Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Sharjahissa

pervo tarjoilija

Vieras    13.01.2017    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2014 | Hotelli: Beach Hotel Sharjah

Hotellissa työskennellyt/työskentelevä vanhahko mies käyttäytyi pervosti minua kohtaan muutama vuosi sitten ollessani 11-vuotias. Lähti mm. perään juoksemaan ja käyttäytyi ahdistavasti. Suosittelen valitsemaan lapsiystävällisemmän vaihtoehdon! Traumaattinen kokemus...

Arvosana hotellille:

Ihana hotelli

Vieras    27.03.2013    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2012 | Hotelli: Al Khan Sharjah Beach Hotel

Olimme Beach hotellissa marras-joulukuun vaihteessa viikon lomalla. Meitä oli 5 henkeä ja huone ensimmäisessä kerroksessa. Kaikki muu oli todella ihanaa ja lämpötila n. 28-32 astetta. Itä-naapurit valitettavasti häiritsivät aamupalapöydässäkin sillä ottivat suuret määrät ruokaa laukkuihinsa. Henkilökunnan huomautuksia välittämättä nämä jatkoivat vain asiaa. Tämä oli vain yksi esimerkki todella huonosta ja röyhkeästä käytöksestä. Usein meiltä kysyttiin mistä olemme ja kun vastaus oli suomi kaikki olivat todella ystävällisiä meitä kohtaan. Tämä toistui myös ostoskeskuksissa ja ravintoloissa. Ensimmäisinä päivinä rannalla oli todella kovat aallot ja punainen lippu, silti nämä naapurimme kielloista huolimatta menivät vesirajaan asti. Loppuviikon vesi oli melkein yhtä lämmintä kuin ilma ja todella suolaista, mutta ihanaa oli! Hotellilta meni ilmainen bussi kahteen? kauppakeskukseen, johon myös naapurimme todella röyhkeästi törkkivät, mutta kaikki mahtui mukaan :) Hotellin henkilökunta kutsui madameksi ja ulko-ovella seisoi oven aukaisija. Kun tulimme kerran illalla taksilla hotellille ja meillä oli paljon tavaraa mukana eräs nuori virkapukuinen mies kantoi ostoksemme taksista huoneeseemme. Joku sanoi, että kävelyetäisyydellä ei ollut mitään, mutta me ainakin kävelimme iltaisin pitkiä matkoja paikallisten mukana, välillä kyllä myös liikenneympyröiden läpi, mutta ei haitannut meitä ainakaan. Iltaisin oli vielä todella lämmin eli ihan keaämekossa kuljin silloinkin. Huivi oli laukussa mukana jos menimme johonkin kauppaan, jossa olkapäät piti peittää, kuten esimerkiksi suuremmissa ostoskeskuksissa. Kaikki eivät tätä sääntöä noudattaneet, mutta itse ainakaan en kokenut suurta vaivaa huivin laittamista olkapäiden peitoksi, varsinkin koska suurimmissa kaupoissa ilmatoinnit olivat todella kylmällä. Kaikin puolin loma oli todella ihana ja rentouttava ja rusketustakin saatiin vielä kaupan päälle :)

Arvosana hotellille:

Sharjah, Beach hotel

MEMMA    01.09.2011    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Beach Hotel Sharjah

Olemme olleet kahtena vuotena peräkkäin Beach hotellissa ja matka suuntautuu sinne jälleen tänä vuonna. Hotelli on keskitasoa, mutta rakastamme sitä, että siellä on sekä allas että oikea uimaranta. Huoneet ovat siistejä ja kaapeliTv:stä tulee mukavaa ohjelmaa. Hotellin henkilökunta on oikein kohteliasta , ainakin siivoojat. Aivan eri planeetalta kuin jossain Kanarialla. Yes Madam on kiva kuulla helmenvalkoisen hymyn kera ! Joku antoi kommenttia aamiaisesta, että se on joka aamu samanlainen, ei pidä paikkaanasa ! Suurin osa on samanlaista, mutta lopussa on hieman vaihtelua josko siellä on pannukakkuja tai jotain sortin uppopaistettua perunaa ! Kehottaisin kuitenkin välttämään naudankylkiviipaleita, jotka näyttävät pekonilta,sitkeys on uskomatonta. Jos kuitenkin sianlihanhimo iskee (meille ainakin kerran kahden viikon loman aikana) tervemenoa Dubaihin ja Irish Villageen. Yes baby, ilmainen kuljetus hotellilta Dubai Malliin ja sieltä taxi Irish Villageen ja a vot sianliha on sallittua kuin myös olut ym. alkomahoolijuomat. Ruoka on tosi maukasta ! Tosin Beach Hotellin ruoka on myös maukasta, olemme tilanneet huoneeseen kuta kuinkin listan lävitse. Annokset ovat tosi isoja ja monesti riittää yksi annos kahdelle , sillä mukaan tulee alkusalaatti , leivät jne. Tilauksen käy isäntä tekemässä ravintolassa ja siten voi näyttää listalta mitä haluaa. Vielä yksi huomio ympäristöstä. Turisteille mainostetaan, että lähin kauppa on kulmassa oleva Al Khan R/A Supermarket, toki näin on , mutta siellä vedätetään turisteja oikein olan takaa. Mahdolliset esillä olevat hinnat eivät pidä lainkaan paikkaansa, isäntä näppäilee mitä huvittaa kassakoneeseensa ja loppusumma on aina jokin kiva tasaraha. Toinen kiintoisa seikka on että jokaiselle asiakkaalle löytyy oma * päällystakki* jos menet sinne olet koko ajan tarkkailun alla. En tiedä ovatko itänaapurit saaneet ilmiön aikaan, sillä ei sitä vielä pari vuotta siien ollut. Resepti tähän ongelmaan on ottaa taxi ja ajaa Sharjahin keskustaan Carrefouriin, tehdä ostokset siellä, myös vesipullot/ kanisterit , palvelutiskeiltä saa myös ihania pikkusuolaisia, pizzoja ym. äläkä unohda tuoreita hedelmiä ja mansikoita. Taximaksun hinnalla saat kunnon tuotteet, hyvän palvelun, lähikaupassa se olisi jo sisällytetty tuotteiden hintoihin !

Arvosana hotellille:

Sharjah Beach Hotel - hinta ja laatu kohtaavat

Vieras    11.04.2011    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Al Khan Sharjah Beach Hotel

Pääpiirteissään kokemukset hotellista olivat erittäin hyvät. Hotelli on toki vanha ja edullinen, sitä osasimme odottaakin. Se ei juurikaan häirinnyt, sillä huone, yleiset tilat ja etenkin allasalue pidettiin todella siistinä! Käytävissä ilma oli hieman tunkkainen ja kostea, mutta eihän sinne olla aikaa menty viettämään. En kokenut huoneissa tai yleisissä tiloissa astmaatikkona mitään oireita, joten tuskin mitään sen vakavempaa on, käytävissä vain surkea ilmastointi. Huone oli sopivan kokoinen, kylpyhuone siisti ja parvekkeelta näkymä altaalle ja merelle. Ilmastointi oli hyvä. Huoneessamme olivat vuoteet erillään (mies ja nainen eri sukunimillä, paikallisesti tuskin parisänkyainesta), mutta siirrettiin ne yhteen ja ne saivat koko loman ajan ollaki yhdessä, siivooja petasikin ne yhteen. Hotellin henkilökunnasta suurin osa, etenkin allasalueen henkilökunta sekä tarjoilijat olivat erittäin ystävällisiä ja vieraanvaraisia! Aurinkotuolit ja varjot sai melkein pelkällä ajatuksella ihan sinne puolen allasta kuin halusi ja pyyhkeitäkin olisi saanut varmaan tusinan, jos olisi halunnut. Etenkin mieleen jäi "pyyhepoika", joka altaalle mennessä otti vieraiden nimet ja huoneen numeron ylös ja antoi pyyhkeet, viikko meni hänen kanssaan suomen kieltä opiskellessa. :) Koko henkilökunta taisi olla viikon ajan melko vaihtumatonta, altaalla oli päivittäin sama henkilökunta, siivooja oli koko viikon sama, eikä yksikään pöydälle unohdettu seteli tai kolikko lähtenyt lätkimään. Eräälle suomalaiselle siivooja toi unohtuneen kännykänkin, juuri ennen linja-auton lähtöä lentokentälle. Palvelu oli siis yksi iso plussa hotellille!

Allasalue on sopivan viihtyisä ja allas niin mahtavan iso (alueen suurin), ettei tarvitse juuri väistellä, vaikka uimassa olisi enemmänkin porukkaa. Aurinkotuoleja oli riittävästi, ne vaan olivan hieman epäkäytännöllisiä, rohmativat ajoittain alas. Ranta oli todella siisti ja sopivan matala/syvä. Ekoina päivinä rannalla oli punainen lippu eikä mereen saanut mennä, syy jäi hieman epäselväksi, sillä kolmantena lomapäivänä olivat aallot aivan yhtä kovat kuin ensimmäisinä, mutta uimaan sai mennä. Loput päivät olivatkin tyyniä ja uida sai. Rantavahti oli hyvin tarkkaavaisena - mikä on toki hyvä asia, joten ensimmäisinä päivinä ei mereen ollut asiaa. Meressä oli siis turvallista kaikkien uida! Rannan tuolit varattiin jo aikaisin aamulla, mutta meillä ei rannalle ollutkaan mitään hinkua, altaalla kun sai saman meren tunnelman parin metrin päässä, ilman hiekkaa joka paikassa.

Hotellin aamiainen oli ihan hyvä, vaikka vaihtelua aamujen välillä ei juuri ollut. Meillä oli matkan ajan puolihoito, jonka olisi kyllä jälkikäteen ajatellen voinut jättää ottamatta. Lounasbuffet oli melko vaisu ja illallisbuffet kyllä hieman runsaampi, mutta vaihtelua olisi enemmän kaivattu. Monessa ruuassa oli sieniä, mitkä ovat henkilökohtainen inhokkini, joten se karsi toki myös ruokavaihtoehtoja. Ruoka ei kuitenkaan sinällään ollut pahaa ja mahamme saatiin joka päivä täyteen! Allasbaarin ruuat olivat erittiän suuria, ei meinattu jaksaa syödä niitä loppuun, ne olivat myös maultaan oikein hyviä, hintansa haukkuivat (halpoja, kalleinkin taisi olla alle 7 euroa, eli hieman päälle 30 dirhamia). Jäätelöannokset olivat myös erittäin hyviä ja suuuuuria! Niiden hinnat pyörivät jossain 14 ja 24 dirhamin välillä.

Arvosana hotellille:

Kaksi beach hotellia...

Muffukka    06.04.2011    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Al Khan Sharjah Beach Hotel

Kannattaa huomioida, että Sharjahissa on kaksi beach hotellia: Al Khan Beach Hotel ja Al Seef Beach Hotel. Tämä jälkimmäisenä mainittu on vähän ihan eri suunnalla kuin tuo toinen. Kaikki taksikuskit ei kysy kumpaako tarkoitat jos sanot vain "Sharjah beach hotel" ja hetken päästä saatat huomata olevasi menossa eri suuntaan. Onneksi kuitenkaan taksiajelu ei tuolla ole samanhintaista kuin Suomessa niin muutama harha kilometri ei tule kovin kalliiksi. ;)

Arvosana hotellille:

Sharjah Beach Hotel - Mukava pieni hotelli

Muffukka    06.04.2011    Sharjahin hotellit    Sharjah
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2011 | Hotelli: Al Khan Sharjah Beach Hotel

Mukava pieni hotelli, ystävällinen henkilökunta, rannalle pääsee hotellin takapihalta uima-altaan kautta. Rannalla hyvä palvelu myös, rantapojat tuovat tuolit, varjon ja pöydän kuin tilauksesta ja muistavat sinut varmasti, jos käyt joka päivä siellä. Rannalla oli meidän siellä ollessa kovat aallot ensimmäisinä päivinä ja vedessä voi nähdä paljon pieniä kaloja sekä pieniä meduusoja. Ne ovat vaarattomia tai ainakaan kukaan ei tullut varoittamaan, että meduusoja kannattaa vältellä. Kaunis auringonlasku iltaisin sekä pehmeää hiekkaa ja paljon simpukoita. Rannalla on uimavalvojat klo9-18 välillä ja niiden aikojen ulkopuolella uimista ei suositella tai se on täysin omalla vastuulla jos menet pimeällä illalla mereen ohjeiden ulkopuolella.

Hotellissa hyvät aamupala- ja iltabuffetit. Aamupalabuffa tarjoillaan joka pv klo7-10 paikallista aikaa. Illan buffa vaihtelevin teemoin ja hinta 80dirhamia. Listaruoka vaihtelevaa... toiset on hyviä ja toiset ihan täyttä kuraa.

Huoneissa on säädettävä ilmastointi, jääkaappi, tv, hiustenkuivaaja, kylpyamme, iso kylppäri, parveke ja yllättävän hyvät sängyt. Meidän huone oli kolmannessa kerroksessa ja näkymä rannalle sekä hotellin altaalle päin. Ensimmäisen kerroksen huoneet ovat samassa tasossa hotellin uima-altaan kanssa, joten ei ehkä mieluisin vaihtoehto, jos haluaa vähän yksityisyyttä.

Hotellissa on myös joitakin kauppoja, kampaamo, ravintola, alakerrassa "wellness-osasto", jossa kuntosali yms. Tänne on erikseen miesten ja naisten vuorot.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sharjahissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.