Matkakokemukset - Hotelleja Samoksessa

Hinta-laatu kohdallaan

Vieras    21.09.2013    Samoksen hotellit    Samos
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2013 | Hotelli: Samos Bay

Olin vasta Samoksella, Vathissa 10-17.09 ja asuttiin Samos Bay hotellissa. Viikkoa ennen varattu matka oli halventunut noin puolella,jess!

Olin käynyt 25 vuotta aikaisemmin samassa paikassa ja ei se ollut,positiivisessa mielessä, muuttunut juuri lainkaan.

Katseltuani muita paikkoja saarella en missään muualla haluaisikaan asua, varsinkaan en ahtaassa Pythagorionissa.

Hotelli oli, varsinkin hintaansa nähden, loistava ja upealla paikalla rannalla. Korkeuseroja ja rappuja oli mutta parveke merelle päin korvasi sen.

Henkilökunta oli kaikkialla erittäin ystävällinen ja palvelualtis ja hymyilevä. Ruoka oli mitä oli, makuasia, ja Samoksen viinit ovat mitä ovat, edelleen makuasia.

Säät helli, aamuisin ja iltaisin n.21 ja päivisin 30-35.

Hintatasosta olin iloisesti yllättynyt koska olin kuvitellut Kreikkaa kalliimmaksi, "parhaimmissa" paikoissa 0,5 tuoppi olutta 4€ mutta rannalla tuolille tuotuna 2€, not bad! Rantatuoli ja varjo ja erinomainen palvelu maksoi vaan 3€/päivä tai sitten otti koko viikon 15€ joka sitten laski 10€'oon, halpaa!

Suosittelen ehdottomasti tätä hotellia jos kunnon löhölomaa haluaa. Vieressä tosi mukava taverna, periaatteessa aina auki ja mielummin asun rannan lähellä josta voi sitten n. kilometrin matkan kävellä keskustaan kuin toisinpäin. Ainoa paha oli heti hotellista lähtevä tosi jyrkkä mäki, mulla kun polvet reistailee, mutta kyllä se siitä.

Olen sen verran nähnyt maailmaa että kun kunnon aivot narikkaan- lomaa haluan niin tulen ehdottomasti tänne takaisin ja ensi vuotta jo odottelen ja nimenomaan syyskuun lomaa, tuo 30-35 riittää mulle oikein hyvin.

Suosittelen lämpimästi!

Arvosana hotellille:

siisti.kiva huoneistohotelli.ihana merinäköala

Vieras    26.08.2012    Votsalakian hotellit    Votsalakia
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2012 | Hotelli: veronica

kiva,todella hyvällä paikalla oleva hotelli.rantaan vain n.30m.ihana käydä aamu-uinnilla.kauppa alakerrassa.kaikki palvelut lähellä.erittäin tyytyväinen olen .

Arvosana hotellille:

Veronica

Vieras    17.11.2011    Votsalakian hotellit    Votsalakia
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: veronica

Mukava hotelli, puhdasta oli ja siivous toimi ilman ongelmia. Alakerrassa Votsalakian suurin elintarvikekauppa josta johtuen kun sähköt menivät votsalakiasta kaupan generaattori antoi virtaa myös yläkerran hotellille.

Arvosana hotellille:

lähellä lentokenttää

piksu    12.12.2009    Samoksen hotellit    Samos
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2004 | Hotelli: Evelyn

Äkkilähtöhotelliksi tosi hyvä. Iso uima-allas, tenniskenttä, kauppa, mopo-vuokraamo, kreikkalainen aamiainen sis.hintaan.

Lähellä Samoksen keskustaa ja uimarantaa.

Arvosana hotellille:

Mukava huoneistohotelli

Tolteekki    04.08.2009    Pythagorionin hotellit    Pythagorion
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Samos Sun

Todella mukava oma soppi löytyi hotelista, vaikka olikin vastaanoton vierellä. Oma portti pikkuiseen terassiin ja vähän väkeä kulki ohi, päärynöitä ja persikoita kasvoi lähellä. Hotellissa paikan suurin allasalue, joka oli todella viihtyisä. ihan normaali allasalue siis, mutta iso allas ja mukavat paikat auringonotolle ja oleilulle. allasbaari oli mukava ja henkilökunta ystävällistä. omalla terassilla oli ihana istua illalla kynttilän valossa sekä aamulla viereisen suuren marketin mahdollistamilla omilla aamupaloilla. hotellin aamupala EI OLLUT 7euron arvoinen! ja huom, viereisen marketin tuore appelsiinimehu on ihanaa! hotellin aamupalalta esim. vihannekset puuttuivat kokonaan ym. keskustaan oli yli 2km mutta matka ei tuntunut miltään. kiva oli kävellä ja katsella seutuja. matka takaisin taxilla hotelliin illalla maksoi 4euroa. rantsuun oli matkaa 1km ja hotellin vierellä oli kiva Ilios -hotellin taverna, jossa oli mukava syödä hyvää ruokaa, kun ei jaksanut pitkän päivän jälkeen kävellä keskustaan. Suosittelen Samos Sunia! Kuitenkin viereisen Evelyn -ravintolan tavernassa joutui syömään kallista ja huonoa ruokaa: hampurilainen sisälsi 2 kamalaa "saarioisten" jauhelihapihviä sekä salaattia. kannattaa maistaa ihan muuta kylän keskustassa kuten moussakaa sekä kreikkalaista salaattia!!

Arvosana hotellille:

Merinäköalahotelli

Vieras    11.09.2008    Samoksen hotellit    Samos
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2004 | Hotelli: andromeda

Pieni, kodikas hotelli, jossa hyvä allasalue. Allasbaarista sai joka päivä todella hyvää ruokaa, hinnat vaan saattoivat vaihdella kovastikin. Huoneet siistejä ja palvelutaso hyvä. Merenrannalle pääsi pientä polkua myöten. Kävimme siellä naku-uinnilla useaan kertaan, ketään muita ei rannalla näkynyt. Hotellista hieno näköala ja auringonlaskua oli upeaa seurata omalta parvekkeelta.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Samoksessa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.