Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Racha Yaissa

Mukavat päivät Rayan saarella

Vieras    30.01.2009    Racha Yain aktiviteetit ja harrastukset    Racha Yai

Vietin tammikuussa 2009 muutaman kivan päivän tällä upealla pienellä paratiisisaarella.

Matkani varsinainen kohden oli Karon Beach, jossa en kuitenkaan juurí viihtynyt turistirysä-fiiliksen vuoksi.

Raya oli kuitenkin toista maata ja siellä sain nauttia hiljaisuudesta, vaikka muutakin väkeä toki oli. Silti oli helppo löytää hiljaisia paikkoja ja leppoista oleilua luonnon helmassa.

Bungalowhotelli Ban Raya oli nasta mesta, vaikkei ihan halvimmasta päästä. Ranta oli todella hyvä snorklaamiseen ja paikka muutenkin kaunis troopinen puutarha.

Raya on hyvä paikka jos tavanomaisempi turistirysähtely ei kiinosta. Saarella on myös halvempia bunglowkyliä ja viiden tähden hotelli. Muutama kiva ravintola ja sukelluksen harrastajia.

Päivät Rayalla olivat matkani kohokohta. Suosittelen.

sukellus/snorkklaus

itse mukana snorklaamassa, koska en omista sukelluskorttia, mutta uusi ja hieno kokemus kuitenkin. katselin siinä meren pinnalla maski päässä alas pohjaan , jossa sukellukseen osallistuvat valmistautuvat sukellus retkelle. matkaa pohjaan juuri siinä kohdassa oli peräti 13 metriä ja tuntui ihan kuin olisin voinut koskettaa sukeltajia, niin kirkasta ja selvää oli näkyvyys. miesystäväni oli mukana sukeltamassa ja hän kertoi että olivat käyneet 33m:n syvyydessä ja sukellus mittarit olivat näyttäneet +32astetta niinkin syvällä. kaikkiaan 3 sukellusta tuli tällä reissulla ja siihen kuului myös maittava ateria ja virvokkeita. vaikka mulla oli t-paita päällä snorkklauksessa, poltin silti ala selkäni. suosittelen ehdottomasti t-paitaa ja suuria suojakertoimia.

Ban Raya

Vieras    06.03.2008    Racha Yain aktiviteetit ja harrastukset    Racha Yai

Olemme olleet neljä kertaa Ban Rayn hotellissa Racha yailla. Samassa yhteydessä on suomalainen sukelluskeskus Raya divers. Useita viihtyisiä bungaloveja tuulettimilla tai ilmastoinnilla. Saarella on myös viiden tähden hotelli toisella puolella saarta. Saari on todellinen paratiisisaari. Yöelämää ei ole. Mahtavat sukellusvedet. Palvelu tosi ystävällistä. Bungaloveja ympäröivät palmut. Saarella on mukavia polkuja ja kärryteitä joita on mukava kulkea turvallisesti. Hyvät uimarannat. Täällä jos missä arkihuolet jäävät taakse. Suosittelen lämpöisesti.

Oletko vieraillut Racha Yaissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.