Matkakokemukset - Hotelleja Saarenmaalla

Mukava kylpylähotelli hyvällä paikalla.

Leo-setä    09.02.2018    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2005 | Hotelli: Spa Hotelli Ryytli

Mukava kylpylähotelli hyvällä paikalla.

Arvosana hotellille:

Jaagu talu

Vieras    23.03.2013    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Jaagu talu

Meillä oli oikein kiva majoitus Jaagu-talussa. Talo on suomalaisessa omistuksessa ja vuokrataan kesäisin viikkoperiaatteella. Talo on erittäin tilava ja hyvin varusteltu. Kalustus on basic-tasoita suomalaista mäntyhuonekalua mutta oikein kodikasta kyllä. Siivous ja liinavaatteet ovat omatoimisia, joten vähän pitää nähdä itsekin vaivaa. Kokonaisuutena oikein mukava kokemus, suosittelen! Talolla on omat sivut www.saarenmaa.net

Arvosana hotellille:

Epäsiisti ja halvalla rakennettu

Vieras    06.07.2011    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Spa Hotelli Ryytli

Matka Vekka myy kohteeseen neljän ja seitsemän päivän kylpylämatkoja luokitellen hotellin neljän tähden paikakisi. Suomessa luokittelu vastaa 2- ja siisteystaso olisi luokaton. Huoneen sänky ja kalusteet ovat halvinta mahdollista ja siiisteystaso ala-arvoista. Parveketta ei oltu siivottu varmaan vuosiin ja se oli kuvottavassa kunnossa. Hotellin pimeän käytävän ikkuna oli niin likainen etten ollut moista nähnyt sitten kahdeksankymmenen luvun neuvostoliitossa käynnin jälkeen.

Kylpyläosaston rakenneratkaisut ovat ovat halvalla ja nopeasti tehtyjä. Allasosastossa on laatoitus korvattu muovimatolla, joka on ilmeisesti päästänyt vettä petonivaluihin. Tästä seurannut homeen haju karkoittaa kyllä karskimmankin miehen porealtaasta. Kuntosalilla käydessäni kokeilin nurkassa olevaa soutulaitetta, joka oli hyvälaatuinen Consept 2, mutta sitä ei varmaan ollut huollettu sitten hankinnan jälkeen, (hotelli rakennettu vuonna 2002) se nitisi ja natisi rasvan puutteessa ja pölypallerot tuuletuskehällä olivat tosi epämiellyttävän näköisiä.

Positiivisa oli hyvä aamupala ja päivällis ruoka. Hotellin oikea nimi on Ruutli, jossa u kirjainten päällä on pisteet, mutta niitä en löytänyt koneestani

Arvosana hotellille:

Lomahuoneistot hyvällä sijainnilla Kuressaaressa...

tuulevilla    02.02.2011    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2011 | Hotelli: Tuule Villan lomahuoneistot Kuressaaressa

Tuule Villa sijaitsee Kuressaaressa, hiljaisen kadun varrella, meren lähellä.Täältä löytyy sopiva majoitus perheille, pienille seurueille sekä työn vuoksi matkustaville.Tarjoamme keskitason majoitusta loma-huoneistoissa jossa on keittomahdollisuus.Käytettävissäsi on piha ja puutarha jossa mahdollisuus grillata, 1 naisten- ja 1 miestenpyörä sekä parkkipaikka.Läheisyydessä ovat:

tenniskentät, urheilustadion ja uusi pyöräreitti – 50 m

uimaranta ja venesatama - 200 m

keskiaikainen piispanlinna puistoineen - 150 m

Kuressaaren keskikaupunki - vain 450 m

Tuule Villa on kaksikerroksinen talo jossa on 12 vuodepaikkaa.

1. kerros – Huoneisto jossa kaksi makuuhuonetta terasseineen, sauna/pesuhuone,WC, ruokailutila jossa on myös takka ja keittiönurkkaus.

2. kerros – 2 huoneistoa.Kummassakin huoneistossa on merinäköalalla 1 makuuhuone jossa parisänky ja parveke sekä 1 olohuone jossa sohvavuode kahdelle, minikeittiö, parveke, kylpyhuone, sat-tv, internet.

katso tarkemmin www.tuulevilla.ee

Arvosana hotellille:

Kallis pettymys

RiMaAnHa    17.06.2010    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2009 | Hotelli: Rose

Hotelli on luokitellut itsensä viiden tähden hotelliksi - siksi Kuresaaren kallein.

Kokemuksemme mukaan hätäisesti kahden tähden!

Huoneemme siivous käsitti vaivaisesti vuoteen sijauksen. Parvekkeella hämähäkin seittejä nurkat täynnään ja kuivuneet lehdet lattialla.

Kylpylä on liikuntarajoitteisille vaarallinen. Altaissa 'näkymättömiä' kynnyksiä, ei kaiteita portaissa, ym.

Hotellivieras ei saa lukollista kaappia.

Palvelu yliolkaista. Kesäharjoittelijoita?

Olimme pyytäneet allergiahuonetta. Meille tarjottiin kokolattiamaton peittämän käytävän vierestä, ensimmäisestä kerroksesta, pääkadun vierestä "koirankoppia". Ei ilmastointia, huoneen tuuletus suoraan kadulle!

Pitkän "tappelun" jälkeen saimme 3krs:ta isomman huoneen, sekin kokolattiamatolla.

Kaiken kaikkiaan pettymys odotuksiin nähden - hinta, tähdet.

Arvosana hotellille:

Kotoisa rauhallinen hotellikylpylä.

Vieras    15.07.2009    Saarenmaan hotellit    Saarenmaa
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: Saaremaa Spa Hotels

Ei moitteen sijaa ja saamamme ja ostamamme hoidot olivat ihan tasokkaita ja jotkut jopa erinomaisia. Yllätti positiivisesti tämmöisen ensi kertaa käymässä olevan.

Vuoden aika ei paras mahdollinen, mutta ihastuin/ihastuimme paikkaan ja nyt on edessä 2 vk vuokratussa kaksiossa keskellä Kuressaaren kaupunkia. Minä itse harrastan ulkoilua ja luonnossa kulkemista ja sainkin tuossa hyvän vinkin edellä, vuokraan pyörän. Ehkäpä ystävänikin innostuu sitten kanssani tutkimaan saarta.

Kävellen siellä on myös helppo kulkea, ei ole suuria korkeuseroja, tosin nekään eivät minua haittaa.

Kauniita vahoja taloja ja idyllinen pikku kaupunki.

Ihmiset ystävällisiä , hyvä palvelu joka paikassa. Viihdyin ja monen laisia haaveita nyt on olemassa, josko siellä olisi pitempäänkin! Kyllä minulla on myös kartta , johon on pyöräreitit merkitty. Tosin ei niitä kovin paljon ole.

Tässäpä tätä nyt ja matkan jälkeen joskus lisää kokemuksia. Vuokra kaksiossa su misesta. Hinta on kyllä melkoinen, mutta "vahinko" pääsi tapahtumaan ja kun puolet oli jo maksettu, niin" kärsitään " sitten koko rahan edestä. Tietämäni mukaan, vuokraan kuuluu joksenkin täydellinen talous, omat henkilökohtaiset tavarat vain mukaan. Asunnon varustus tasokin on sitten tiedossa kun uusia kokemuksiani kerron.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Saarenmaalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.