Matkakokemukset - Hotelleja Sidessa

Kaunis mutta ??

toffe    23.08.2023    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2023 | Hotelli: Leda Beach Hotel

Alku oli vaikea olimme ostaneet Bungalovin ja meidät sijoitettiin Standart huoneeseen joka todella iso pettymys n. vrk kesti ennenkuin matkanjärjestäjä saivat heidät uskomaan että olimme maksaneet bungalovin meille olisi kuulunut altaan vieressä oleva mökki ( onneksi ei oli pikkuinen ja rauhaton paikka ) saimme perhe bungalovin joka oli tilava ja ihana pikku patio. Huom. kannattaa ottaa mukaan niin shamppoot, hoitoaineet ja suihkugeeli pikku pikku saippua vain oli. Ilmastointi 45€ viikko, netti kännykkään ja läppäriin erikseen 10€ viikko, aamupalaan ei kuulu tuoremehu maksaa 4€ kpl, illalliseen ei kuulu mikään juoma ja kun tilaat veden niin tuotiin 1,5L pullo 4€. Siivooja aivan ihana kaunishotelli eri tasoilla alue kuin pieni viidakko portaita ja allas alue vaarallisen liukas saa kävellä varoen..

Arvosana hotellille:

Järkyttävä läävä

Vieras    21.08.2018    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2018 | Hotelli: Sun city

Vähemmänkin antaisin tähtiä,jos voisi!!Ihan järkyttävä homepaska.Kattohuoneisto 73 rappusta pimeessä ja missään ei mainintaa tästä."Siivous " tarkotti petien petaamista,sängyt kivikovat.samat roskat lattialla koko viikon.Kyseessä kuitenkin KOLMEN TÄHDEN "hotelli".Palvelu toimi,jos olisit ollu Saksalainen,suomituristi sai pärjätä ihan omin avuin,jos edes sai paikkaa altailta!!!!!!!!!!!!!!!!Juomat jouduimme hakemaan tien toisella puolella olevasta kioskista,koska palvelu ei toiminu.Never again!!!!

Arvosana hotellille:

Hotelli rannan välittömässä läheisyydessä

Vieras    22.02.2016    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Altinkum Park Hotel

Pieni hotelli rannan välittömässä läheisyydessä. Huone ok. Näkymä takapihalle aika karu. Ruoka hyvää. Juomatarjonta todella huono.

Arvosana hotellille:

mukava ja hyvä hotelli

Vieras    25.10.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Sun Connect Side Resort

Viihtyisä hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka TODELLA hyvää. Meillä oli Holiday inclusive paketti eli viikossa 7 aamiaista, 5 lounasta ja päivällistä (sis. ruokajuomat). Aamiainen oli melko sama joka aamu, mutta valikoima niin laaja, että hyvin sai vaihtelua. Itse pidin eniten munakkaista ja tuoreista hedelmistä. Lounas ja illallinen vaihtelivat aina vähän. Perusjutut oli samat, mutta osa ruuista vaihtui.

Hotellissa ei maksettu rahalla, vaan huonekortilla, joka meni laskulle. Se kävi myös kaupassa. Kaupan valikoima oli kyllä melko suppea, mutta saattoi johtua siitä, että olimme ihan loppukaudesta.

Hotelli (kuten suurin osa Siden hotelleista) on keskustan ulkopuolella, mutta hotellin edessä päivysti aina kaksi taksia ja dolmukset kulki ohi, joten liikkuminen oli helppoa. Itse olisin jaksanut kävelläkin antiikin Sideen sekä keskustaan, mutta koska meillä oli lapsi mukana, ja kävelimme muutenkin paljon, niin kuljettiin matkat taksilla tai dolmuksella.

Huoneet oli siistit, ja vastasivat Tjareborgin kuvausta. Huone ehkä vähän pienempi kuin mitä kuvista saa vaikutelman. Meillä oli kaksio, jossa ilmalämpöpumppu sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Kylpyhuoneessa on puhallin / imuri, joka poistaa kosteuden. Pikkupyykit kuivuivat hyvin yön aikana.

Respassa puhuivat hyvää ja selkeää englantia, mikä helpottaa asiointia. SIdessähän kaupungilla monet puhuvat enemmän saksaa kuin englantia.

Sun Connect konseptin mukaisesti netti toimi hyvin ja oli nopea.

Arvosana hotellille:

pikku hotelli

Vieras    13.10.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: catty garden

Olimme tuolla .Matkaamme kuului aamupala.Aamupala alkoi 8.30.Aika olisi saanut olla 7.00-.Hotellin henkilökunta oli totista.Varsinkin poika joka otti huoneen numeron aamuisin ylös.Poikkeus oli yksi mies jolla oli pikku parta leuan alla,Hotelln uima-altaan vesi oli niin kylmää että siellä ei voinut uida.Iso moskeija oli alle 100 metrin päässä ja se herätti 5.30 aamulla.Kävimme apteekin nurkalla olevalla grillillä syömässä(100m).siellä oli hyvä ruoka ja palvelu.Emme syöneet hotellissa muuta kun aamupalan.

Arvosana hotellille:

VIISITÄHTEÄ PETTÄVÄ PARVEKE

nosole1    28.09.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: HORUS PARADISE LYXYRY RESORT

Valitsimme kyseisen hotellin kuvien perusteella ja Deturin siitä antaman kuvan perustella. Mitä saimme, huoneen merinäköalalla, ränsistynyt rakennus rannallea, parveke oli ihan mätä ja antoi perikssi kun siinä käveli ihan joka kohtaan ei uskaltanut astua.Ovi ei mennyt kunnolla kiinni ja ylös jäi 1,5 cm rako, siivooja kaan ei saanut ovea kiinni joten hän jätti oven auki, ei ollut onneksi varkaita.Huone oli clubhuone merinäköalalla, hirveä. Saimme kuitenkin huoneen vaihdettua uudenpaan ja parempaan ja olimme tyytyväisiä. Omituista oli että uudessa huoneessa oli väliovi viereiseen huoneeseen ja kaikki äänet kuuluivat ohuen ovenläpi. Ruoka oli hyvää, mutta aika pitkätmatkat kävellä eri kohteisiin hitellissa.

Arvosana hotellille:

Kiva perhe hotelli

Vieras    28.08.2013    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Pegasus World

Oikein mukava perhe hotelli, mahtavineen allas alueineen. Aktivitiittejä paljon ja hauskat iltaohjelmat alussa lapsille ja lopuksi isommalle väelle. Huoneet perus siistit ja uudehkot. Ei ehkä huonetaso viiden tähden luokkaa, sinne neloseen taitaa jäädä. Patjat oli kyllä tosi kovia, että piti toinen varapeitto ottaa itselle lisä petariksi

Ruoka oli hyvää. Yleensä kun varaa all inclusiven niin loppu viikkosta alkaa jo maistua samat ruuat samalta mutta näin ei käynyt tässä hotellissa. Paljon reissaanneena suosittelen lapsi perheille ja viisi tähteä annan allas-alueille ja hyvälle ruualle.

Arvosana hotellille:

Luksusta koko rahalla

Vieras    30.11.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: SENTIDO Perissia

Mahtava hotelli!

Jokaisen tähden arvoinen: huippupalvelu, ruoka, sijainti, siisteys...Tätä valintaa et kadu!

Arvosana hotellille:

Viihtyisä pieni hotelli

tehauta    02.09.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Dogan

Hieman vanhahtava, pieni intiimihkö rivitalomainen kiva 2 kerroksinen hotelli pienellä sisäpihalla. Tarjolla jonkinverran aurinkotuoleja, pieni ulkoilmabaari raunioiden ympäröimänä, suihku, vaatimaton uima-allas. Sisäpihalla on ilmainen wlan yhteys asukkaille, mutta signaali on huono. Ruoka on OK, 2vko reissussa siihen kylläkin ehti kyllästyä vähäisen vaihtelun takia. Sama tarjottavan ohjelmiston suhteen. Huoneet ovat pienehköjä, ahtaita ja kuumia. Niissä on kuitenkin ilmastointi. Siivous toimi. Tarjolla hieronta ja kylpyläpalveluja. Suosittelen Hamamissa käyntiä heti loman alkuun, ihanaa. Hieronnat huokeita ja ihanan rentouttavia. Hinnoista kannattaa yrittää tinkiä!! Lyhyt matka rannalle, promenadi ihan vieressä, vanhaan Antiikin Sideen n. 1km kävelymatkaa, mikä ei ole paljon. V. 2012 varten kuulemma tekevän faceliftin hotellihuoneisiin sekä ravintolatiloihin. Saapa nähä.

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli pääkadun varrella

Tuutikki100    29.06.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Karat Hotel

Pieni, viihtyisä hotelli pääkadun varrella. Yöllä liikenteen melu kuuluu aika hyvin. Ystävällinen henkilökunta. Aamupala joka aamu samanlainen. Siisti.

Arvosana hotellille:

neljä+ tähden kookas ja siisti hotelli

mikkonen    03.12.2009    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: sunwing resort spa side beach

Sunwing resort spa side beach oli tosi siisti ja mukava. Meillä oli all inclusive (aamiainen, lounas, päivällinen, illallinen) ja siinä oli kaikki mitä ikinä voi toivoa ravintoloilta. Eläimiä ei hotelli huoneessa ollut lainkaan tai ei ainakaan näkynyt mitään. Huone missä oltiin, oli tavallinen kolmio 4 hengelle huoneisto. Hotelli, oli 10km oikeasta siden kaupungista. Ranta taisi olla peräti 20km pituinen. se, oli aivan mielettömän pitkä. Hotelilta, oli vain suunnilleen 100m rantaa.

OLI TOSI KIVA LOMA

Arvosana hotellille:

Upeat altaat

almaveera    25.07.2009    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Pegasus World

Upea hotelli päältäpäin...Sisältö silkkaa huijausta.

Lyhyesti:vatsatautia,nuori kokematon henkilökunta ja suomalaisen mittapuun mukaan täyttä huijausta hotellin kaupoissa. Huoneet aliarvoiset, vanhat kulahtaneet lastulevy kalusteet ja sängyt uskomattoman kovat!

Eka ja viimeinen kerta Turkissa. Pitää olla tosi sinisilmäinen että tästä pitää.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sidessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.