Siden matkakokemukset ja vinkit

Hieronta

Vieras    15.05.2024    Siden muita vinkkejä    Side

Tropic Hotellin sisäpihalla hierontapaikka, jossa oli hyvä hieroja, Sarka.

Ostokset

toffe    23.08.2023    Siden ostokset    Side

En kysellyt enää liikkeistä joissa ei olleet hinnat esillä heittivät hinnat pärstä kertoimen mukaan. Koitettiin ostaa parille lapsenlapselle pelipaitaa hintahaitari oli jos puhutaan euroista 45€ 20€ puhun siis kahdesta pelipaidasta. Alkoholi on kaupoissa kalliimpaa kuin jopa Suomessa jopa paikallinen Raki, olut on hiukan halvempaa.. Tupakassa kyllä voittaa 21€ kartonki Marlboroa. Vaatteet ym. nousseet paljon liekö korona syynä. Siden 82 tavaratalosta ostimme kaikkea pesuaineista makeisiin ym.

Tersvilla nurinpäin talo

toffe    23.08.2023    Siden nähtävyydet    Side

Dolmuksella Nova Mall ostoskeskukseen siitä kävely taaenpana olevaan Outlettiin käännös vasemmalle ja tuo talo jo näkyykin noin 200m päässä.

Siellä muutamat huoneet kuvaaja tulee mukaan näyttää mihin asentoihin mennään huoneessa ja ottaa kuvat. Kun pääset koneelle käännät nuo kuvat toisin päin olet kuin katossa.. Niin hauska paikka aikuisille kuin lapsillekin meiltä kahdelta aikuiselta maksoi 540 Turkin liiraa jotain n. 22€ emme pitäneet kalliina.. kun pääsy sisään ja kuvaaja mukaan..

Kaunis mutta ??

toffe    23.08.2023    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2023 | Hotelli: Leda Beach Hotel

Alku oli vaikea olimme ostaneet Bungalovin ja meidät sijoitettiin Standart huoneeseen joka todella iso pettymys n. vrk kesti ennenkuin matkanjärjestäjä saivat heidät uskomaan että olimme maksaneet bungalovin meille olisi kuulunut altaan vieressä oleva mökki ( onneksi ei oli pikkuinen ja rauhaton paikka ) saimme perhe bungalovin joka oli tilava ja ihana pikku patio. Huom. kannattaa ottaa mukaan niin shamppoot, hoitoaineet ja suihkugeeli pikku pikku saippua vain oli. Ilmastointi 45€ viikko, netti kännykkään ja läppäriin erikseen 10€ viikko, aamupalaan ei kuulu tuoremehu maksaa 4€ kpl, illalliseen ei kuulu mikään juoma ja kun tilaat veden niin tuotiin 1,5L pullo 4€. Siivooja aivan ihana kaunishotelli eri tasoilla alue kuin pieni viidakko portaita ja allas alue vaarallisen liukas saa kävellä varoen..

Arvosana hotellille:

Järkyttävä läävä

Vieras    21.08.2018    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2018 | Hotelli: Sun city

Vähemmänkin antaisin tähtiä,jos voisi!!Ihan järkyttävä homepaska.Kattohuoneisto 73 rappusta pimeessä ja missään ei mainintaa tästä."Siivous " tarkotti petien petaamista,sängyt kivikovat.samat roskat lattialla koko viikon.Kyseessä kuitenkin KOLMEN TÄHDEN "hotelli".Palvelu toimi,jos olisit ollu Saksalainen,suomituristi sai pärjätä ihan omin avuin,jos edes sai paikkaa altailta!!!!!!!!!!!!!!!!Juomat jouduimme hakemaan tien toisella puolella olevasta kioskista,koska palvelu ei toiminu.Never again!!!!

Arvosana hotellille:

Älä käytä Deturia!

heidikka    16.03.2017    Siden muita vinkkejä    Side

ÄLÄ IKINÄ KÄYTÄ DETURIA tai Svea Ekonomia!!!!! Jos tilauksessa tulee näppäilyvirhe ja käytit Svea Ekonomia ja joudut tekemään tilauksen uudelleen, niin se näppäilyvirhe maksoi 60€ per hlö!!!!!! Tein uuden tilauksen 5vrk virheellisen tilauksen jälkeen ja nyt tulee lasku 180€ ulosmittauksen uhalla!!!!!!

Prestige hamam huijaus

Kaikaa    11.04.2016    Siden vaarat ja ongelmat    Side

Varasimme hotelliltamme viimeisen päivämme mukavaksi tekemiseksi hamamkäynnin Prestige-kylpylässä. Maksoimme respaan ja auto haki meidät sovitusti. Osa työntekijöistä puhui hieman englantia ja yksi nainen paremmin toimien tulkkina. Kukaan ei kertonut missä järjestyksessä asiat tapahtuvat, mutta aluksi kaikki meni hyvin ja pesijät olivat mukavia ja keksivät minulle pyyhkeestä bikiniyläosan uimapukuni tilalle. Hierontavaiheessa meidät pyydettiin käytävien päissä oleviin huoneisiin mahdollisimman kauas toisistamme. Hieronta keskeytyi pian kun tulkkinainen tuli tarjoamaan hoitavampaa hierontaa perussetin tilalle 100 liiran ekstramaksulla. En suostunut, mutta kohta hän tuli uudelleen kertoen mieheni ottaneen tarjouksen vastaan. Miehelleni hän oli kertonut minun hierontani olevan pidempi joten miehelleni jäisi luppoaikaa odotteluun. Eikä mieheni kuitenkaan saanut sitä mitä luvattiin eikä hieronta kohdistunut jumikohtiin. Poistuimme vihaisina tuntien tulleemme pahasti huijatuiksi, kuten asin laita olikin. Kaiken huippu oli se, ettei tukkaani pesty lainkaan, suihkutiloja ei ollut eikä hierontaöljy lähtenyt helpolla irti. Varokaa siis kyseistä paikkaa, josta muuten löysimme myöhemmin varoituksen tripadvisorista jo kolmen vuoden takaa. Rentouttavaksi tarkoitettu kokemus oli stressaava ja teki erittäin vihaiseksi.

Hotelli rannan välittömässä läheisyydessä

Vieras    22.02.2016    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2014 | Hotelli: Altinkum Park Hotel

Pieni hotelli rannan välittömässä läheisyydessä. Huone ok. Näkymä takapihalle aika karu. Ruoka hyvää. Juomatarjonta todella huono.

Arvosana hotellille:

mukava ja hyvä hotelli

Vieras    25.10.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Sun Connect Side Resort

Viihtyisä hotelli. Ystävällinen ja mukava henkilökunta. Ruoka TODELLA hyvää. Meillä oli Holiday inclusive paketti eli viikossa 7 aamiaista, 5 lounasta ja päivällistä (sis. ruokajuomat). Aamiainen oli melko sama joka aamu, mutta valikoima niin laaja, että hyvin sai vaihtelua. Itse pidin eniten munakkaista ja tuoreista hedelmistä. Lounas ja illallinen vaihtelivat aina vähän. Perusjutut oli samat, mutta osa ruuista vaihtui.

Hotellissa ei maksettu rahalla, vaan huonekortilla, joka meni laskulle. Se kävi myös kaupassa. Kaupan valikoima oli kyllä melko suppea, mutta saattoi johtua siitä, että olimme ihan loppukaudesta.

Hotelli (kuten suurin osa Siden hotelleista) on keskustan ulkopuolella, mutta hotellin edessä päivysti aina kaksi taksia ja dolmukset kulki ohi, joten liikkuminen oli helppoa. Itse olisin jaksanut kävelläkin antiikin Sideen sekä keskustaan, mutta koska meillä oli lapsi mukana, ja kävelimme muutenkin paljon, niin kuljettiin matkat taksilla tai dolmuksella.

Huoneet oli siistit, ja vastasivat Tjareborgin kuvausta. Huone ehkä vähän pienempi kuin mitä kuvista saa vaikutelman. Meillä oli kaksio, jossa ilmalämpöpumppu sekä makuuhuoneessa että olohuoneessa. Kylpyhuoneessa on puhallin / imuri, joka poistaa kosteuden. Pikkupyykit kuivuivat hyvin yön aikana.

Respassa puhuivat hyvää ja selkeää englantia, mikä helpottaa asiointia. SIdessähän kaupungilla monet puhuvat enemmän saksaa kuin englantia.

Sun Connect konseptin mukaisesti netti toimi hyvin ja oli nopea.

Arvosana hotellille:

pikku hotelli

Vieras    13.10.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: catty garden

Olimme tuolla .Matkaamme kuului aamupala.Aamupala alkoi 8.30.Aika olisi saanut olla 7.00-.Hotellin henkilökunta oli totista.Varsinkin poika joka otti huoneen numeron aamuisin ylös.Poikkeus oli yksi mies jolla oli pikku parta leuan alla,Hotelln uima-altaan vesi oli niin kylmää että siellä ei voinut uida.Iso moskeija oli alle 100 metrin päässä ja se herätti 5.30 aamulla.Kävimme apteekin nurkalla olevalla grillillä syömässä(100m).siellä oli hyvä ruoka ja palvelu.Emme syöneet hotellissa muuta kun aamupalan.

Arvosana hotellille:

VIISITÄHTEÄ PETTÄVÄ PARVEKE

nosole1    28.09.2014    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: HORUS PARADISE LYXYRY RESORT

Valitsimme kyseisen hotellin kuvien perusteella ja Deturin siitä antaman kuvan perustella. Mitä saimme, huoneen merinäköalalla, ränsistynyt rakennus rannallea, parveke oli ihan mätä ja antoi perikssi kun siinä käveli ihan joka kohtaan ei uskaltanut astua.Ovi ei mennyt kunnolla kiinni ja ylös jäi 1,5 cm rako, siivooja kaan ei saanut ovea kiinni joten hän jätti oven auki, ei ollut onneksi varkaita.Huone oli clubhuone merinäköalalla, hirveä. Saimme kuitenkin huoneen vaihdettua uudenpaan ja parempaan ja olimme tyytyväisiä. Omituista oli että uudessa huoneessa oli väliovi viereiseen huoneeseen ja kaikki äänet kuuluivat ohuen ovenläpi. Ruoka oli hyvää, mutta aika pitkätmatkat kävellä eri kohteisiin hitellissa.

Arvosana hotellille:

Side matkakohteena, kaikkea kaikille

Vieras    06.09.2013    Siden nähtävyydet    Side

Minulle tämä oli 4 reissu Turkkiin, takana olivat Alanya, Marmaris ja Istanbul. Jos Istanbulin jättää tästä vertailusta ulos, niin Side on 100x miellyttävämpi kuin nämä aikaisemmat kohteet. Paljon matkustaneena koin Siden loistavaksi kohteeksi myös sellaiselle joka haluaa muutakin kuin löhötä rannalla koko viikon, paljon mahdollisuuksia omille retkille. Siden vanha keskusta on kaunis, siellä on lukuisia pieniä turisteille suunnattuja kauppoja, mutta alueen Rooman aikaset rauniot, temppelit ja amfiteatteri tekevät siitä todella erilaisen kohteen. Suosittelen ehdottomasti vierailemaan amfiteatterissa ihan sisällä saakka ja sen jälkeen suuntaamaan teatterilta uuden Siden suuntaan raunioille, joissa mm. vanha asuinkeskusta & sairaala.

Sidestä on lyhyt matka dolmuksella Manavgatiin, jossa vierailimme kahtena päivänä. Maanantain "grand bazarissa" kannattaa käydä tekemässä tuliaisostokset, hinnat edullisempia kuin Sidessä ja tinkiä voi kunnolla. Manavgat on mukava turkkilaisempi kaupunki, josta löytyy myös paikallisille suunnattuja ostoskeskuksia, missä on helppo shoppailla kiinteillä hinnoilla. Lisäksi esim Niken kaupasta voi tehdä löytöjä. Manavgatissa kannattaa vierailla myös vesiputouksilla, sinne teimme toisena päivän omatoimiretken. Dolmuksella Sidestä Manavgatin keskustaan ja sieltä vesiputoukselle. Vesiputouksella maksetaan sisäänpääsymaksu ja ensi silmäyksellä tulee tunne, että turismi on syönyt koko paikan. Kuitenkin putouksen/joen rantaan tullessa näky on uskomattoman kaunis. Kannattaa myös kävellä alajuoksulle päin. Ihanan viileää ja uskomattoman turkoosi & kirkas vesi.

Kaiken kaikkiaan Side oli lomakohteena loistava. Sopivassa määrin nähtävää, lähellä mukavia puolen päivän retkikohteita, hyviä ravintoloita (katso tripadvisor!) ja ihanat rannat. Voin myös erityisesti suositella hotelli Villa Adora Beachia. Loistava sijainti, puhdasta, ystävällinen henkilökunta ja muutenkin nappi valinta. Menisin uudestaan.

Kiva perhe hotelli

Vieras    28.08.2013    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Pegasus World

Oikein mukava perhe hotelli, mahtavineen allas alueineen. Aktivitiittejä paljon ja hauskat iltaohjelmat alussa lapsille ja lopuksi isommalle väelle. Huoneet perus siistit ja uudehkot. Ei ehkä huonetaso viiden tähden luokkaa, sinne neloseen taitaa jäädä. Patjat oli kyllä tosi kovia, että piti toinen varapeitto ottaa itselle lisä petariksi

Ruoka oli hyvää. Yleensä kun varaa all inclusiven niin loppu viikkosta alkaa jo maistua samat ruuat samalta mutta näin ei käynyt tässä hotellissa. Paljon reissaanneena suosittelen lapsi perheille ja viisi tähteä annan allas-alueille ja hyvälle ruualle.

Arvosana hotellille:

Side,Turkki. Matkakohteena

Vieras    16.08.2013    Siden muita vinkkejä    Side

Siden kaupunki lomakohteena on oikein mukava rentoutumista, rantoja, lämpöä ja aurinkoa halaville. Siden kaupunki on pieni turistikohde, jossa emme löytäneet oikein muuta kiinnostavaa tekemistä kuin auringonottamista ja lököilyä, mikä oli lomamme tarkoituskin. (Toukokuu/2013) Siden antiikin raunioiden luona tosin kannattaa käydä kävelemässä.

Meitä ei oikein sytyttänyt feikkimerkkien hanakas myynti kalliiseen hintaan. Vaikka vaatteista ja tavaroista tinkikin puolet pois niin itse en ainakiaan ostaisi epäaitoja tavaroita parikymppiä halvemmalla kuin mitä aitoja vaatteita saisi Suomesta. Ja jos kyseisiä tavaroita halajaa ostaa niin nyrkkisääntönä kannattaa olla, että lähtee tinkimään puolet pois, ettei tule ihan huijatuksi.

Suosittelemme kuitenkin laivaristeilyitä, jotka olivat oikein mukavia. Jos haluaa päästä hieman edullisemmin ja puhuu/ymmärtää jonkin verran englantia ei kannata maksaa matkanjärjestäjän retkistä vaan ostaa retket paikallisilta välittäjiltä. Esimerkiksi Siden lukuisilla kaduilla, rannan lähellä on useita "matkatoimistoja", jotka tarjoavat erilaisia retkiä ja risteilyjä lähialueille edulliseen hintaan. Esimerkiksi koko päivän kestävä risteily isolla "merirosvo henkisellä" laivalla, merellä ja Manavgat joella maksoi aikuiselta 15€. Risteilyyn sisältyi basaarivierailu, käynti vesiputouksilla ja lämmin lounas.

Plussaa on, että Side sijaitsee lähellä Antalyan suurkaupunkia. Tosin busiilla sinne kestää reilun tunnin/kaksi, joten kannattaa lähteä aikaisin aamusta liikkeelle.

Side on pieni turistikaupunki ja sopii ihmisille, joilla ei ole tarvetta käydä paljon nähtävyyksissä ja jotka pitävät turistirihkamasta ja jotka arvostavat lomalla rentoutumista ja auringonottamista.

Luksusta koko rahalla

Vieras    30.11.2011    Siden hotellit    Side
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2011 | Hotelli: SENTIDO Perissia

Mahtava hotelli!

Jokaisen tähden arvoinen: huippupalvelu, ruoka, sijainti, siisteys...Tätä valintaa et kadu!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sidessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.