Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Porto de Galinhasissa

Mielestäni Maceio oli hyvä nähdä

Vieras    22.11.2009    Porto de Galinhasin nähtävyydet    Porto de Galinhas

olen ollut viikon PDG:ssä ja viikon Maceiossa, kumpikin mukavia paikkoja ja maceiossa teimme paljon retkiä todella upeille rannoille, joita ei pdg:ssä tiennyt edes olevan. Mielestäni pdg on aika pikku kylä, samoin maceio, en kokenut sitä todellakaan suureksi, kun vertaa moneen muuhun suurkaupunkiin(esim NY)

Parasta PDG:ssä on rannat ja ihmiset, tosin ehkä siellä on liikaa suomalaisia loma-aikana.

makeet rannat

Ostosmahdollisuudet rajoittuvat ns turistitavaraan.Kesävaatetta riittää joka lähtöön ja hyvälaatuista ja erittäin edullisesti.Mikäli haluaa kunnolla shoppailla kannattaa reissata Recifeen vaikka matkatston järjestämällä retkellä tai vuokrata taksi päiväksi.Taksit edullisia ja melko turvalliselta vaikuttavia.

Paikalliset käsityöt myös edullisia ja upeita ja puoteja riittää.

Olin vuodenvvaihteessa pari viikkoa hot.Villagessa-hyvää ruokaa,palvelua ja mikä parasta upeat rannat heti oven edessä.Ei tunkua kuten Fortalezan lähirannoilla.Palvelu pelasi hotellin taholta erinomaisesti eikä kauppiaitakaan ollut riesaksi asti,Suosittelen !Varaan jo matkaa sinne taas ensi jouluksi

Näköala altaalle

Porto de Galinhas 2007 joulukuussa. Ihastuttavan lämmintä, rannat kauniita ja puhtaita. Ihmiset mukavia ja retket ok. Aurinkomatkojen jeeppisafari oli ihastuttava.

Ainoastaan jäi kaipaamaan niitä ihania brasilialaisia pihvejä, joita näki mielikuvissa ja joita ei sitten löytänyt täältäpäin brasiliaa.

Palaan kyllä brasseihin takaisin, mutta eri kohteeseen.

Suosittelen kuitenkin paikkaa muille.

Oletko vieraillut Porto de Galinhasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.