Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Phuketissa

Minigolfrata ja ruokapaikka Bangtaolla

Lomaillessamme Bangtaolla pelasimme muutaman kerran minigolfia läheisellä minigolfradalla ja söimme radan päätteeksi herkulliset pizzat. Viimeisimällä lomallamme tilasimme Tri Trang Beachiltä taksin ja taksi vei meidät Bangtaolle. Oli melko myöhä ja radalla paljon pelaajia, joten söimme ensin ja vasta sitten pelasimme. Palvelu toimi hienosti. Minigolfin hintaan sisältyvät varusteet virvokkeet sekä virkistyspyyhkeet. Rata on todennäköisesti ruotsalisen omistama. Suosittelemme mingolfia ja ruokapaikkaa lapsiperheille. WC.

Itsenäistä snorklaamista Kata Beachilla

Vieras    21.02.2017    Kata Beachin aktiviteetit ja harrastukset    Kata Beach

Tultiin tosiaan juuri lomilta thaimaasta ja kaikkea sitä tuli nähtyä:) Päätin sitten lähteä kokeilemaan että mitäs tuolta Kata Beachilta löytää ja jos vain uskaltaa pikkasen kauemmaksi uida niin kyllä näkymät ovat hienot! Tottakai kun ensimmäinen reissu oli niin oli pakko ottaa vähän videomateriaalia paikasta. pistän linkit videooni missä on tuo snorklaus reissu.

www.youtube.com/watch?v=Kp_dCzqentM Snorklaus reissu

www.youtube.com/watch?v=EscTW3Wr8e8 reissu ylipäätänsä

Matkanjärjestäjä

Vieras    16.12.2016    Phuketin aktiviteetit ja harrastukset    Phuket

Mistä olette varanneet matkan James Bond saarelle Kata Beachilta? Olemme hyvin epäluuloisia näitä paikallisia kohtaan, sillä ovat yrittäneet huijata meidän rahat. Kiitos vastauksistanne!!

Sukelluskurssille luotettavasti suomenkielellä

Vieras    09.01.2014    Karon Beachin aktiviteetit ja harrastukset    Karon Beach

OWD kurssi Phuketissa, Karon Beach

Suoritin poikani kanssa OWD-kurssin joulukuussa 2013, voin suositella lämpimästi.

Suosittelujen perusteella valitsimme Jyri Kettusen Sea Beyond www.facebook.com/SeaBeyond.th?fref=ts

Tiesin alueella olevan isoja- ja pieniä yrityksiä joissa opetus suomenkielellä. Lähtökohtaisesti uskon isojen yritysten pitävän isoja ryhmiä, pienien pienempiä joissa opetus henkilökohtaisempaa. Käsittääkseni alueella olevat pienet yrittäjät ovat erittäin kokeneita kouluttajia ja kokemusta heillä on tuhansista sukelluksista.

Saimme suomenkieliset kirjat hotellillemme Karonille ennen kurssin alkamista jossa luimme pari kappaletta omatoimisesti tehden kirjan tehtäviä myös. Opetusmateriaaliin oli näin helppo tutustua ja aloittaa opiskelu rannalla maaten. Ensimmäisenä koulutuspäivänä meidät noudettiin hotelliltamme Chalongiin, Tuna Resorttiin jossa katsoimme videon ja kävimme kirjan tehtäviä läpi. Ihanan rauhallinen paikka, maistuva lounaskin kuului hintaan. Tuna Resortissa on tarpeeksi syvä uima-allas laitekokeiluun joten rauhallisesti puiden varjossa varusteet päälle ja altaaseen. Kuvia näkee Tuna Resortin facebook sivuilta. Onneksi tuo ensikosketus tehtiin altaassa, eikä meressä! Kuljetus hotellille ja jatkamaan opiskelua omatoimisesti kirjasta.

Toisena päivänä taas kirjan tehtäviä läpi Tuna Resortissa, kouluttajalla todellakin malttia. Lähtö läheiselle rannalle, jossa näyttö uimataidosta uiden parisataa metriä. Taas maistuva lounas ja varusteilla mereen. Tässä vaiheessa arvostin taas pientä ryhmäkokoa. Tuntumaa laitteisiin meressä, harjoituksia, mm. maski pois, takaisin naamalle ja maskin tyhjennys. Liivi varusteineen pois ja takaisin päälle. Harjoituksia ajalla, rauhassa. Näkyihän niitä kalojakin jo 

Kolmas päivä, kuljetukset satamaan, laivaan ja kertausta. Hyppy mereen. Kouluttaja vahti ja valvoi tarkasti aivan koko ajan ja vaistosi heti jos olimme aikeissa tehdä virheitä. Mieletön kokemus!

Loppukokeen sai suorittaa joko laivalla tai omassa rauhassa Tuna Resortissa jonne muutimme matkamme toiseksi viikoksi asumaan. Mahtavaa porukkaa jonka seurassa halusimme jatkaa sukelluksia. Jyri Kettunen oli myös seuraavan retkemme vetäjänä, joten tuttua turvallista harjoitusta samalla lisää. Koko kokemus kurssista, kaikesta 10+! Arvostan myös Jyrin Kettusen ottamia valokuvia lisäretkemme aikana veden alla ja pinnalla laadukkaalla Canonin ammattilaiskameralla.

Kurssia suunnitteleville kehoitan miettimään ryhmäkokoa sekä kouluttajan kokemusta. Ammattitaito on sukellusmäärien ja vuosien lisäksi myös ihmistuntemusta ja malttia jota Jyri Kettusella todellakin on.

Itse en pystyisi suoriutumaan kurssista isoissa ryhmissä saati vieraalla kielellä vaikka englantia puhunkin. Kokemuksesta saa mielestäni enemmän irti kun ryhmäkoot pieniä ja opetus henkilökohtaisempaa.

Sukellusretki Korallisaarelle

Vieras    05.03.2013    Phuketin aktiviteetit ja harrastukset    Phuket

Otimme kaverini kanssa sukellus päiväretken korallisaarelle. Matka oli kaikinpuolin onnistunut kokemus. Phuket Syndicaten palvelu oli ammattitaitoista ja ystävällistä. Suosittelen!

Itse saari oli todellinen paratiisi, eikä muut turistit liiemmin häirinneet.

Dino Park mini golf

toffe    01.02.2013    Phuketin aktiviteetit ja harrastukset    Phuket

Tämä on mitä upein paikka viime kesänä ( 2012)tuo maksoi 240 bathia jossa kävimme. Suosittelen tuhannesti, mutta muistakaa ottaa vettä mukaan, tupakointi kielto... (katsokaa kuvat)

Aallokkoista ja narisevaa hiekkaa

Karon beach ei ole mielestäni ihan ihanne biitsi. Siellä on usein kova aallokko, joka ainakin esti minua menemästä uimaan, aallot iskee kovasti ja voivat viedä mennessään.

Paikalliset kertoivat, että vuosittain karonilla kuolee 5-10 ihmistä koska he eivät piittaa niistä aalloista eivätkä punaisesta varoituslipusta, joka kertoo ettei veteen saa mennä.

Aallokko on sen verran villiä myös, että uikkarit on saletisti täynnä hiekkaa kun kerran siellä käyt.

Kiva biitsi

Rannalla tuolit ja varjot, hinta 200 bht / pari. Saa ostaa juomia ja ruokaakin niistä kiskoista. Vessat ja suihkut vähän kauempana ja niistä peritään maksu.

Pitkähäntäveneillä pääsee saarille, saattaa tosin olla vähän tyyristä jos kaksistaan matkustaa sellasella.

Löytyy myös water sportseja ja jonkun verran hintavia nekin.

Leppoisa meininki :)

Surin Beach, rauhalinen ranta.

Patongilla ollessani vietin yhden päivän Surinilla. Ajelin sinne mopolla Patongilta. Surinilla sai olla rauhassa tyrkytäviltä kauppiailta. Rantatuoli oli ilmainen, erään pienen rantaravintolan edessä. Ravintolasta tarjoiltiin myös juomat ja ruuat rannalle.

Vesi tällä rannalla oli kirkkaampaa ja puhtaampaa kuin Patongilla ja ranta syveni jyrkemmin. Mainingit ehkä häiritsivät hieman kahlatessa uimaan, kun vesi velloi edes takaisin ja vaikeutti kävelyä.

Rannan tuntumassa on viehätävä kuja pikku ravintoloineen ja kioskeineen.Sitä on mukava kävellä puiden varjossa.

dino park

vaikka ei yleisesti golfista ehkä tykkäisikään, niin tämä dino park minigolf rata on kyllä kokemisen arvoinen. mahtavat puitteet pikku kisaan porukalla. eri vaikeus asteisia ratoja ja hienot dino systeemit ympärillä sekä tuli ja savu efektejä nauttien aika menee pelatessa ihan huomaamatta. tämän jälkeen onkin mukava pysähtyä viereiseen dinobaariin kylmälle drinkille...meillä häviäjä tarjoaa koko porukalle:D..

khaosok viidakkoretki

uskomaton kokemus ja upeita maisemia ja nähtävyyksiä!!!! 200km phuketista suoraan viidakkoon..ensin norsun selässä mitä uskomattomampia reittejä pitkin makean veden lähteelle jossa pieni putous. siinä sai samalla uida ja huuhdella hiki pisarat pois. ihanan raikasta. retken jälkeen sait syöttää omalle norsullesi kokonaisia ananaksia ja salamavalot välkkyivät. hieno hieno kokemus. tämän jälkeen siirryttiin joelle jossa asetuimme kahden hengen kumiseen "kanoottiin", jossa saatiin rauhassa olla lähes makaavassa asennossa, kun paikallinen asukas kuljetti kanoottia eteenpäin. matkalla nähtiin vesi puhveli, käärmeitä, erilaisia lintuja, kuultiin apinoiden huutoa, olisi kiva ollu nähdäkkin:), ja mikä upeampaa, ne näkymät vuorille!!! jyrkät rinteet nousee kohti taivasta ja siinä juurella tuntee itsensä HYVIN pieneksi. ihana hiljaisuus ja kuunnella vain viidakon tuomia ääniä..upea upea upea. varmasti tahdon vielä uudestaan. retkeen kuului myös 2 mahtavaa ateriaa.

Oletko vieraillut Phuketissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.