Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Sidessa

Ostokset

toffe    23.08.2023    Siden ostokset    Side

En kysellyt enää liikkeistä joissa ei olleet hinnat esillä heittivät hinnat pärstä kertoimen mukaan. Koitettiin ostaa parille lapsenlapselle pelipaitaa hintahaitari oli jos puhutaan euroista 45€ 20€ puhun siis kahdesta pelipaidasta. Alkoholi on kaupoissa kalliimpaa kuin jopa Suomessa jopa paikallinen Raki, olut on hiukan halvempaa.. Tupakassa kyllä voittaa 21€ kartonki Marlboroa. Vaatteet ym. nousseet paljon liekö korona syynä. Siden 82 tavaratalosta ostimme kaikkea pesuaineista makeisiin ym.

Rauhallisia ostoksia Sidessä

Quesadilla    19.02.2011    Siden ostokset    Side

Olin positiivisesti yllättynyt, kun saimme tehdä ostoksia rauhassa Siden alueen kaupoissa ja kujilla. Paikallisjohto oli kieltänyt kauppiaita häiritsemästä matkailijoita liian tunkeilevasti. Kieltoa noudatettiin hyvin koska rangaistukset sen rikkomisesta olivat kaupiaille melkomoiset ( yhdestä rikkomuksesta kauppa kiinni päiväksi, kahdesta rikkomuksesta kahdeksi päiväksi ja kolmesta kauppa suljetaan kokonaan). Teimme enemmän ostoksia, kuin miltään aikaisemmalta matkalta ja aiomme palata rauhalliseen Sideen lomailemaan vielä koko perheen voimin uudestaan.

vaateostoksia

Vieras    03.05.2010    Siden ostokset    Side

Olimme nazarin matkalla asteria side hotellissa.Hotellissa kaikki toimi hyvin ja ruoka oli hyvää. Kävimme taksilla dickmann nimisessä vaatekupassa n. 15-20 km:n päässä. Hyvännäköistä vaatetta edullisesti. Suosittelen. Ei kannata ottaa paljon vaatetta Suomesta mukaan, vaan ostaa sieltä.

Oletko vieraillut Sidessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.