Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Phuketista: Sivu 2

Karon Beach mukava lomakohde

Vieras    21.01.2011    Karon Beachin muita vinkkejä    Karon Beach

Karon Beach on mielestäni erittäin viihtyisä lomakohde. Se on perheystävällinen ja rauhallinen = turvallisen tuntuinen (paitsi että liikenne on vilkas, ja liikennesääntöjä ei näytä olevan). Mutta Karon on ennen kaikkea AURINKOINEN ja LÄMMIN ja siellä on paljon ruokapaikkoja ja hyvää ruokaa. Täällä osataan myös tehdä mitä herkullisempia drinkkejä. Tammikuussa 2010 kun kävimme satoi lähes tulkoon vain öisin, eli ei haitannut. Karonilla on lisäksi edullinen hintataso, vaikka onkin tänä vuonna hieman kalliimpi kun euron arvo on laskenut. Asuttiin Hotel Orchid Resort:illa, erittäin hyvä hotelli pari sataa metriä Karonin rannasta. Uimaaltaat olivat hyviä, aamupala loistava, henkilökunta ystävällinen ja avulias. Enimmäkseen hotellissa asui pohjoismaalaisia perheitä, mikä mielestäni oli vain mukavaa. Kaikesta paras on mielestäni kirkas ja lämmin merivesi (noin +28c)

Huonot puolet ovat liiankin innokkaat katumyyjät, kun välillä haluais ihan rauhassa käydä katselemassa ilman kaupustelua. Toinen huono puoli on katujen avoviemärit jotka haisevat pahalle. Itse olen miettinyt että saattaa viemärijärjestelmä olla alimitoitettu ja liian vanhanaikainen moiselle turistimyllerykselle. Huono puoli on että Karon tai ylipäänsä koko Phuket tuntuu olevan jonkun verran turismin kuluttama.

Olen käynyt Karonilla kaksi kertaa, vuonna 2009 ja 2010. Voin suositella kohdetta erityisesti niille jotka lomansa aikana haluavat rentoutua, ottaa aurinkoa, uida ja shoppailla.

Thaimaa minun silmissäni

Vieras    19.01.2011    Karon Beachin muita vinkkejä    Karon Beach

Kaikki thaimaalaiset olivat minulle ystävällisiä,oppivatkin jo nimenikin ulkoa sekä sanan "ihana".Karon Beach oli taas sinä aikana tarkoitettu vain auringonpalvojille sillä lämpöä oli vähän väliä 43 astetta siis plus merkki mukaan luettuna.Ravintoloista parhaat olivat katan puolella oleva Midinight sun,Dino park missä myös minigolf rata.

Sää

mave1948    07.12.2010    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Täällä ihmetellään missä on maailmanmerkit menneet sekaisin, kun sataa ja sataa ja ainavain sataa.

On yleensä marras- joulukuu jo sateeton,mutta tänäänkin 7.12 sataa.

Ei se suomalaista hidasta.Uimaan ja nauttimaan niistä hetkistä kun ei sada.Lämmintä on kuitenkin 30 astetta.

Opiskelemaan paratiisisaarelle!

Vieras    21.11.2010    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Ajattelin jakaa vinkin omakohtaisiin kokemuksieni innoittamana.

Suomalaisen Asia Exchangen avulla pääsee opiskelijavaihtoon Phuketiin yliopistoon. Suurin osa lähtevistä vaihtareista on korkeakoulu -opiskelijoita, mutta mukana on myös aikuisopiskelijoita sekä jo työelämässä olevia.

Nettisivut: www.asiaexchange.org

Oiva keino pysäyttää oravanpyörä ja saada uusia näkemyksiä unelmien ympäristössä!

Itse olen 35-vuotias yrittäjä, joka päätti ottaa ja lähteä vielä vaihtoon kun mahdollisuus tarjoutui. En voi muuta kuin kehua kokemusta! Hyödytti myös liiketoimiani, jotka ovat nyt laajenneet myös Thaimaahan:)

Lomalla

Vieras    28.03.2010    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Mahtava paikka ja mennään varmasti uudelleen. Jungle Ceylonin ostoskeskus, Patong Beachin ranta, kalastusretket, muut saaret, kuten Krabi ja James Bondin saari, unohtumattomia kokemuksia, suosittelen lämpimästi kaikille ja kaiken ikäisille, en usko, että kukaan pettyy Patong Beachiin. "Kade"

Onko kokemuksia asian rewards holidays:tä

Moikka,

Kyselisin seuraavanlaista. Törmäsin netissä surffailessani asian rewards holidays sivustoon, jossa tarjottiin luksus luokan majoitusta 7 yöksi hintaa 199 AUD (noin 130 euroa).

Innostuin tästä niin paljon että maksoin ko. maksun. Kysellessäni lisäinfoa sähköpostitse, tuli tieto, että maksu näkyy heillä ja varauskuponki tullaan lähtettämään erillisenä sähköpostina. Päivä on nyt kulunut ja firma ei ole lähettänyt ko sähköpostia, eikä myöskään vastausta kyselyihini..Toisaalta aikaa ei ole kulunut kuin päivä.

Olenkohan liian hätäinen.

Oliskohan jollakulla tieto siitä miten paypal kautta maksetun summan voisi peruttaa. Paypal tilillä lukee että on suoritettu, mutta pankkitilillä ko. summa vielä varauksissa näkyy..

Tuli fiilis, että meniköhän rahat?

Phi Phi

anuliina    29.12.2009    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Päivän saariretki oli kyllä vähän pettymys... pelottava ja hurja moottorivene kyyti toki oli kova aallokkokin, paikan päällä ei ennätä katsella juurikaan paikkoja, syödään ja taas jatketaan matkaa. Taitaa nämä pienet ihanat saaret upota turistien tuomaan kakkaan.

Muutoin kyllä Thaimaa on vielä kaunis ja ihana paikka lomailla.

Indigo Pearl Resort

Vieras    26.11.2009    Nai Yang Beachin muita vinkkejä    Nai Yang Beach

Viiden tahden hotelli Indigo Pearl Nai Yang Beachilla on todellakin tahtensa ansainnut.Olin siella marraskuun alkupuolella 2 viikkoa.Hotelli on kuin vihrea keidas kolmine uima-altaineen ja henkilokunta uskomattoman ystavallista ja huolehtivaista.Itse ranta on muutaman sadan metrin paassa ja siella on aurinkotuoleja pyyhkeineen ja kaikenlaisine pikku lisapalveluineen.Aktiviteeteista esimerkiksi kajakit,joilla oli mukava meloa ja katsella merenelavia,joista onnistuin nakemaan valtaisan ryhman vaaleanpunaisia meduusoja.Esitteet kertovat merikilpikonneista,mutta niita siella ei enaa ole,ovat kuulemma muuttaneet rauhallisimmille rannoille. Itse rantakatu on viela aika rauhallinen ja siella vallitsee viela aika leppoisa kylatunnelma.Ostoksille aikovien kannattaa menna 35 kmn paassa olevaan keskustaan.Lentoasemalta,joka on aivan lahella kulkee bussi noin tunnin valein ja on edullinen kulkuneuvo TBH 0.85&suunta,kun taas taksit perivat n.TBH 700,00/suunta. Olin Finnmatkojen reissulla ja he edellyttivat,etta mahdollisille retkille lahtiessani minun olisi pitanyt tulla keskustaan taksilla,joten otin retkeni paikallisilta matkantarjoajilta,joita rantakadulta lotyy pilvin pimein.Itse retki maksoi saman kuin Finnmatkoillakin,mutta kuljetus edestakaisin oli vain TBH 300.00 edestakaisin ja homma toimi kaikin puolin hyvin.Kavin katsomassa myos Thai nykkelya,jonka ottelut olivat aivan lentokentan lahella olevassa urheiluhallissa.Katsojat olivat miehia,naisia,lapsia ja itse ottelut rituaaleineen mielenkiintoista katsottavaa .

Jos haluaa viettaa lomaansa,viela, rauhallisessa ,ystavallisessa ja hemmottelevassa / Indigo Pearl / ymparistossa ,niin suosittelen lampimasti.

Saa,siella ollessani oli n.+30,paivalla aurikoista ja kosteaa,yolla ukkosmyrskyja,pari pilvisemaa paivaa.

"Vähän erilainen teatterimusikaali!"

Vieras    08.11.2009    Patong Beachin muita vinkkejä    Patong Beach

Phuket oli kiva pieni paikka, mutta mukavat rannat löytyvät naapurirannoilta: Kamala oli tosi siisti ja rauhallinen, samoin Kata ja Kata noi. Niissä kannattaa käydä. Lasten kanssa Kamala minusta paras! Iltaohjelmaa naapurirannoilta ei löydy. Silloin kannattaa tulla Patonkiin. Jos haluaa jotain erilaista illanviettoa diskojen ja baarireissujen lisäksi, kannattaa mennä ihmeessä katsomaan Musikaaliteatteria, Dragshow- esitystä Simon Cabaret-teatteriin, SE OLI MAHTAVA! Jo se teatteri oli hieno. kaksi tuntia kuuluisien "esiintyjien" ja musiikin parissa huumoria unohtamatta ja tietty permantopaikka.Lipun hinta vain 800bahtia. Kuvaus on kielletty, mutta kun teatteri loppuu, kaikki esiintyjät tulevat ulos kuvattavaksi. Tarvittaessa hakevat hotellilta samaan hintaan, kun tilaat liput hotellin respasta. Ja Tytöt ovat todella kauniita "tyttöjä". Maassa maan tavalla. Ruoka oli hyvää joka paikassa, suomalainen ravintola kallein.

karon

Vieras    12.04.2009    Karon Beachin muita vinkkejä    Karon Beach

Aivan kertakaikkiaan voin suositella Thaimaata ja Karon Beachia kaikille lämpöä, mukavia ihmisiä ja hyvää ruokaa haluaville! Aivan upea saari. Oltiin joka päivä menossa jonnekin , merelle, viidakkoon ym. Kannattaa mennä Katalle ja sieltä ottaa siimahäntävene. Tinkiä hyvä hinta koko päiväksi, varusteineen kaikkineen. Norsuihin rakastuin ihan täysillä! Seuraavaksi pitää varmaan alkaa etsimään töitä vaikka gibboneitten suojelualueelta, kun on tosi iso ikävä sinne :D SUOSITTELEN

wuhuuu

Vieras    17.12.2008    Kamala Beachin muita vinkkejä    Kamala Beach

24 yötä lähtöön.kunhan palataan voin aivan taatusti kommentoida miten upeeta oli :)rr

terv hansu

omatoimimatkat

lancelot74    17.09.2008    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

huomasimme sellaisen asian, että jos lähtee matkalle isommalla porukalla esim.2aikuista ja 2lasta, tai vaikkapa 2 pariskuntaa, saat matkan toteutettua paljon halvemmalla, kun otat erikseen lennot ja sen jälkeen aloitat kyselemään esim. taloa tai villaa. näin me tehtiin tämän tulevan matkan suhteen ja matkan hinta jäi PALJON halvemmaksi kuin normaali matkatoimistojen tarjoama hinta. ja kaikki tämä onnistuu ihan suomen kielellä, ei tarvitse pelätä jos ei osaa englantia kunnolla.

Lentopuuhaa lapsille

matkalainen    25.06.2008    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Lasten aika lentokoneessa käy helposti pitkäksi etenkin pitkillä lennoilla. Matkaa voi helpottaa pakkaamalla laukkuun riittävästi evästä ja puuhaa perheen pienimmille. Tässä muutamia vinkkejä:

- hyvät napostelueväät: maissinaksut, ompunpalat, rusinat ym. sormiruoka

- uusia kirjoja, joita lapsi ei ole ennen nähnyt, vaikka kirjastosta

- piirustustaulu, josta voi pyyhkiä kuvat pois ja piirtää uusia kuvia

- uniset- tarra-arkit (joista tarroja voi irrottaa ja kiinnittää uudelleen maisemaan) sekä magneettiaskartelupaketit

- värityskirjoja ja kyniä

- dvd-soitin ja piirrettyjä

...näillä taittuu leikki-ikäisen pidempikin matka mukavasti :)

matkavakuutuksista

aapeli    27.05.2008    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Phuketin International Hospital ei kelpuuta matkavakuutusta esim. Eurooppalaisen korttia suoraan valuuttana. Siellä täytyy maksaa käteisellä (tai kortilla) ja kuitteja ja vaadittuja asiapapereita vastaan saa rahat periä itse omalta vakuutusyhtiöltä. Olkaa tarkkoja, että kaikki dokumentit saatte kirjallisena. Maksut ovat kuitenkin tilanteesta riippuen satoja euroja. Hoito on kuitenkin moitteetonta.

Merinäkö-ala

henkka-pee    16.02.2008    Phuketin muita vinkkejä    Phuket

Paras lomani koskaan! Rauhallinen paikka. Suosittelen kaikille, jotka haluaa oikeasti lomailla. Vailla kiireitä ja kauheita turistirysiä. Paikalliset ihmiset taivaallisen ihania ja ystävällisiä. Hintataso halpaa ja tavarat laadukkaita. Tapasin reissullani uusia ystäviä, jotka pitää yhteyttä minuun päivittäin :) Seuraavalla kerralla kun tapaamme, maltan tuskin odottaa jälleen näkemisen riemua. Sopii perhelomakohteeksi mutta ehkäpä enemmän nk. "omatoimilomailijoille", mitä itse edustan. Myös tapasin muita Suomalisia about ikäisiäni lomailemassa. Mikä parasta, hekin ihastuneet kohteeseen. Kalastus ja meri on ehkä minun mielestä parasta mitä Panwa Cape tarjoaa. Kauniit lähisaaret ja runsas kalaisat vedet takaa mielenkiinnon lähteä uudelleen merelle. Ohjeeni onkin: -tutustukaa ihan tavalllisiin paikallisiin ihmisiin, se kannattaa. Minäkin sain 4-eri perhettä sieltä nk. tuttava perheeksi, joiden kanssa pidän tiiviisti yhteyttä. Varaamani 2500€ 3-viikon lomalle ei todellakaan kulunut, vaan ainoastaan 1269€ jossa mukana kaksi mittatilaus pukua :) Iltatori tapahtumat hyvä juttu :) kolmesti viikossa oli sellaisia. Sieltä kannattaa tehdä löytöjä. Samoin pikku muslimi poikien katubaari, josta ostin joka ilta pikku syötävää. Toivon kaikille sinne meneville HYVÄÄ LOMAA ja olkaa avoimin mielein.

Oletko vieraillut Phuketissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.