoneisto. Hotelli, oli 10km oikeasta siden kaupungista. Ranta taisi olla peräti 20km pituinen. se, oli aivan mielettömän pitkä. Hotelilta, oli vain suunnilleen 100m rantaa.

OLI TOSI KIVA LOMA

Arvosana hotellille:

Upeat altaat

almaveera    25.07.2009    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Pegasus World

Upea hotelli päältäpäin...Sisältö silkkaa huijausta.

Lyhyesti:vatsatautia,nuori kokematon henkilökunta ja suomalaisen mittapuun mukaan täyttä huijausta hotellin kaupoissa. Huoneet aliarvoiset, vanhat kulahtaneet lastulevy kalusteet ja sängyt uskomattoman kovat!

Eka ja viimeinen kerta Turkissa. Pitää olla tosi sinisilmäinen että tästä pitää.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sidessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.