Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Playa del Carmenissa

Murheita ko. hotellissa

Vieras    13.10.2011    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Mimi Del Mar

Majoittumisaika hotellissa tammi-helmikuun vaihde 2010. Rantaremontti menossa ja kulku hotelliin ensimmäisen viikon ajan takapihan kautta.. eksoottista kyllä! Toisella viikolla yläkerran huoneistoissa kävi varkaita asukkaiden nukkuessa huoneessa! Niihin kun pääsee sopivasti kulkemaan parvekkeiden kautta mihin taas pääsee suoraan takapihalta...Aamupala kannattaa kanssa mainita. Suosittelen hankkimaan tarvikkeen marketista ja tekemään itse. Sen verran nälkäiseksi jätti, pari leipää ja kahvi. Itse Playa del carmenissa ei ole vikaa. Hieno paikka! Mikäli ei ota huomioon sellaista että poliisitkin voivat olla varkaita.. Jäivät kiinni ja tavarat, kännykkä ja lompakko, saatiin takaisin kun onneton uhri sattui kertomaan asiasta samantien sellaiselle viranomaiselle (jonkinlainen poliisi sekin) jota asia todella kiinnosti.. Että näin, tälläisiä kokemuksia meksikosta.

Arvosana hotellille:

Hieno ja viihtyisä

inteli    02.03.2010    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2010 | Hotelli: Riu Tequila All Inclusive

Hotelli oli viihtyisä ja mukava, hotellilla oli menoa aamusta aamuyöhön asti henkilökunta on mukava ja jotkut meksikolaiset puhuvat hyvin suomea tai ainakin perus sanoja. Nähtävyyksiä löytyy Meksikosta ja paljon erilaisia puistoja on esim. xcaret oli minusta kiva kannattaa oikeasti kokeilla. Meksiko päihitää mennen tullen myös Thaimaan. :D Ostoksia löytyy paljon. Ja kannattaa maista chili tikkareita koska ne olivat tosi hyviä ja muutenkin Meksikolaisia ruokia kannattaa maistaa. Chili tikkarin nimi ei houkuttele mutta kannattaa maistaa ja tikkari kannattaa imeskellä!!!

Arvosana hotellille:

Pieni ihana hotelli aivan rannalla

Vieras    17.02.2010    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2010 | Hotelli: Mimi Del Mar

Mimi Del Mar on myynnissä Tjäreborgilla. Hotelli oli aivan ihana, pieni (16 huonetta) ja niin rannalla, että sinne piti kulkea rantahiekan kautta. Yliystävällinen henkilökunta, etenkin hotellin rantabaarissa. Sopiva sijainti 5. avenuen alapuolella. Hotellin omalla rannalla ilmaiset rantatuolit. Ei luksusta, mutta ihanan kodikasta!!

Mikäli olisin etukäteen tiennyt millaiset maisemat näkyy merinäköalahuoneesta, olisin maksanut extraa!

Arvosana hotellille:

Hyvä all inclusive-hotelli kohtuuhinnalla

Vieras    25.12.2009    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Riu Lupita All Inclusive

Hotellissa kaikkea, mitä tarvita voi. Lisäksi palvelu erittäin hyvää, eikä tarvitse maksaa itseään kipeäksi.

Arvosana hotellille:

Kaunis hotelli meren lähellä

erKku-    29.12.2008    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Riu Tequila All Inclusive

Hotellissa on hyvää ja ystävällistä palvelua joka puolella. Aamusta iltaan henkilökunta viihdyttää asukkejaan hotellilla. Aamusta iltapäivään hotellin henkilökunta hauskuuttaa ihmisiä erilaisilla peleillä ja illalla he esittävät itse erilaisia show:ta suurella esiintymislavalla. Tilavat, viihtyisät huoneet ovat pikkutaloissa kauniissa puutarhassa. Golf autolla pääsee merenrannalle hotellilta ilmaiseksi, matka on noin 300m. Mutta on myös mukava kävelläkkin rannalle. Hotellissa hyvät juomat =) suosittelen hotellia jokaisellle. Ja lapsi perheille tämä hotelli on hyvä.

Arvosana hotellille:

Upea

Vieras    31.10.2008    Playa del Carmenin hotellit    Playa del Carmen
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2008 | Hotelli: The Royal Playa Del Carmen

Hieno hotelli aivan meren äärellä. Hotellin oma ranta hyvä ja rauhallinen,

tarjoilijatytöt tuovat juomaa niin paljon kuin haluat, samoin paikallinen englannin kielinen sanomalehti saatavilla rantapetiin. Altaalla ja rannalla

on töissä tunisiasta (muistaakseeni9 kotoisin oleva mies jolta saa mahtavaa palvelua, kuyen 5 tähden hotellisaa olettaa sopiikin. Samoin palvelu on hyvää hotellin jokaisessa ravintolassa ja respassa.

Huoneet ovat hyvät ja tilavat. Voin lämpimästi suositella!

Arvosana hotellille:

Heikkouksia ja vahvuuksia

Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2008 | Hotelli: El Tukan Condotel

Huoneisto neljälle ei suinkaan tarkoita El Tukan Condotelissa sitä, että nelihenkinen perhe majoittuisi mukavasti. Huoneistossa oli kaksi makuuhuonetta, mutta molemmissa oli vain yksi 130 cm leveä sänky. Saman verran sänkytilaa löytyi normaaleista kahden hengen hotellihuoneistakin.

Huoneiston keittiöllä ei ollut mitään virkaa, sillä ruoanlaittovälineet olivat kelvottomat, liedessä ei ollut kaasua. Vain jääkaappi toimi kunnolla.

Huoneistomme sijaitsi kolmannessa kerroksessa, mutta parveke korvasi päivittäiset rappujen kiipeilyt.

Hotellin aamupalan taso vaihteli joka aamu; toisinaan ruokaa oli valita asti, toisina aamuina sai etsiä syötävää. Yhtenäkin aamuna ravintolasta oli vesi lopussa, sitä ei saanut juotavaksi eikä kahviakaan ollut tarjolla.

Hotellin uima-allas oli ahkerassa käytössä. Miljöö oli eksoottinen, meille tuttuja huonekasveja kuten peikonlehteä rehotti valtoimenaan, kuunliljat ja palmut kasvoivat kilvan. Hotellin tiloissa oli useita vesiaiheita. jotka ihastuttivat.

Henkilökunta oli ravintolaa lukuun ottamatta ystävällistä.

Erehdyimme ensimmäisenä iltana syömään hotellin ravintolassa. Ruoka ei ollut mainittavan hyvää, mutta hintaa sillä oli sitäkin enemmän (1700 mxn).

Hotellillamme oli oma uimaranta, joka korvasi hotellin heikkouksia. Ilmaiset rantapyyhkeet, rantatuolit varjoineen sekä ilmaiset juomat limppareista olueen ja coctaileihin.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Playa del Carmenissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.