Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Porto de Galinhasissa

vaatimaton mutta hyvä pousada

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: Recanto dos Corais

pelkistetyt vaatimattomat ilmastoidut pienet huoneet, pieni parveke jossa riippumatto (iloinen ylläri). hyvin siivottiin joka päivä. ystävällinen isäntä. aamiaisella juuri aamulla tuorepuristettuja mehuja ja sen seitsemän sortin hedelmiä. mukavat aulatilat. miinuksena allasalueella vain muutama aurinkovuode, rannalle vajaa kilometri, kuin myös kaupungille illalla syömään. taksi oli kulkemiseen edullinen. kelpo majoitusvaihtoehto edulliselle äkkilähdölle.

Arvosana hotellille:

hyvä mesta

Vieras    31.12.2009    Porto de Galinhasin hotellit    Porto de Galinhas
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Recanto dos Corais

Siisti pieni pousada sopivan matkan päässä rannalta, toki ei ois haitannut jos ois ollut hiukka lähempänäkin. Runsaasti hedelmiä ja tuorehedelmämehuja aamiaisella. Hyvä isäntä. Rauhallinen. Taksilla pääsee edullisesti keskustasta hotellille. Yksi miinus, vain muutama aurinkovuode altaalla.

Arvosana hotellille:

Siisti pieni pousada

Vieras    28.12.2008    Porto de Galinhasin hotellit    Porto de Galinhas
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Recanto dos Corais

Rauhallinen sijainti sopivan kävelymatkan päässä kylän keskustasta. Asiakkaista pidettiin hyvää huolta ja hotellin johtaja ansaitsee erityismaininnan em. asiassa. Ystävällinen palvelu. Aamiaisella runsaasti tuoreita hedelmiä.

Säilytystiloja huoneissa vähän, mutta ei muodostunut ongelmaksi.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Porto de Galinhasissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.