Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

San Franciscon matkakokemukset ja vinkit

Autolla San Franciscossa

Ensimmäinen kokemukseni autoilusta San Franciscossa oli perjantain iltapäiväruuhka lentokentältä keskustaan. Siitä kun oli selvinnyt, niin sitten ei löytynytkään paljon vaativampia tilanteita.

Kaupungin topografiikka luo ajeluille muutamia erikoistilanteita, joista on hyvä olla tietoinen, jotta ei tule turhia sakkoja tms. Kaupungissa on jyrkähköjä ala- ja ylämäkiä ja siksi huolellisuutta vaaditaan erityisesti auton parkkeeraamisessa. Etupyörät tulee aina kääntää siten, että mikäli seisontajarru pettää, niin pyörät kohtaavat rotvallin (siis jalkakäytävän) reunan eikä auto aikaansaa suuriakaan vaurioita muille autoille. Sakot tulee, mikäli ei muista kääntä pyöriä.

Heikkohermoista voi hirvittää alamäessä kadun yllättävä katoaminen auton tuulilasista kun ajetaan kuilun yli, eli katutasanteelta alamäkeen. Vastavasti ylämäkeen ajettaessa monesti miettii että kestääkö auton vaihdelaatikko moisen nousun. Onneksi suurimmassa osassa autoja on automaattivaihteet ja näin ollen mäkilähtö onnistuu aloittelijaltakin melko kivuttomasti.

Mukava hotelli keskellä kaupunkia

Vieras    02.08.2009    San Franciscon hotellit    San Francisco
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2007 | Hotelli: The Powell Hotel

Hotellin sijainti cable carin kääntöpaikan vieressä, muutama kortteli Union Squarelta on loistava. Amerikkalaiseen tapaan huoneen hintaan ei sisälly aamiainen mutta katutasossa on kahvila, josta saa täytettyjä bageleita (kinkku-juusto-muna), tuoreita hedelmiä, tuoremehua, erilaisia kahveja, teetä ym eikä hinta ollut päätä huimaava. Ystävällinen henkilökunta, vanhahkot mutta siistit huoneet. Kadun puolen huoneisiin kuuluu tietysti melua mutta niinhän joka paikassa. Voin suositella!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut San Franciscossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.