Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Prahassa

Täysin paskainen tuntihotelli. Älkää menkö.

Vieras    26.02.2020    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2020 | Hotelli: Hotel Aron

Täysin alaarvoinen tuntihotelli huonolla sijainnilla. Älkää menkö.

Finnair kehtaa mainostaa kolmen tähden hotellina mitä se ei ole.

Jouduimme ottamaan heti toisen hotellin tilalle.

Arvosana hotellille:

Hotelli hyvällä sijainnilla

Vieras    27.09.2015    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2015 | Hotelli: Best Western Hotel Pav

Uuden ja vanhan kaupungin välissä?, joten lähellä kaikkea, hiljaisella paikalla, ei liikennettä. Hyvä aamiainen, siisti, hyvä palvelu.

Otettiin halpa 2h huone ( 75€ yö), joka oli katutasossa pihan puolella. Huoneeseen kuului käytävä-äänet, mutta täysin hiljainen yöllä 24-06. Kerroksissa varmaankin aina hiljaista, koska kadulta ei kuulu mitään.

Vieressä iso ja tunnettu? Flecu pub 1400 luvulta, joka hiljenee 23.00. (Tosin pubeja on 50 metrin välein joka puolella.)

Arvosana hotellille:

Hotelli lähellä Vaclavin aukiota, uudella puolella (=Nove mesto)

Supertravel    24.08.2015    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2015 | Hotelli: K&K Hotel Fenix

Siisti ja moderni hotelli sijaitsi Vaclavin aukion sivukadulla. Samalla kadulla olivat tyttöbaarit "Darling" ja "Cabaret Atlas" sekä "Sexy Sauna". Jälkimmäisen vieressä oli "Metsky Polizei", joten liekö ollut virano

minkäänlaista häirintää, vaikka iltaisin liikuimmekin. Myöskään melua ei kuulunut hotelliimme. Tosin osasin ennakolta pyytää jo rauhallista huonetta.

Hotellin huoneet olivat siistit ja ok. Huone olisi saanut olla ehkä hieman isompi. Huoneessa ei ollut mahdollista käyttää Wifiä, mutta hotellin alakerrassa oli. Aamiainen oli hyvä ja runsas. Henkilökunta oli ystävällistä ja osaavaa. Respasta sai ostaa postimerkit ja julkisten kulkuvälineiden liput. Lähtöaamuna respa tilasi

meille taksin lentokentälle 650 KRC eli n. 25 euroa. Tullessamme lentokentältä hotellille AAA keltainen taksi maksoi 700 KRC.

Hyvä laadukas hotelli, mutta seuraavalla kerralla itse valitsisin kuitenkin toisen hotellin, joka olisi vanhasta kaupungista. Shoppailijan lienee valita hotelli uudesta osasta, mutta kulttuurista pitävän vanhasta kaupungista.

Arvosana hotellille:

Neljän tähden hotelli aivan keskustassa

Vieras    20.10.2014    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2014 | Hotelli: Hotel Elysee

Ihmettelen hiukan arviointia hotellistani, jossa yövyin kolme yötä. Osaltaan se selittyy varmaan arviointilomakkeesta.

Googlettamalla arviointi etukäteen oli 4.4. (max.5) ja booking.com sivuilla erittäin hyvä 8.3. Arviointilomakkeessa kysyttiin kolmea asiaa asteikolla very good, good ja insufficient. Arvioitavat asiat olivat:

1. Front desk (eikö voisi olla reception, jonka kaikki varmaan ymmärtävät)

2.Chambermaid (eikö voisi olla cleaner, minulla lyhyt englanti, tarvitsi kysyä pojaltani)

3.Breakfast

Lisäksi oli jätetty kyllä vapaata tilaa kirjoittaa muita kommentteja. Sijainti on erinomainen Vaclavske namestilla, aivan keskustassa, mutta näköala huoneesta pelkkää kivikkoa ja harmaita vanhoja kerrostaloja. Huoneessa oli erittäin heikko valaistus, vaikka jalkalampun saikin siirrettyä kirjoituspöydän viereen. Toisen lukuvalon pistoke seinässä oli rikki. Etsiessäni pistoketta löytyi kyllä kasapäin pölyä, joka seuraavana päivänä oli siivottu, koska en jättänyt yöpöytää paikoilleen. Päivänvalossa ja illalla WC:n valaistuksessa sai sitten pakolliset kortit kirjoitettua. Siivoojat olivat kyllä ystävällisiä, mutta eivät ymmärtäneet sanaakaan englantia. Tulivat koputtelemaan oveen aikaisin aamulla, näyttämällä kellosta ajan, jolloin voi tulla, asia varmaan ymmärrettiin. Tosin tultiin kolme tuntia "myöhässä". Aamiainen oli hyvä, joskaan ei nyt erinomainen. Menipä aamiaiselle mihin aikaan tahansa klo 7-10.30, mikään sortti ei ollut lopussa. Huone oli pieni ja pyyhkeet kyllä vaihdettiin joka päivä.

Arvosana hotellille:

Kokemuksia Prahan hotellista

Vieras    30.09.2014    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: EA Hotel Juliš

Keskitasoinen hotelli, jossa pyyhkeet ja lakanatkin vaihdettiin joka päivä. Aamiainen riittävä, joskaan ei nyt erinomainen. Ainakin yhdessä parvekkeellisessa huoneessa oli pikkumuurahaisia oikein omalla polulla. Erinomainen sijainti ostosten ja nähtävyyksienkin kannalta. Katutasosta jotenkin outo sisääntulo ja respa vasta ylempänä. Hissikin vielä rikki.

Arvosana hotellille:

pieni, siisti ja hiljainen hotelli

Vieras    25.09.2014    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2014 | Hotelli: Hotel Prague Inn

Palasimme juuri Prahasta! Hotelli sijaitsi keskeisellä paikalla, lyhyt kävelymatka monille nähtävyyksille. Ja niitähän riittää!!!! Huoneet saatiin klo 14 ja uloskirjaus jo klo 11. Kaikki hoitui nopeasti ja hymyillen :). Huoneessa iso parivuode. Iso TV, kylppäri riittävän iso. Pyyhkeet vaihdettiin joka päivä ja siivous oli hyvä. Aamiainen tarjottiin omassa kellari ravintolassa, ei mikään luxus mutta syödäkseen sai. Huom! uloskirjauksen yhteydessä perittiin city tax jokaiselta yöltä a 84 ckr. Voin suositella lämpimästi !!!!

Arvosana hotellille:

Siisti ja turvallinen hotelli

Vieras    24.08.2014    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2014 | Hotelli: Best Western Hotel Pav

Loistava aamiaispuffet, siistit huoneet ja todella hyvä sijainti!

Arvosana hotellille:

rauhallinen hotelli

Vieras    03.07.2014    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2014 | Hotelli: Hotel Aaron

Rauhallinen, hiljainen asua.ystävällinen henkilökunta. Auttavat ja opastavat omatoimiretkiä varten. Hyvät kulkuyhteydet. Aamiainen melko yksinkertainen. Perusaamiainen.hinta/Laatusuhde kohdillaan. Tulisin toistekin.

Arvosana hotellille:

Tasokas hotelli

Vieras    01.06.2013    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Toukokuu 2013 | Hotelli: Grand Majestic Plaza

Tasokas hotelli. Aamiainen aika monipuolinen, kananmunia keitettyinä ja kokkelina (aika mautonta ja välillä liian löysää), nakkeja monenlaisia, pekonia, tomaattia, kurkkua, juustoa, makkaraa, kahta laatua jogurttia ja hedelmiä lohkoina, pannukakkua (kuivahkoa) ja siihen sörsseleitä, kakkuja monenlaisia, kolmea sorttia mehuja... Aika pienet lautaset kerätäkseen monenlaista herkkua. Lautanen lähtee heti nokan edestä kun on syönyt jotta ei ole sotkuisen näköistä, mutta voi hakea uuden lautasen ja alkaa lapata lisää herkkuja ;)

Aulassa oli lasinen myyntitiski jossa myytiin granaattikoruja ja meripihkakoruja.

Arvosana hotellille:

Piskuinen Olga

scilla68    28.02.2013    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2008 | Hotelli: Hotelli Olga

Hotellimme oli Olga nimeltään ja mukavasti rauhallisella kadulla, lyhyt matka ratikalle.

iso miinus puoli oli sängyt - ne olikin todella järkyttävät.

Emme ymmärtäneet että mikä ihmeen rako sänkyjen välillä oli.

Arvosana hotellille:

Hotelli loistopaikalla Tynin kirkon takana

Irene    04.02.2013    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2012 | Hotelli: Royal Residence Ungelt

Prahan hotellin Royal Residence Ungeltin hyvät puolet ovat erittäin keskeinen sijainti. Vanhankaupungin aukiolle (Staroměstské náměsti) on matkaa vain 150-200 metriä. Kaikki olennainen on siis lähellä.

Toisena asiana on mainittava, että sviittien huoneet ovat suuret ja ne henkivät kartanon tunnelmaa upeine kristallilamppuineen ja näyttävine verhoineen. Sohvat ja nojatuolit ovat tyyliin sopivia, mutta jo kulahtaneita. Jotenkin sen antoi anteeksi, sillä ne kuuluivat kokonaisuuteen.

Hyvää oli se, että sviitissä oli mikro ja minibar -jääkaappi, astiasto, vedenkeitin, ilmaisia pikakahviannospusseja ja teetä, sokeria ja maitotetroja. Sen lisäksi oli Nespresso -kahvikone, johon kuuluivat maksulliset kahvikapsulat.

Kylpyhuone oli hiljattain remontoitu nykyaikaiseksi. Olisi ollut hyvä löytää huoneiston tyyliä sinnekin.

Hotellikäytävän väliovi huoneistojen pikkuaulaan oli hyvä asia. Varmisti ettei huoneistoon kuulu ääniä käytävältä.

Huonona asiana oli humalaisten turistien äänet kadulla yöaikaan. Korvatulpat on hyvä ottaa mukaan.

Huoneet olivat siistit ja henkilökunta ystävällinen. Vuorokausihinta neljälle henkilölle aamiaisineen oli 117.10 euroa.

Maksuton Wi-Fi huoneissa ja yksityinen pysäköinti mahdollista 25 euroa/vrk.

Tilasimme hotellikyydityksen lentokentälle, joka maksoi 750 CZK eli noin 29 euroa.

Mennessä hotelliin on tärkeää huomioida, että hotellin ilmoittautuminen on yhteinen toisen hotellin kanssa ns. sisäpiha-aukiolla osoitteessa Tyn 10. Hotellin oven ulkopuolelta seinästä löytyvät kummankin hotellin nimet.

Aukio oli viehättävä kahviloineen, ravintoloineen ja pikku putiikkeineen.

Royal Residence Ungeltin huoneistot sijaitsevat aukiolta sivukadun puolella ja hotellipoika kantoi laukkumme huoneistoon. Oli mukava kulkea omin päin ilman vastaanoton tarkkailevia silmiä.

Jossain mielessä voi pitää huonona puolena aamiaisravintolaan kulkemista. Ravintola sijaitsee respan vastakkaisessa rakennuksessa ja aamiainen on ravintolan alakerrassa. Huonojalkaisille en suosittele tätä vaihtoehtoa. Jyrkät kierreportaat maan alle vaativat hyvät jalat ja kunnon. Itse aamiainen oli maittava ja ihan riittävä. Sen hinta oli 7 euroa / henkilö.

Yhteystiedot:

Osoite Ty´n 10 11000 Praha

Puhelin +420 221 771 011

e-mail [email protected]

www.ungelt.cz

Arvosana hotellille:

varkaustapaus

Vieras    20.05.2012    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2012 | Hotelli: Hotel Caesar Prague

Hotelli siisti, vähän suppea aamiainen; pullaa, viinereitä, peruskamaa niukasti. Hotelliaamiaisen aikana varastettiin huoneesta, matkalaukusta vaatteiden alta lompakko, kiikarit ja puhelin. Ei jälkiä murrosta. Ainoa henkilö joka näki lähtömme oli kerrossiivooja. Tehtiin rikosilmoitus, käsittely vielä kesken.

Arvosana hotellille:

Lähellä keskustaa, jatkuva juhien lähtökuulutus

Vieras    14.08.2010    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2010 | Hotelli: Acc-Nifos City-Inn Hotel

Siisti, keskellä kaupunkia. Lyhyet kävelymatkast tärkeisiin kohteisiin. metro lähellä. MUTTA häiritsevä tekijä oli läheisen juna-aseman jatkuvat kuulustukset ( yöllä vähän hiljeni ).

Arvosana hotellille:

Edullinen ja viihtyisä hotelli

Pete-79    30.03.2010    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2010 | Hotelli: Denisa Hotel

Hotelli on edullinen, hiljainen ja palvelu on ystävällistä.

Päädyimme sinne, koska siirsivät saman ketjun Sofia hotellista (veden saanti ongelmien takia). Siirto tapahtui "etukäteen" eli siis kuljetus vei meidät perille toiseen hotelliin ja kertoi asiasta. Tosin olin ollut jo muista syistä yhteydessä hotelliin ja sain silloin asian tietää.

Hotelli on 3+ luokan hotelli. Huone oli iso ja siisti. Lakanatkin he vaihtoivat moneen kertaan viikon aikana erikseen pyytämättä. Joukkoliikenteen lippujakin saa ostaa vastaanotosta, mutta nyt heillä oli ainoastaan päivän lippuja myynnissä (olisimme silloin halunneet ottaa kertalipun).

Niin jäi mainitsematta:

Hotelli sijaitsee jonkun matkaa Linnan takana, n.3,5km keskustaan. Metroasema (A linjan päättäri) 500m päässä.

Arvosana hotellille:

Pahviseinäinen teiniparatiisi

Vieras    02.11.2009    Prahan hotellit    Praha
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Albion Hotel

Top Hotel Albionin nettiesittely vaikutti hyvältä neljine tähtineen. Saapuessamme lauantaina hotelliin, oli vastassamme kaksi nuorta poikaa respassa. He eivät taitaneet englantia, saksaa, ranskaa tai muutakaan yhteistä kieltä. Eivät myöskään löytäneet huonevaraustamme. Maksoimme takuusumman saadaksemme yöpyä maanantaihin saakka, jolloin paikalla oli kaksi lähes yhtä kielitaidotonta henkilöä. Aikansa tietokonetta ja papereita selattuaan varauksen sanottiin olevan ok ja saimme takuumme takaisn. Tiistaina hotelliin saapui kolme bussillista makedonialaisia eliittiteinejä, jotka juhlivat saapumisestaan torstaiaamjpäivään huoneissaan, käytävillä ja pihamaalla aamun valkenemiseen saakka mm. matkimalla kotieläimiä, juoksemalla käytävillä, rymistellen ja öykkäröiden oikein suomalais-ruotsalaiseen tapaan. Aamulla roikkui vessapaperirullat auki kerittyinä nurmikoilla. Hotellin seinillä riippuvissa isoissa kylteissä mainittiin yörauhan kestävän iltakymmenestä aamukuuteen. Kukaan ei teinejä käynyt vaientamassa. Ennen teinejä ja heidän lähtönsä jälkeen totesimme, että haperon seinän takaa kuului kaikki äänet kuorsauksesta keskusteluihin. Ja vessassa ei koskaan ollut yksin, jos joku naapureista sattui samanaikaisesti omaan eriöönsä. Muutenkin hotelli oli hieman nukkavieru, lakanat auttamattoman liian lyhyet ja pyyhkeet mnimiaalisen kokoisia, mutta ehkä tällainen kuuluu tsekkiläiseen neljän tähden luokitteluun. Sen sijaan aamiainen hotellissa oli runsas ja monipuolinen, siivous toimi ja yhteyden Prahan keskustaan ja muualle toimivat (bussilla Andelille, sieltä metrolla/ratikalla/junalla/bussilla/kävellen. Ja itse Prahahan oli upea, ruoka ja olut maistuvaa sekä liikenneyhteydet erinomaisen toimivat. Paljon jäi näkemättä ja kokematta, joten lähtisimme milloin tahansa uudelleen. Nimim. Between ja Stonevalley

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Prahassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.