Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Ponta Negrassa

Turvallisuus

Vieras    30.01.2009    Ponta Negran vaarat ja ongelmat    Ponta Negra

Olen ollut Ponta Negrassa viimeisen kolmen vuoden aikana n.10 kertaa, enkä ole kokenut sitä sen turvattomammaksi paikaksi kuin muut kaukomatkakohteet. Pohjoisen Brasilian alueen matkailuministeri on ymmärtänyt alueen turismin arvon, ja tehnytkin asian hyväksi jotain. Viimeisten parin vuoden aikana esim. rantakadulla poliisipartiot ovat lisääntyneet ja iltaisin siellä partioi myös siviilipukuinen järjestysmies.

Terve maalaisjärki lienee paras turva, myös Ponta Negrassa.

Kaunista, kuumaa ja vaarallista

Brasilian koillisosassa sijaitsevan Natalin kaupungin kupeessa on Ponta Negran kylä josta on kehittynyt alueen hotelli- ja matkailukeskus keskelle paikallisasutusta, Atlantin rannalle, kilometrien pituisen hiekkarannan äärelle.

Ongelmaksi on muodostunut paikallisten asukkaiden ja matkailijoiden erittäin suuret tuloerot. Tämä osaltaan on aiheuttanut jopa aseellisia ryöstöjä joissa kohteena ovat olleet turistit. Räikeimmät tapaukset ovat tapahtuneet uimarannalla keskellä päivää. Osansa tapahtumiin lienee myös alueen erittäin suurella huumeongelmalla ?

Oletko vieraillut Ponta Negrassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.