Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Pärnussa

Villa Wesset ravintola

Vieras    12.08.2022    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Juurikin samoja huonoja kokemuksia Wessetistä. Kelvoton palvelu, salaatti lämpimänä ja kala ylikypsä ja kylmä. Huonoin ja kalleimpia ravintoloita Pärnussa eli kiertäkää kaukaa tilanne siis 8/2022

Pärnun paras ravintola

Vieras    17.02.2020    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Pärnun keskustassa Raatihuoneessa osoitteessa Nikolai 3 sijaitseva Hea Maa on fantastinen ruokapaikka. Sekä paikallisten että turistien keskuudessa huippusuosittu ravintola on ehdottomasti käymisen arvoinen. Juhannuksen jälkeen ravintolaan kannattaa mennä ajoissa esim. jo klo 18, jonka jälkeen alkaa muodostua jonoa ravintolan eteen. Varaa hiukan enemmän aikaa tähän makuelämykseen, koska on varmasti sen arvoinen. Onneksi sesongin ulkopuolella voi tehdä pöytävarauksen. heamaa.ee/fi/

flavoursofestonia.com/eng/re...hea-maa-4/

BabyBack Ribs & BBQ

Vieras    16.05.2018    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Mahtavaa ruokaa. Annokset isot. Paikka viihtyisä ja palvelu ystävällistä. Ainoa miinus oli ruokalista vain viroksi ja venäjäksi, mutta kuvat oli niin hyvät, että tiesi mitä tilasi. Kaksi aikuista söi juomien kanssa, hinta oli vain reilu 30€. Suositten!

Steffani, viihtyisä, kelvollinen

JeppeT    23.06.2016    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Piristävä poikkeus kalliiden laihdutusruokapaikkojen joukossa on Steffani, Nikolai 24. Alkuruoaksi otimme tonnikalasalaatin jaettavaksi meille kahdelle - ja jaettavaa riitti! Jaoimme myös pitsan - ja siinäkin riitti jakamista. Annokset siis runsaat ja maukkaat. Myös talon viini oli kelvollista ja kohtuuhintaista. Ehdottomasti suositeltava varsinkin, jos on nälkä.

Hyttyset olivat ainoa pikku riesa tässä terassilla.

kallista laihdutusruokaa / Hea maa ja Supelsaksad

JeppeT    23.06.2016    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Ravintola Hea Maa oli saanut hyviä mainintoja joillakin nettisivuilla, niin kokeilimme sitä. Sijainti on sisäpihalla komeassa vanhassa rakennuksessa, sisustus siihen hyvin sopiva. Otimme pääruoaksi kalaa hernepyreellä - muusiin oli saatu vihreä väri herneillä. Valitettavan pieni annos oli, vaikka hinta ei ollut pieni. Suosittelemme laihduttajille.

Toinen laihduttajille sopiva olisi Supelsaksad, Nikolaikadulla Supel.-kadun kulmassa. Talo on kaunis, piha pöytineen samoin. Kivoja yksityiskohtia on loputtomasti. Ruoka oli hyvää: Miten sipulikeitosta tai piimäkeitosta saakin niin maukkaan! Ongelmana ainoastaan pienenpieni kalorimäärä, joka ei oikein riitä miehille. Pääruokalista oli hyvin vaatimaton sekä pituudeltaan että annosten laadun suhteen, joten emme illastaneet täällä. Suosittelemme vain laihduttajille.

Paras ravintola Pärnussa!

Vieras    03.09.2015    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Suosittelen lämpimästi Pärnun suuntaan matkaaville ravintolaa nimeltä Edelweiss. Tunnelma ja sisustus todella viihtyisää, tarjoilijat erittäin ystävällisiä ja ruoka laadukasta ja niin hyvää! Mureita, pehmeitä, maukkaita pihvejä, rapeita hyviä ranskalaisia, maukasta kalaa ja maailman parasta suklaakakkua! Todella viihtyisä, kodikas, laadukas ja edullinen ravintola, käykää kokemassa!

Hyvää ruokaa Pärnussa

Vieras    18.05.2015    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

aikaisemmat ruokakommentit tällä sivustolla ovat pääsääntöisesti negatiivisia. Niistäkin voi olla kiitollisia, sillä kuka haluaisi syödä huonoa ruokaa tai saada asiatonta palvelua. Mieluimmin välttää ao tilanteet.

Onneksi kuitenkin löytyy myös loistavia kokemuksia ja ehkä hiukan yllättäviäkin, Kävimme Hedon Spa:n Raimond-ravintolassa ilman mitään suurempia odotuksia. Ravintola oli siisti ja valinta pohjautui täysin tähän. Positiiviset yllätykset alkoivat heti kun leivät tuotiin pöytään. Korista löytyi aivan loistava ravintolassa tehty "näkkileipä". Alkuruoka oli jo jotain joka mykistää - "ei tällaista voi tehdä"... väli-, pää- ja jälkiruuat jatkoivat täydellisyyttä hipovaa kokemusta. Ruokailu ei ollut enää ruuan syömistä vaan ruuasta nauttimista. Kaikki tämä on tietenkin subjektiivista emmekä voi taata vastaava nautintoa kaikille, mutta joka tapauksessa voimme suositella paikkaa. Jos jotain kolikon toiselta puolelta haluaa mainita, niin hintataso ei ole siihen mihinkä Virossa on tottunut. Se ei kuitenkaan ole mitään Suomen hintoja. Eli hinta laatu suhde on aivan huipussaan.

surkeaa ruokaa ravintola bocassa

Vieras    01.08.2014    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Tulipahan syötyä ravintola bocassa, ensimmäistä ja viimeistä kertaa ! Ruoka oli hirveää ! Pasta oli kuin puuroa ja pippuripihvi oli poltettu pilalle! Pihvin vihannekset kylmiä ,kastike maistui tiskivedelle!! Kaikki jäi syömättä, ja asiasta mainittuamme henkilökunta totesi -jos ette maksa, pyydetään poliisi paikalle! Et oli henkilökunnan asennekin kohdallaan!! En suosittelisi pahimmalle vihamiehenikään !!:(

Bocassa entiset huulipunat...

Vieras    20.07.2014    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Ravintola Bocassa tuli käytyä 8 hengen porukalla...

Tilasimme punaviiniä ja saimmekin sitä, mutta lasissa oli edellisten asiakkaiden huulipunat! Ruoka-annoksista kaksi oli vääriä ja annoksia joutui odottamaan tunnin. Aivan käsittämättömän surkea paikka!!! En todellakaan suosittele!

Ravintola Boca

Vieras    13.07.2014    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Olimme (2aikuista ja 2 lasta) illalla menossa syömään Pärnun keskustaan. Kysyin hotellin vastaanottovirkailijalta hyvää ravintolaa, ja hän suositteli Steffani, Edelweiss ja Boca-nimisiä paikkoja. Kiertelimme hetken tutkien paikkojen ruokalistoja ja päädyimme Boca-nimiseen ravintolaan pihviannosten takia. Tilasimme 2 naudan sisäfileepihviä, toisen punaviinikastikkeella, porsaan ribbsejä ja grillattua lohta. Olin pyytänyt itselleni pihvin mediumina, mutta sain lautaselleni läpikypsän lihamöykyn, joka ei maistunut juuri miltään. Punaviinikastike oli mautonta litkua, ja paistetuvihannekset ehkä paras osa, jos ei nekään mikään elämys olleet. Salaatin lehdet olivat vanhoja ja nahistuneita. Lohi-annos oli aivan kuivaa ja mautonta,kuin eilistä mikrossalämmitettyä. Lapsille tilatut annokset olivat vielä jotenkuten ok mutta koko kokemus oli yksi elämini ravintolahistorian karmeimpia. Suosittelen kiertämään ravintolan kaukaa, ruoka oli käsittämättömän mautonta ja huonoa.

Buffalo Bar&Grill

Vieras    07.07.2014    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Moi

Lomailimme Pärnussa ja kävimme syömässä mm. Buffalo Bar&Grill nimisessä paikassa. Kokemus oli järkyttävä, seurueemme jäsen tilasi kanahampurilaisaterian ja noin tunnin odottelun jälkeen pöytään tuli ateria. Syödessä kävi ilmi, että hampurilaisen sisällä ollut kanafilee oli sisältä täysin raaka ja tästä tietysti reklamoitiin heti. Tarjoilijat ja kokki selvittelivät asiaa puolituntia ja toivat hyvitykseksi jäätelöannoksen ja minipullon viiniä. En suosittele kenellekään kyseisen ravintolan palveluita, sen verran huikea kokemus jäi ravintolasta..kokki vielä muisti sanoa että kana on medium kypsyysasteella valmistettu..tämä siis huonolla englannilla..huh mikä paikka

Italialainen ravintola Si-si Pärnussa?

Vieras    21.06.2014    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Ikävä pettymys, näitä välillä sattuu vaativamman ruoan kanssa, mutta pastaa pitäisi ravintolassa saada edes lähelle italian style? Lautanen ei ollut lämmitetty, mausteet puuttui täysin ja jälkiruokaa sai odotella tunnin. Pannacotta oli kuulemma jäässä eikä sitä saatu uuniin? Epäjärjestys ja hulina vallitsivat eikä mitenkään hauskassa mielessä. Harmi sillä odotukset olivat positiiviset. Yksityistilaisuus ei saa viedä koko henkilökunnan tarmoa tai sitten täytyy saada korvaus huonosta palvelusta. Organisaatiotaidot ovat todella tarpeen ja pippurimyllyä voisi tarjoilija käyttää eikä heittää pöytään asiakkaan hoidettavaksi. Tilat ovat lupaavat, mutta osaamista vielä puuttuu. Hinta-laatusuhde ei toimi.

Hotelli Wesset, Pärnu

Vieras    07.09.2013    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Päädyttiin Pärnuun Balttian työreissun päätteksi. Tultiin katsastamaan 07.09.2013 illalla Hotelli / ravintola Wessettiä kyseisen hotellin ravintolan kautta, josko joskus voitaisiin olla yötä siellä. Ulkoisesti paikka vaikutti laadukkaalta. Törkeän ravintolahenkilökunnan palvelun takia ei tähän hotelliin kannata ainakaan meidän kokemuksen jälkeen kannata jäädä, .Ruokailua ajatellen odotettiin 35 min, että joku huomioisi tulomme, "pimut" juoksivat vain ohitsemme.. Vaimon huomautuksen jälkeen mitään mitä haluttiin ei löytynyt. Päädyttiin toiseen lähes yhtä huonoon vaihtoehtoon (Si-Si) lähistöllä, jossa jotain "pastaa" sentään saatiin. Onko jo syyskuun alussa kausi loppunut ja asiakkaiden palveluun ei satsata enää kuten pitäisi vai eiko Pärnussa niin halutakkaan, koska asiakkaita joka tapuksessa kylpylöihin riittää.

Paljon matkustavana huomion tökerön käytöksen rajan se ylittyi niin, että intouduin kirjoittamaan tästä nettiin.

Keijo Rajaniemi, Kurikka, Suomi ja Finland

Miksi tarjoilijoiden pitäisi puhua/ymmärtää suomea?

Vieras    13.09.2012    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Lueskelin mielenkiintoisia ravintola-arvosteluja ja siellä osui silmään kirjoittaja, joka koki huonona asiakaspalveluna sen, ettei tarjoilija puhunut suomea. Miksi hänen olisi pitänyt osata suomea? Odotatteko te matkailijat, jos menette vaikka Englantiin, että paikallinen tarjoilija puhuu suomea? Luuletteko virolaisen matkailijan odottavan Suomeen tullessaan, että hän saa äidinkielellään palvelua?

Voi hyvät hyssykät, ei kovin kummoisia lahjoja vaadi opetella itse matkalle lähtiessään vaikka edes kiitos ja näkemiin matkakohteen kielellä.

En sen enempää ota kantaa ravintola-arvosteluihin: jokaisessa arvostelussa mukana olleessa ravintolassa olen saanut hyvää ruokaa, ei niin hyvää ruokaa, hyvää palvelua ja ei niin hyvää palvelua; mutta olen myös nähnyt lukuisia suomituristeja, monet heistä saavat kyllä täysin itseään syyttää, jos tarjoilija ei enää jaksa hymyillä. Varsinkin vanhemmanpuoleiset suomalaiset naiset ovat asiakkaina ihan kauheita!

Pärnusta palattu..

Vieras    17.07.2012    Pärnun ravintolat ja baarit    Pärnu

Olimme Pärnussa 12.-15.7. Matkanjärjestäjänä Äänekosken Matka-Töysä. Ekaksi oli varattu majoitus Ranna Villasta. No mikä ettei, kyllähän sinnekkin päänsä kallistaa. Päivää ennen lähtöä Ulla toimistolta soittaa, että hotelli vaihtunut Viking Spahan, no mikä ettei ja kuvien ja Google Mapsin kautta todettu, jotta käyhän se. Matkaan 11.7. Suolahdesta ja eka yö laivalla. Piti olla venäläinen bussi vastassa, mutta luulen, että tarkoitettiin virolainen bussi ja jossa piti olla Matka Töysän kyltti. Ei muuten ollut. Isojen bussien välissä oli joku 15 paikkanen Mersun bussi ja peräkäry perässä ja heräsi vahva epäily, jottä tämä sen täytyy olla. Kuskilta kysely ei tuottanut tulosta vaikka kuinka tenttasi. Jonkin ajan jälkeen sanoi, että 3 min. päästä joku tulee, no noin 10 min päästä tuli toinen kaiffari ja homma pääsi käyntiin, mutta ai niin meidän majoitus on vaihtunut Tervikseen. No sekin kävi ja ei kun matkaan ja laukut kärryyn. Bussi hieman vanha ja vinkui ja perä ulisi, mutta eipä haitannut. Pois tulomatkalla oli 17 hengen Volkkari ja ja matka taittui joutuisasti. Bussi satamaan ja suoraan laivaan. Tervis ihan ok.

Ruokapaikkoina Trahter Postipoiss kaksi kertaa ja Alex maja kerran eikä kummankaan sapuskoissa ollut mitään valittamista todella loistavia makunautintoja ja kuin piste iin päälle Postpoissin jälkiruoka basilikajäätelo mansikka-raparperikastikkeella jumalaisen hyvää. Päivällä pikku purtavaa kadunkuppiloista ja erityismaininnan voi antaa Edelweissin ravintolalle. Loistava palvelu ja hyvää ruokaa, kuten esin pastat.

Todella viehättävä paikka tuo Pärnu. Puhdasta luontoa, ranta siisti jne. Tuli pyöräiltyä yhtenä päivänä rapiat 20 km ja koko aikana käveltyänoin 40 km. Loppuyhteenvetona, että ei mitään valittamista, vaikkakin avaimet jäi Pärnuun, kameralaukku bussiin, mutta ne asiat hoidossa. Ekana aamuna kotona, kun alettiin pesemään pyykkiä, niin pyykkikone hajos, mutta eipä se mikään ongelma ollut, haettiin toinen kone. Pitäs saada kuvia vaan fb:seinälle, kun saan kamerat.

Oletko vieraillut Pärnussa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.