Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Riiasta

yleistä riikasta

Vieras    05.05.2018    Riian muita vinkkejä    Riika

olimme riikassa vapun taksi lentokenttä -(otettu sieltä) vanha kaupunki 12e.hotelli konventa seta oli hyvä lähellä ostoksia (ostoskeskus n.60m mm.rimi,merkki kauppoja)ruokaravintolat lähellä.vanha kaupunki löytyy kaikkea kivaa.kävimme jurmala junalla lippu suunta n.1,5e jää pois majori.ota meno paluu helpoin,riga-majori lippu.n.30min suunta.siellä menee mukavasti 6h jos lämmin päivä uima vermeet mukaan.ota i pisteestä kartta.aseman lähellä. käy hotel radisson latvia 26kerros baari hyvät maisemat. suosittelen riikaa pariskunnille.4pv minimi.oma toimisille suosittelen lento riika n.1h (hki)yöt siellä ja siitä jurmala junalla, jos haluu käydä siellä.tai yhdistelmä. helppo ja nopea.

Kanaaliristeily Riiassa

Sinisara    27.06.2011    Riian muita vinkkejä    Riika

Olimme Riiassa pienellä kanaaliristeilyllä, ainakin lapsiperheelle kiva kokemus. Risteily lähti Vapaudenpatsaalle johtavan sillan pielestä vanhankaupungin puolelta ja kesti vajan tunnin. Näkymät kivoj,a paitsi stockmannin paikkeilta Daugava-joelle ei nyt niin hääppöstä ollut. Laiva teki siis kierroksen vanhankaupungin ympäri kanaalia ja jokea pitkin. Hinta oli aikuisilta arkisin 5Ls, la-su 6Ls, ja lapsilta 4Ls.

Aikataulua en havainnut. Pääsimme matkaan noin 15 min. odotuksella.

Tämä on siis ihan eri risteily kuin joella tehdyt risteilyt.

YLEISTA LATVIASTA

Vieras    30.06.2009    Riian muita vinkkejä    Riika

riikan matka 23.6-26.6 kaynti myos jurmalassa...!

LUIMME VAROITUKSET ETUKATEEN!! LIIOTTELUA VAROITUKSET!!! EMME KAYTTANEET LUOTTOKORTTEJA, KATEISTA RAHAA MIELUUMMIN, PIENINA SETELEINA. EI LIIKKUMISTA PIMEISSA YOKERHOISSA,,EI HUMALASSA!!!! MITAAN EI VARASTETTU, EI EDES YRITETTY!!! JURMALA MYOS KAYNNIN ARVOINEN PAIKKA!!! KANNATTI LAHTEA!!!!!

Hotellihuoneen huippu hinta-laatusuhde

jkilpijoki    08.06.2008    Riian muita vinkkejä    Riika

Riikassa lomailevan kannattaa hotellia varatessa tutustua hotelliin nimeltä Boutique hotel Monte Cristo. Hotelli sijaitsee loistopaikalla aivan vanhan kaupungin laidalla, toisella puolella vanhan kaupungin nähtävyydet, baarit, kaupat yms. ja toisella puolella Stockmann ja rautatieasema, kaikki siis aivan kävelymatkan etäisyydellä. Huoneet ovat mukavia, siistejä ja huoneen hintaan sisältyy myös aamupala, joka on tasoltaan ihan ok, tosin ei mitään suomi-hotellien aamupalan tasoa.

hotelli vanhassa kaupungissa

Pitkätossu    01.05.2008    Riian muita vinkkejä    Riika

Yövyimme heinäkuussa '07 Riikan vanhassa kaupungissa Garden Palace nimisessä hotellissa. Hieman epäilytti ensivaikutelma kun hotellin ovi oli sisäpihalla rakennustelineiden takana, jo löytäminen oli hiukka vaikeaa.

Olimme varanneet sviitin, jossa sauna ja poreallas 5 yöksi hintaan 850 euroa.

No, yllätys yllätys, hinta hieman pompsahti maksaessa kun respan kaveri ei sitten käyttänytkään ihan samaa valuuttakurssia kuin suomessa vaikka kurssin tulisi olla kiinteä.Sviitti oli tosi tilava ja siisti.Sänkykin oli tyyliä viidelle hengelle :)

Sauna oli ihan hyvänkokoinen ja poreallas kahdelle hengelle, ainut miinus ettei altaan radio oikeen kuulunut,heh.Huoneessa oli hyvänkokoinen jääkaappi ja taulutöllö ja näkyi kivasti kanaviakin.Hotelli sijaitsi Mustapäiden talon takana melkeen Daugavan rannassa, joka ikkunasta näkyikin. Huoneessa oli tosi kivat isot ikkunat, jotka sai auki. Siinä oli lepposa ottaa drinksua saunan jälkeen ennen ulos lähtöä.

Äänieristys oli melko hyvä,muista huoneista ei juurikaan kuulunut mitään.

Aamiainen oli monipuolinen, paljon eri juustoja ja leikkeleitä, jotka aamuisin toimivat kyllä olon parantajana. Myös vihanneksia ja hedelmiä oli hyvin.

Siivoojat oli hiukka raskaita,tulivat koputtamatta ja kailottivat huonolla englannilla "serviiis ruuuum", luultavasti venäläisiä.

Käännytettiin ne parina aamuna pois ku ei jaksanu nousta ylös,hih.

Kaikenkaikkiaan suosittelen kyllä hotellia, joka oli siisti ja toimiva ja hieman rauhallisemmalla paikalla vanhan kaupungin "reunalla".

Oletko vieraillut Riiassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.