Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Pekingissä

Hotelli lupaa enemmän kuin tarjoaa

Vieras    12.10.2012    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Syyskuu 2012 | Hotelli: Beijing Traditional View Hotel

Hotelli lupaa enemmän kuin tarjoaa. Ja luvattuja palveluja saa aika tiukasti vaatia ja respan joidenkin miestyöntekijöiden palveluasenne oli ala-arvoinen, esim. naureskeltiin halveksivasti vanhemmille naisille, kun he kyselivät internetin käytön mahdollisuudesta. Lupauksena oli taksin tilaus rautatieasemalle tai lentokentälle, mutta vasta kiinankielen taitoinen henkilö sai asian hoidettua, englantia ei jostain syystä "ymmärretty". Hotellin vastaanotto ei suostunut tilamaan ambulanssia eikä taksia jonkinlaisen sairauskohtauksen saaneelle länsieurooppalaiselle nuorelle!!! Ravintolapalveluina oli ainoastaan aamupala, ei muuta. Hedelmätarjoilna oli aina vaan vesimelonia, vaikka kaupoissa oli vaikka mitä hedelmiä.. Tosin kävelyetäisyydellä oli hyviä ravintoloita, joten se ei ollut iso puute. Televisiossa oli ainoastaan kiinankielisiä televisiokanavia, vaikka Kiinan muurin oppaamme sanoi, että Kiinassa on myös englanninkielisiä kanavia... Ja en huomannut englanninkielisiä lehtiä missään.. tosin kadulta saattoi ostaa englanninkielisen China Dailyn..

Päivittäinen siivous oli sitä, että roskakorit tyhjennettiin, käytetyt pyyhkeet vaihdettiin ja pari puolen litran vesipulloa täydennettiin. Lattiaa ei toki luututtu,, Vessapaperit piti laittaa pöntön vieressä olevaan roskakoriin, että viemäriputket eivät menisi tukkoon. Hampaat oli syytä pestä pullovedellä.. Plussaksi voi sanoa, että lutikoita en nähnyt ja vessan lattialla näin kai vain yhden sokeritoukan tapaisen. Eli menettelihän tuo, mutta toista kertaa en mene...

Arvosana hotellille:

lentokentän vieressä

Vieras    20.09.2011    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: CITIC Hotel Beijing Airport

Aivan lentokentän tuntumassa ja hyvänä asiana non-stop kuljetukset hotellin ja lentokentän välillä jos tarvitsee yöpyä esim. ennen aamun aikaista lentoa niin on jo melkein kentällä, eikä tarvitse Pekingin ruuhkassa matkustaa. Tavallisempi ja ehkä länsimaisempi hotellihuone, mutta ajoi hyvin asiansa vain välietappina. Aulatilat siistit ja hienot. Ruokailu kallista ja suihkun vesi haisi pahalle. Henkilökunta osasi englantia, mutta hymy ei irronnut täällä. Nopea ilmainen kuljetus lentokentälle.

Arvosana hotellille:

hotelli keskellä Pekingiä

Vieras    20.09.2011    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2010 | Hotelli: Zhaolong Hotel

Hieno, siisti ja luksusmaisesti sisustettu ns. business-hotelli. Huone oli tilava kahdelle ja valtava vuode, mutta kova niinkuin Kiinassa sängyt ovat. Lämmintä vaatetta yöpymiseen myös suosittelen, sillä syksyllä oli kylmä. Liikenteen melu ja jatkuvat tööttäykset kuuluivat huoneeseen. Henkilökunta osasi englantia sen verran, että kommunikointi sujui riittävästi. Tosin unohtivat kuitenkin jo edellisenä iltana sovitun ja varatun retken aamulla, ja sitä sitten selviteltiin, mutta kiitettävästi henkilökunta sai asian lopulta ratkeamaan ja retkelle päästiin. Todella palvelualtista henkilökuntaa. Sisään- ja uloskirjautumisessa kesti aika kauan länsimaalaiseen nopeaan tietokoneaikaan tottuneelle. Aamupala ei kuulunut huoneen hintaan ja oli kallis. Vieressä kuitenkin Starbucks kahvila ja iso ostoskeskus Pacific center yms. Myös Pekingin- ankkaravintola ihan kadun toisella puolen johon tosin oli valtava jono.

Arvosana hotellille:

Edullinen, ok hostelli

Vieras    30.07.2011    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2011 | Hotelli: Leo Hostel

Hostelli oli ihan ok, ennen kaikkea edullinen ja siina on yhteinen hengailupaikka, jossa tutustuu helposti muihin matkaajiin. Hieno hotelli ei ole, kokeilin dormia ja privaattihuonetta. Kaikesta kannattaa pyytaa kuitti, eika homma pelaa helposti. Varauksia ei kirjoiteta ylos aina kunnolla, joten printtaa mukaasi varauksesi. Lopulta kaikki hoituu. Hostellin sijainti on tosi hyva, lahella metroa. Hyva aamupala, ja saa ruokaa. Jos on luvattu rankkasateita, hostelli ei ole paras vaihtoehto - siella tulvi...

Arvosana hotellille:

Hotelli Green Tree Inn

muus    10.06.2011    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2008 | Hotelli: Green Tree Inn West Beijing Hotel

En muista varmaksi, oliko kyse juuri tuosta Green Tree Inn Westistä vai jostain toisesta Green Tree Innistä, mutta tämä siis sijaitsee erittäin lähellä olympiapuistoa. Hotelli oli varsin mukava ja kodikas. Aamupala oli todellakin runsas, ehkä länsimaiselle henkilölle jopa liian raskas. Tarjolla oli siis ihan kunnon ruokia aamutuimaan. Huoneet olivat siistit, tosin jouduimme ensimmäisen yön jälkeen vaihtamaan huonetta, sillä meidän huoneessamme ei toiminut ilmastointi, ja wc:n pönttö meni heti tukkoon :D Henkilökunta oli erittäin ystävällistä, tosin eivät osanneet kovinkaan paljon englantia. Hotellin ravintolassa oli myös erittäin maistuvat ruoat.

Arvosana hotellille:

Todella ihana

Eve-Minttu    11.09.2009    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Jianguo Hotel Beijing

Netistä etsityt kuvalinkit:

www.hotelbeds.com/giata/0913..._w_003.jpg

www.chinahighlights.com/imag...d-room.jpg

www.hotels.dk/13/hotels/1000...2_40_b.jpg

nyc.images.agoda.com/hotels/...731_16.jpg

Hotelli oli viihtyisä, kaunis, siisti, ihana hyvin sisustettu, ja LOISTAVA PALVELU!!

Arvosana hotellille:

Pieni hotelli jossa palvelu ei toiminut (Peking)

Suspe    08.07.2009    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Heinäkuu 2009 | Hotelli: Joy Inn and suites (Dong-Cheng)

Olin varannut hotellista sviitin, sillä matkasin kahden lapsen kanssa helleaallon aikana ja tarvitsimme tilaa. Päästyämme hotellille he ilmoittivat, että heillä ei enään ole varaamaamme huonetta meille. Sen sijaan he tarjosivat kahta erillistä huonetta. Huoneita ei voitu yhdistää väliovilla joten minua ja kahta lasta ratkaisu ehdotus ei paljoa hyödyttänyt. Huoneet olivat hyvin pienet. Hinta tavallisessa huoneessa oli noin 35 euroa. Hotelli oli pieni ja siellä ei ollut hissiä, joten lastenrattaat säilyivät aulan lähellä varastossa, sillä kolmanteen kerrokseen niitä oli turha kantaa. Hotellissa yövyimme yhden yön neljän sijaan, vaihdoimme heti seuraavana aamuna toiseen hotelliin jossa palvelu pelasi paljon paremmin. Kiinassa harvoin osataan hyvää englantia, joten minulla oli apuna vanha kaveri joka on alunperin kotoisin kiinasta ja osaa sujuvasti puhua, joten kieli muuria ei neuvotteluissa juurikaan ollut.

Arvosana hotellille:

Hyvä hinta / laatusuhde

palisanteri    23.02.2008    Pekingin hotellit    Peking
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2007 | Hotelli: Red Wall Hotel

Ystävällinen henkilökunta.

Tilava, siisti huone. (2-hengen)

Internetyhteys.

Runsas aamiainen.

Hyvä ruoka.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Pekingissä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.