Matkakokemukset - Muita vinkkejä Sidesta

Hieronta

Vieras    15.05.2024    Siden muita vinkkejä    Side

Tropic Hotellin sisäpihalla hierontapaikka, jossa oli hyvä hieroja, Sarka.

Älä käytä Deturia!

heidikka    16.03.2017    Siden muita vinkkejä    Side

ÄLÄ IKINÄ KÄYTÄ DETURIA tai Svea Ekonomia!!!!! Jos tilauksessa tulee näppäilyvirhe ja käytit Svea Ekonomia ja joudut tekemään tilauksen uudelleen, niin se näppäilyvirhe maksoi 60€ per hlö!!!!!! Tein uuden tilauksen 5vrk virheellisen tilauksen jälkeen ja nyt tulee lasku 180€ ulosmittauksen uhalla!!!!!!

Side,Turkki. Matkakohteena

Vieras    16.08.2013    Siden muita vinkkejä    Side

Siden kaupunki lomakohteena on oikein mukava rentoutumista, rantoja, lämpöä ja aurinkoa halaville. Siden kaupunki on pieni turistikohde, jossa emme löytäneet oikein muuta kiinnostavaa tekemistä kuin auringonottamista ja lököilyä, mikä oli lomamme tarkoituskin. (Toukokuu/2013) Siden antiikin raunioiden luona tosin kannattaa käydä kävelemässä.

Meitä ei oikein sytyttänyt feikkimerkkien hanakas myynti kalliiseen hintaan. Vaikka vaatteista ja tavaroista tinkikin puolet pois niin itse en ainakiaan ostaisi epäaitoja tavaroita parikymppiä halvemmalla kuin mitä aitoja vaatteita saisi Suomesta. Ja jos kyseisiä tavaroita halajaa ostaa niin nyrkkisääntönä kannattaa olla, että lähtee tinkimään puolet pois, ettei tule ihan huijatuksi.

Suosittelemme kuitenkin laivaristeilyitä, jotka olivat oikein mukavia. Jos haluaa päästä hieman edullisemmin ja puhuu/ymmärtää jonkin verran englantia ei kannata maksaa matkanjärjestäjän retkistä vaan ostaa retket paikallisilta välittäjiltä. Esimerkiksi Siden lukuisilla kaduilla, rannan lähellä on useita "matkatoimistoja", jotka tarjoavat erilaisia retkiä ja risteilyjä lähialueille edulliseen hintaan. Esimerkiksi koko päivän kestävä risteily isolla "merirosvo henkisellä" laivalla, merellä ja Manavgat joella maksoi aikuiselta 15€. Risteilyyn sisältyi basaarivierailu, käynti vesiputouksilla ja lämmin lounas.

Plussaa on, että Side sijaitsee lähellä Antalyan suurkaupunkia. Tosin busiilla sinne kestää reilun tunnin/kaksi, joten kannattaa lähteä aikaisin aamusta liikkeelle.

Side on pieni turistikaupunki ja sopii ihmisille, joilla ei ole tarvetta käydä paljon nähtävyyksissä ja jotka pitävät turistirihkamasta ja jotka arvostavat lomalla rentoutumista ja auringonottamista.

Avokaatopaikkoja

Vieras    23.10.2010    Siden muita vinkkejä    Side

Oltiin perheen kanssa syyslomalla Turkin Sidessä. Alussa kaikki oli uutta ja jännää. Ihmettelin vilkkaitten autoteitten

välissä laiduntavia hevosia, hotellin pihalla tepastelevia kanoja ja roskiksissa ruokailevia kissoja.

Lämmintä oli vaikka yhtään täysin aurinkoista päivää ei sattunut viikkoon. Dolmus-busseilla huristelimme Manavgatiin ja retkeilimme mm. Manavgat-joella ja löysimmepä kuuluisille vesiputouksillekin.

Näimme elämämme mahtavimman ukkosen, salmointia tuntikaupalla, taivas yhtenä välkkeenä. Palattuamme ihailen tätä Suomen puhtautta. Siellä upeimmankin hotellin lähistöllä oli jätetunkioita, joissa kulkukoirat kasvattivat

pesueitaan. Monien ravintoloiden edustoilla oli vetonauloina, kilpikonnanpoikanen, kissan- tai koiranpentu.

Oletko vieraillut Sidessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.