Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Penangissa

Asiaa penangista

Vieras    10.01.2011    Penangin nähtävyydet    Penang

Batu ferringi on saaren ainoa oikea paikka rantalomailuun ja varsinkin Bayview beachresortin alue. "Keskustassa" aika moinen hälinä illalla ja keskustan kupeessa olevat hotellit ei ole ihan rannalla. Guesthouset jotka sijaitsee rannalla ei ole mielestäni tarkoitettu perheille vaan "reppumatkailijoille", likaiset rannat ym ym ym Halpaa syödä ravintoloissa ja hyvää ruokaa.

Trooppisten hedelmien tarha oli todella kiva paikka käydä. Oppaat jotka ovat paneutuneet hedelmiin osaavat hommansa vaikka unissaan. Kymmeniä hedelmiä kasvaa puissa ja pensaissa, ja viimeiseksi saa hedelmä välipalan,Nam!

Penang butterflyfarm oli toinen mukava nähtävyys.Satoja perhosia lentelee "vapaana" ympärilläsi maailman kaikissa väreissä.Näkemisen arvoinen paikka.

Monkey beach, veneretki sademetsän kupeeseen jossa apinoita voi syöttää, ja eri rahasta saa ihanan barbequeillallisen, avotulella tehtynä. Mieletön kokemus.

Mielestäni turvallinen paikka lomailuun.

Jos vertaa Langkawia ja Penangia niin Langkawi on rauhallisempi paikka.

Oletko vieraillut Penangissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.