Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Protarasin matkakokemukset ja vinkit

B&B Camp Wolf / Kypros

Peppiina73    16.02.2016    Protarasin muita vinkkejä    Protaras

Olemme suomalainen perhe, joka tarjoaa Kyproksen lomalle edullisen ratkaisun majoittua!

Omistamamme B&B Wolf toivottaa suomalaiset perheet tervetulleiksi luoksemme lomalla! Kauttamme saa myös edullisia laitesukellus mahdollisuuksia ja koulutuksia!

Tervetuloa <3

www.campwolf.webnode.fi

Loistava ruoka ja palvelu ravintola Georgia

Vieras    22.05.2015    Protarasin ravintolat ja baarit    Protaras

Maukasta ja kohtuu hintaista ruokaa, suosittelemme.

Paikka on viihtyisä ja palvelu on nopeaa.

Suosittelen

Vieras    22.05.2015    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2015 | Hotelli: Golden star

Varasimme kattohuoneiston "jaetulla" terasilla.

Siinä on kaksi aurinkotuolia ja kalusteryhmä.

Aurinko paistaa koko päivän siihen ja siitä näkee merelle.

Vaikka terassien välillä oli matala aita ja käytävä, niin emme

kokeneet naapureita häiritseviksi.

Huoneistossa oli myös toinen pienempi parveke, jossa oli pöytä ja

kaksi tuolia.

Hotellissa oli myös itsepalvelu pyykinpesu ja kuivausrumpu mahdollisuus.

Hotellin henkilökunta oli ystävällistä ja aamupala runsas.

Arvosana hotellille:

HuoneistohotelliTrizass pääkadun varrella

otzo1954    07.09.2013    Protarasin muita vinkkejä    Protaras

Hotelli sijaitsee aivan pääkadun varrella, joka noin kaksikilometriä pitkä ja sillä sijaitsee 41 ravintolaa ja 7 pikaruokapaikkaa.Meidän hotellin kohdalla oli kolme ravintolaa, jotka kilpaili suosiostaan musiikin voimalla ja voiton vei sellainen ravintola kuin Bels. Siellä oli sellainen kirkonkello mutta pieni, josta lähti aivan kamala ääni ja sitä sitten tiskijukka hakkasi tehostaakkseen esitystään noin puoli kolmeen asti yöllä soitto ja tiskijukan huudot täysillä.Desibelejä varmaankin niin paljon, että mittari ei kestäisi. Hotellin siivoojatäti koputti oveen noin klo 9 eli ei paljon nukuttu. Kun haluatte rauhallisen ja rentoututtavan matkan niin suosittelen aivan jotain muuta.

Protaras, elokuu 2013

Vieras    01.09.2013    Protarasin ravintolat ja baarit    Protaras

Protaras on mainio matkakohde henkilöille, jotka eivät kaipaa niin yöelämää vaan hakevat lepoa ja rauhaa. Olimme tässä kohteessa nyt elokuun lopulla ja paikka oli näkemisen arvoinen. Pelkkään rantalomaan Kyprosta ei kannata jättää vaan jos yhtään haluaa saada tietoa kulttuurista sekä paikallistuntemusta niin kannattaa tehdä ainakin Finnmatkojen järjestämä retki Trodos-vuoristoon ja Kikkos-luostariin. Retki oli todella antoisa ja mielenkiintoinen ja siellä oli mukana suomalainen opas joka on naimisissa kyproslaisen miehen kanssa. Tämän vuoksi hänen asiantuntemuksensa oli huippuluokkaa. Itse Protaras painottuu yhteen ostoskatuun joka on kuitenkin pitkä ja sieltä saa aivan kaikkea, laadukastakin.

Ruokapaikoissa oli yleensä todella ystävällinen palvelu ja ruoka todella hyvää. Kyproksella ei ole edes ravintolaan sisäänheittäjiä kuin satunnaisesti ja saat olla siellä muutenkin kaikin puolin rauhassa kaikenlaiselta kaupustelulta. Vain ensimmäisenä iltana eksyimme paikkaan missä oli todella epäystävällinen palvelu, en tiedä mistä johtui mutta meitä ei noteerattu siellä lähes puoleen tuntiin että olimme tulleet ja senkin jälkeen hyvin ynseästi ja ruoan tuleminen pöytään kesti ikuisuuden. Samassa ajassa palvelivat nopeaan tahtiin muita ketkä tulivat paikkaan meitä myöhemmin.

Merivesi on todella puhdasta ja lämmintä. Liiankin kuuma paikka näin elokuussa joten parempi aika varmasti mennä tänne syys-lokakuussa.

Ruokailukokemuksia Protaraksessa

hkoukka    14.08.2013    Protarasin ravintolat ja baarit    Protaras

Olimme heinäkuun puolivälissä perheen kanssa Protaraksessa ja nautimme pääsääntöisesti hyvää ruokaa yhtä epäonnista kokemusta lukuunottamatta. Ensimmäisen päivän iltana kävelimme Protaraksen pääkatua ja haeskelimme mukavan oloista ruokapaikkaa. Päädyimme Tower House -nimiseen siistiin ravintolaan ja ruoka oli siellä todella hyvää. Valitettavasti olimme vielä niin suomalaisessa syömärytmissä, että iltasella ei ravintolan isot annokset uponneet varsinkaan perheen naisille. Unohdimme vielä pyytää nuorimmaisellemme (10 v.) lasten pasta-annoksen ja hän sai valtavan lautaselllisen herkullista spagettia. Palvelu oli ystävällistä ja kuten sanoin niin annokset olivat isoja ja herkullisia. Ainoa miinus tuli siitä että henkilökunta selkeästi hieman otti itseensä kun ruokaa jäi niin paljon syömättä.

Seuraava ilta meni uutta paikkaa haeskellessa, sillä halusimme kokeilla muidenkin tarjontaa. Päädyimme Oscar-ravintolaan, joka sijaitsee paikallista McDonaldsia vastapäätä. Lapsille tuli pastaa ja pizzaa. Itse söin ehkä yhden parhaista dolmades-annoksista ja vaimon mielestä moussaka oli lähellä täydellistä (täydellistä moussakaa ei kuulema ole vielä tehty...). Tästä jäi todella hyvä maku ja palvelu oli ensiluokkaista. Ainoan miinuksen iltaan toi viereisessä pöydässä kiukutellut venäläisseurue, jolla oli epäselvyyttä tilauksessaan. Heidän käytöksensään ei kyllä suuria pisteitä meidän osaltamme saanut. Mutta nämäkin hankalat asiakkaat henkilökunta hoiti mallikkaasti.

Kolmas ilta ja jälleen uutta etsimään... Tämä osoittautui totaaliseksi katastrofiksi. Suosittelen välttämään protaraksen PizzaHutin jälkeen löytyvää ravintolakompleksia, jossa saman kaverin hallinnassa on ainakin japanilainen, meksikolainen ja paikallinen ravintola. Suurilla puheilla ja muutamalla suomen kielen sanalla sisäänheittäjä (Elias nimeltään) sai meidät houkuteltua sisään. Ensimmäinen pettymys oli pöytä joka oli ravintolan edustalla luvattu tuulensuojaisesta paikasta. Jouduimme istumaan aivan keskellä pihaa ilman katosta ja muuta suojaa illalla puhaltavalta puhurilta. Ruokalista sisälsi vaatimattoman kattauksen traditionaalisia kreikkalaisruokia. Vaimoni tilasi jälleen moussakaa ja itse taisin koemielessä ottaa kananfileen. Tässä ravintolassa alkusalaatti olisi pitänyt tilata lisähintaan, kun muissa se näytti olevan ilmaiseksi mukana kun tilasi annoksen. Kana oli melko mielikuvitukseton pala kuivaa kanaa ranskalaisilla. Ei vihanneksia tai kastikkeita. Mutta "homemade moussaka" oli alle kaiken arvostelun. Siihen oli työnnetty kaikkea outoa joka ei meidän kokemuksellamme kuulu moussakaan (olisiko perunan sijaan ollut esim. taaroa, jota viljellään kyproksella). Lisäksi se oli kylmää ja osa vihanneksista oli puoliraakoja. Että näin. Tuli kierrettyä jatkossa tämä paikka kaukaa...

Yleensä tulee syötyä eri paikoissa lomillamme ja vertailtua eri ravintoloita, mutta seuraavana iltana ajauduimme takaisin Oscariin, sillä emme halunneet vastaavaa pettymystä uudestaan. Meidät toivotettiin avosylin vastaan ja tunnelma oli todella kuin olisi kotiin tullut. Tämäkään ilta ei tuottanut pettymystä. Ravintolan keittiömestari tuntui todella osaavan asiansa. Tunnelma oli välillä jopa riehakkaan vapautunut sillä omistajan poika George on melkoinen pelimies. Otimme kuitenkin hänen toilailunsa huumorilla ja lähtiessämme omistaja Jannis kävi pyytelemässä Georgen puolesta anteeksi jos jutut olivat olleet hieman lennokkaita.

Tässä kävi kuitenkin niin että Oscarista tuli loppulomamme ykköspaikka ja lapsetkin odottivat innokkaasti iltaa ja ruokailua tuossa ravintolassa. Tarjoilu tuntui paranevan loppulomaa kohden ja viimeisinä päivinä pöytään kannettiin aikuisille irish coffeeta ja lapsille jäätelöä "on the house".

Suosittelen kokeilemaan eri ravintoloita, mutta antakaa Oscar-ravintolalle mahdollisuus ainakin yhtenä iltana. Uskon että Jannis, George, Petros, Michael ja pikku-George pitävät teistä hyvää huolta. Ai niin, muistakaa kysyä Georgelta tarinaa kauniista naisesta ja jalkapallosta.

vanha hotelli, mutta keskeisellä paikalla

Vieras    14.08.2013    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2013 | Hotelli: Vangelis Hotel Apartments

+erittäin hyvä sijainti, rantaan joku 50m-100m

+pääkadun varrella, paljon kauppoja ja ravintoloita

+bussipysäkki vieressä, josta pääsi kätevästi 1,5 eurolla agia napaan

+hotellissa suht hyvä ruoka, otimme puolihoidon, jolla pärjäsi mainiosti aamupala+ lounas tai päivällinen

+Lidl ruokakauppa oli aivan n.200m päässä, josta pystyi edullisesti ostamaan pientä purtavaa

+hotellihuoneessa oli jääkaappi ja ilmastointi+ruuanlaittomahdollisuus

-hieman kallis laatuunsa nähden

-hotellinhuoneen+hotellin huonekalut olivat aikansa eläneitä ja vanhoja esim. sängyt olivat todella kovia ja epämukavia...en päässyt yhtenä aamuna sängystä kunnolla ylös kun sain jonkun krampin selkään sängyn kovuuden vuoksi...jouset pullottivat sängystä, eikä petauspatjaa ollenkaan. Onneksi hotellissa oli päiväpeitto ja vilttejä, joilla sai pehmustettua sänkyä

-wc:n huuhtelu toimi silloin kun se sattui toimimaan

-siivoojat olivat avanneet/penkoneet kassejamme/laukkujamme poissaollessamme, mitään ei kuitenkaan ilmeisesti viety

-pyyhkeet olivat vanhoja

-wc:ssä oli vain kovaa käsisaippuaa käsien pesua varten, ei siis sampoota/hoitoaineita tai nestemäistä saippuaa

-hotellihuoneen lattialla vilisti pieniä muurahaisia

-valot ja ilmastointi toimivat vain avaimen kortilla ja avaimia sai vain yhden hotellihuonetta kohden

muuta kyproksesta:

todella lämmintä elokuussa 30+ ja hiostavaa illallakin

kaupoissa todella kallista, esim. 50-aurinkorasva saattoi maksaa 25e ja huonolaatuinen euron arvoinen paita 8-16e!!!

Arvosana hotellille:

Ravintolasuosituksia

Vieras    07.05.2013    Protarasin ravintolat ja baarit    Protaras

Hyviä ravintoloita löytyi lomaltamme useampia. Paladela, pääkadulla Fig tree bayn kohdalla oli mahtava kokemus. Söimme siellä paikallista perinneruokaa eli Mezeä. Meze koostui 18 ruokalajista, johon kuului lihoja, salaattia, lountzaa, halloumia, lihapatoja (stifado, afelia mm.), kyproslaisia lihapullia, feta-saganakia, pitaleipää jne. Todella hyvää!! Ja henkilökunta mukavaa. 14,95e/henkilö oli tuon aterian hinta, eli edullinen!

Yianna Marie niminen ravintola kuuluu hotelli Golden stariin. Löytyy Protaraksen rannan länsi-päästä. Kävimme siellä kaksi kertaa, ruoka parasta koko reissullamme. Pastaa suosittelen, kanaruuan hyviä ja erityisesti kannattaa testata Roquefort steakia, jos tykkää homejuustosta. Ihanaa lihaa suikaloituna kermaisessa homejuustokastikkeessa! Hinnat ruuilla edullisia, 10-20e.

Pitsaa söimme italialaisessa nimeltä Il Basilico. Todella paljon asiakkaita. Ja pitsa ainakin oli maukasta! HInnat niillä 8,95-12,95. Tämä myös protaras avenuella.

Sitten varoituksen sanana, välttäkää brittipubimaisia ruokapaikkoja. Ainakin Cheers-niminen ravintola pääkadulla; todella kammottavaa ruokaa. Broilerin fileessä ei mitään mausteita, pakastevihanneksia keitetty ja kuivaa riisiä...

Todella hyvä hotelli

Vieras    07.05.2013    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Lantiana Gardens

Olimme Protaraksessa hotelli Lantiana Gardensissa vappuviikolla. Hotelli oli positiivinen yllätys sijainnin ja tasokkuuden puolesta. Hotelli on rakennuttu muistaakseni v. 2000 ja peruskorjattu ihan muutama vuosi sitten. Kunto oli oikein hyvä ja hotelli on todella siisti. Huoneena meillä oli kaksio, joka oikein toimiva. Parivuode iso, etelän maiden tapaan hieman kova, mutta meidän mielestä hyvä. Kolmantena vuoteena meillä oli lisävuode, joka aikuiselle ehkä hieman lyhyt ja patja ohut, mutta ajoi asian. Lisävuode oli olohuoneen puolella. Olohuoneen yhteydessä keittonurkkaus, jossa jääkaappi (pakastinlokerolla), mikro, vedenkeitin, leivänpaahdin ja kaksilevyinen liesi. Kattila, paistinpannu ja astioita ihan hyvin kaapeissa. Tiskiharjaa ja ainetta ei ollut, eikä tiskaus kuulunut huoneen siivoukseen. Hiustenkuivaaja hyvä (myös pitkille hiuksille). Ruokailuryhmä neljälle. Sohvakin huoneessa oli, levitettävä mielestäni. Parveke pieni, kaksi mahtui istumaan. Adapterin saa muuten hotellista eurolla omaksi.

Hotelli tavallaan poikittain meren suuntaan, joten lähes kaikista huoneista näkymä merelle. Meidän huone oli ympäristöön päin, josta pidimme, koska näin altaan äänet eivät kuuluneet huoneeseen. Allasalue oli hyvä, mahtui hyvin aurinkotuoleille ainakin näin sesongin alussa. Ravintola ihan ok, aamupala erinomainen! Aamupala maksoi paikan päällä 6,5e per naama ja sen sai ilman varausta. Aamupalalla kananmunat monella tapaa, pekoni, nakit, lämpimiä paikallisia juttuja, vihanneksia, hedelmiä, monenlaista leipää, jugurtit, myslit, lettuja ym. Kahvi tosi hyvää! Osallistuttin kerran hotellin teemailtaan, silloin oli aiheena China Town. Ruoka oli yllättävän hyvää, buffet-tyylinen ja vaihtoehtoja monia. Hinta oli tuolla 9,95e. Näitä teemailtoja oli useita erilaisia viikon aikana, mutta muissa ei käyty.

Hotellilta menee "polku" (sementistä valettu :D) suoraan Fig tree bay- rannalle, matkaa korkeintaan 200m. Ranta tosi hyvä, puhdas ja hyvin hoidettu muutenkin. Tuolit ja varjot 2,5e/kpl. Merivesi tuolla erityisen lämmintä, kun on matala ja suojaisa poukama. Ja vesi mahtavan kirkasta, en ole missään muualla nähnyt yhtä kirkkaan turkoosia vettä!

Ihan hotellin vieressä, 100-200m on uusi Lidl, josta käytiin osalle aamuista ostamassa aamupalatarvikkeet ja vedet tietysti. Siellä tuorepaistettuja leipiä ja patonkeja. Vesi maksoi 6x1,5 litraa alle 2e.

Erittäin hyvä hotelli, suosittelen. Pääkatukin ihan seuraava alaspäin. Rauhallinen, mutta lähellä. Lapsiperheitä oli jonkun verran. Lähtiessä saimme vielä loukoumia lahjaksi! Niin ja henkilökunta TODELLA ystävällistä ja kansainvälistä! Paikallisiakin toki on.

Arvosana hotellille:

Protaksessa syksyllä 2011

Vieras    09.02.2012    Protarasin aktiviteetit ja harrastukset    Protaras

Olimme Protaksessa viikon verran syyskuussa 2011, näin ensimmäiseksi rantalomaksi paikka oli tarpeeni täyttävä, kokeneimmille matkustajille en voi suositella. Protaksen pääkatu oli vilkas ja sen ääreltä löytyikin oikeastaan kaikki tarvittava, päivät menivät ihanalla rannalla makoillessa, tosin muutama tunti päivässä riitti, koska tuli niin äärettömän kuuma. Fig tree bay - suosituin ranta oli aina niin täynnä että siirryimme suosiolla sivummalle. Rannalla oli mahdollisuus kokeilla vesisuksia ja vesiskootterilla ajelua ynnä muita "leluja", hinta 10 eurosta reiluun sataseen. Sukeltamaankin pääsi muistaakseni 50 eurolla (kurssi). Protaraksesta oli hyvät kulkuyhteydet Agia Napaan ja Paralimniin, jossa molemmissa kävimme, bussi maksoi 2e (päivälippu). Reissun kohokohta oli ehdottomasti sunnuntainen katamaraani risteily, finnmatkojen järjestämä, 39e, varasimme oppaalta paikan päältä. Finnmatkat järjestivät myös muita retkiä, joihin kannattaa mennä, hinnat noin 20-55e. Protaraksen pääkadun pubit ja raflat suurimmaksi osaksi oli suunniteltu mielestäni Englantilaisille, joka paikassa illalla jalkapalloa, se alkoi vähän kyllästyttää. Brittien unelmakohde ilmeisesti siis. Viikko sujui siellä kuitenkin hyvin, mutta en lähtisi ihan heti uudestaan juuri Protarakselle :)

Rentoon oleiluun

Vieras    26.09.2011    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2010 | Hotelli: Nausicaa beach

Hotellin ympäristö on karun kallioista, mutta antaa loistavat puitteet meressä uimiselle. Pieni suojaisa poukama rauhalliselle oleilulle. Puitteet monenlaiseen makuun. Hotellin täysihoito oli hintansa arvoinen. Päivittäin sai nauttia maukkaista ja monipuolisen vaihtelevista antimista. Tänne tekee mieli palata.

Arvosana hotellille:

Sitä sun tätä Protarasista

Vieras    11.08.2011    Protarasin muita vinkkejä    Protaras

Mikäli raskii käyttää lomapäiviä matkustamiseen, niin Kyproksella siihen on hyvä mahdollisuus.

Paljon kiinnostavia kohteita on pienen linja-automatkan päässä. Myös Protaraksesta oli kerran päivässä (aamulla) suora yhteys Nikosiaan. Tosin takaisinpäin tullessa oli vaihdettava autoa Agia Napassa. Linja-autokyyti saarella oli todella halpaa. Nikosian matkan teki seitsemällä eurolla, kun otti päivälipun. Nikosiasta takaisinpäin tuli pienempi auto. Kannattaa siis olla pysäkillä ajoissa, että mahtuu kyytiin. Itselle kävi vähän heikosti, kun auto oli täynnä ja seuraavaa oli odotettava tunti. Onneksi tuli vielä yksi auto sinä iltana. Olin tehnyt varasuunnitelman, että jos jään autosta niin pääsen vielä aika myöhään Larnakaan ja sieltä sitten eteenpäin. Seuraavana olisikin sitten ollut hotellin etsiminen tai taksin käyttö. Näitä asioita oli syytä vähän pohtia, koska kävin samalla reissulla myös Kyreniassa eikä ollut varmaa kauanko tämä retki veisi aikaa.

Taksilla ajelu ei ollut mitenkään halpaa. Protaras-Agia Napa väli maksoi 15-18 euroa (6-10 km).

Hotellien Nautica beach ja Maistrali lähellä oli ravintola Poseidonio (pienen marketin vieressä) Täältä sai lähinnä kotiruoan tyylistä ruokaa kohtuuhinnalla. Uunilammas ja lampaan kyljykset olivat ainakin hyviä ja kauniisti esille pantuja. Annokset maksoivat 8.50-11.00 euroa. Miellyttävä, hyvin englantia puhuva kaveri oli tarjoilijana. Hän oli vahingossa ottanut meiltä liikaa rahaa annoksista. Me emme asiaa huomanneet, mutta hän palautti rahat nähdessämme. Kiva, kun rehellisyyttäkin vielä löytyy.

Haluaisin kehaista Finnmatkojen retkitarjontaa. Upeita retkiä. Retkiä pohjoismaalaisille ja kansainvälisiä retkiä. Joillain retkillä ei ollut suomenkielistä opasta vaan opas puhui joko ruotsia tai englantia. Harmi, kun viikossa ei ehdi kovin monelle retkelle. Täytyy vissiin mennä kohteeseen uudestaan.

Siisti keskitasoinen hotelli

Vieras    03.07.2011    Protarasin hotellit    Protaras
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2011 | Hotelli: Huoneistohotelli Maistrali

Hotelli käsitti kaksi kuusikerroksista rakennusta ja lisäksi bungaloweja meren läheisyydessä. Kävelymatkan etäisyydellä keskustasta ja uimarannasta.

Toisessa korkeammista rakennuksista oli vastaanotto ja toisessa ravintola sekä pihassa uima-allas.

Huoneistossa oli olohuone ja keittonurkkaus, makuuhuone sekä pieni parveke osittaisella merkinäköalalla (lisämaksullinen).

Pyyhkeitä ja lakanoita vaihdettiin useasti. Ei tiskausta.

Adapterin pantti 5 € (palautettiin)

Tallelokero huoneessa, muistaakseni 11 €/vko

Ilmastointi lisämaksusta. Vaikka päivälämpötilat olivat >25 astetta, niin touko-kesäkuun vaihteessa yöt olivat sen verran viileämpiä, ettei ilmastointia tarvinnut.

2-levyinen keittoliesi, jääkaappi, mikro ja jonkinlainen leivänpaahdin.

Tavanomaiset astiastot, muutama kattila ja paistinpannu sekä veden keittopannu (sähkölevyllä).

Mieleen jäivät viinilasit, viinipullon korkinavaaja, kahvisuodatin ja pieni teräksinen kahvipannu, johon pystyi suodattamaan kahvia. Ei harjoja,pyyhkeitä eikä tiskiaineita.

Aamupala lisämaksusta 6-6,50 euroa. Kuulema ihan hyvä.

Ravintola ei ollut ainakaan mikään pihvipaikka yhden kokemuskerran perusteella.

Hotellin henkilökunta oli todella ystävällistä ja avuliasta. Jos jotain pientä puutetta oli, niin tilanne korjattiin välittömästi anteeksi pyydellen.

Sänky oli miellyttävä. Kylpyhuoneessa amme.

Hintataso alueen ravintoloissa oli kohtuullinen, mutta pienissä marketeissa oli kalliit hinnat.

Tosin sinne oli hankittu myös pohjoismaisia tuotteita (voita, juustoa ym.) Viereisestä Nautica Beach hotellin marketista saattoi ostaa myös ruotsalaisia iltapäivälehtiä. Toivottavastsi aukeamassa oleva Lidl-myymälä laskee hintatasoa. Ruokatarvikkeita sai halvemmalla isoista marketeista läheisestä (4km) Paralimnin kylästä.

Huonona puolena pitäisin hotellihuoneen avainsysteemiä. Niitä oli näet vain yksi kappale ja avaimen piti olla seinässä, että valot ym. sähkölaitteet toimivat.

Huoneisto kelpasi meille ihan hyvin, koska olimme pääasiassa liikkeellä ja kävimme siellä vaan huilaamassa välillä.

Arvosana hotellille:

Mahtavaa ruokaa, hyvää palvelua ja silmiä hivelevä maisema

Vieras    28.12.2010    Protarasin ravintolat ja baarit    Protaras

Protarasin hotellialueelta tietä pitkin rinnettä ylös, kohti Cape Grecoa.

5 tähden hotellin vieressä on mahtava ravintola Spartiati´s. Se on erikoistunut kalaruokiin, mutta isoäti tekee ravintolaan aitoa kyproslaista ruokaa mm dolmades- viininlehtikääryleitä.

Siellä voi pyytää keittiöstä kaikenlaisia pieniä annoksia erilaisia paikallisia ruokia.

Ravintola on paikallisen väestön suosiossa.

Kyproslainen ravintoloitsija puhuu vähän suomea ja hänen perhepiiristään löytyy suomalainen henkilö tarvittaessa.

Ravintolasta avautuu upea näköala alas lahdenpoukamaan, jossa on komeita aluksia. Kamera ja uikkarit mukaan !

Suosittelen!

Mahtava ilmastoitu jumppakeskus

Vieras    31.05.2010    Protarasin aktiviteetit ja harrastukset    Protaras

Paralimnin kylästä löytyy Poseidonio Fitness Centre osoitteesta 110 Ayio Demetriou Str, Paralimni. Siellä on mahtavat jumpat illalla mm body pump ym. Talosta löytyy juoksumattoja, hyviä kuntosalilaitteita, saunat, ilmastoitu tekonurmikenttä, kahvio jne. Kannattaa käydä vaikka päivän kuumimpana aikana ilmastoidussa jumppakeskuksessa. Paikkaa pitävä perhe puhuu englantia ja kreikkaa. He voi kysyä myös lähistöllä olevia ostosmahdollisuuksia sekä paikallisten suosimia, ei- turistihintaisia, ruokapaikkoja.

Oletko vieraillut Protarasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.