Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Sansibarin matkakokemukset ja vinkit

Sansibar

aamulintu    11.07.2009    Sansibarin muita vinkkejä    Sansibar

Sansibar on ihana sekoitus arabialaista henkeä, omanilaisia vaikutteita, sekä trooppista, afrikkalaista kulttuuria. Stone Townissa suosittelen shoppailukierroksia -täältä sisustaja todella löytää kotiinsa viemisiä! Ilta-aikaan Stone Townissa kannattaa nauttia päivällistä rantakahviloissa ja fiilistellä kalamarkkinoilla. Tässä kaupungissa on tunnelmaa. Suosittelen myös muutaman päivän vierailua rantakohteisiin, Esim. Kendwaan (pääsee pikkubusseilla; Stone Townin hotelleista kannattaa kysellä kuljetuksia, ne usein järjestyy suoraan hotelleista). Kendwan hotellit kannattaa kuitenkin varata etukäteen. Ihanaa Bungalow-majoitusta tiedossa, trooppisessa ympäristössä. Sansibarilla todella tuntee tulleensa paratiisiin. Suosittelen myös snorklausta -snorklausretkillä oli keväällä 2008 hintaa n. 20-25 dollaria. Retkille pääsee paikallisten kautta; kauppaavat retkiä turisteille rannoilla.

Todella persoonalinen hotelli StoneTownissa

JokuVaan    29.06.2008    Sansibarin hotellit    Sansibar
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2008 | Hotelli: Tembo hotel

Hotellin huoneet oli sisustettu niin upean persoonallisesti ja kauniisti, että niitä on vaikea kuvailla. Sijaitsee aivan rannalla ja lähellä ostosmahdollisuuksia ja ravintoloita. Uima-allas pihalla. Kaikissa huoneissa ei parveketta. Siisti kylpyhuone pyöreällä ja erikoisella kylpyammeella. Huoneissa ilmastointi. Suosittelen!

Arvosana hotellille:

Iso viidentähden hotelli paratiisirannalla

JokuVaan    29.06.2008    Sansibarin hotellit    Sansibar
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Bluebay Beach Resort

Kaunis ja viihtyisä hotelli upealla rannalla.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Sansibarilla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.