Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Pattayasta

matka seuraa

oinasmartti    09.06.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

olisko nättiä ja hauskaa naista lähdössä heinäkuun puolenvälin jälkeen thaimaaseen jos niin olisitko mulle hieman avulias ja opastaisit mulle vähän thaimaan käytäntöä ym, on hieman orpoa mennä yksin ja uuteen maahan. ois tarkoitus lähtee 21.7-15.t.martti.

Rentoa meininkiä

Vieras    10.02.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Lähdimme muutaman viikon lomalle, ajatuksella että käymme pahamaisessa kaupungissa. Kaupunki vei meidän sydämet! Yövyimme ekaksi muutaman yön Nova Gold hotellissa, jes! Sitten kun tykästyimme paikkaan niin kysyimme suomalaiselta Maikan majatalosta huonetta, se järjestyi. Lähdimme sitten viikonlopun jälkeen hyvin saunoneena ja syöneenä jatkamaan matkaa Koh Changin saarelle. Pattaya jäi mieleen, joten palasimme vielä takaisin ennen loman loppumista. Positiivista oli; helppo ja halpa liikkua lavatakseilla, loistavat ruoat ja baarit. Koh Larnin saari vieressä; minne helppo tehdä päivä retki. Prostituutio on iso osa Pattayata, mutta ei meitä pariskuntana häirinnyt. Kaikin puolin loistava mesta; jos haluaa vipinää! Menemme varmasti uudelleen...Jo ensi talvena :-)

Pattaya lomakohteena

Vieras    23.04.2009    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Olen lomaillut monessa kohteessa Thaimaassa ja viimeiset kolme kertaa peräkkäin Pattaylla. Syykin löytyy, jos pidät siitä, että ranta, kaupat, ostoskeskukset,hieronnat, kauneushoitolat ym. on aivan käsiesi ulottuvilla niin tämä paikka on juuri sinulle. Hinta-laatu suhde on kohdallaan. Lähden aina reissuun tyhjän matkalaukun kanssa ja ostan paikanpäältä mitä tarvitsen ja tietysti kivoja vaatteita thaimaalaisia puukoristeita ym.

Pattayn ranta on uimakelvoton(ainakin turistille) mutta satamasta pääsee kolmessa vartissa puuterihiekkaisille saarille ja hintakin vain 50 senttiä suunta.

Mielestäni pattaya on thaimaan toiseksi paras shoppailupaikka ja ensimmäinen on tietysti bangkok.

Likaista, ilotyttöjä ja huonolaatuisia vaatteita

Vieras    18.03.2009    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Kävimme keväällä -08 kahden viikon reissulla. En pitänyt paikasta. ilmasto liian kuuma ja kostea. Liikenne kaoottista ja ilma saastunutta pakokaasuista, vasemmanpuoleinen,vilkas liikenne vaati tarkkaavaisuutta kävelijöiltä. Jalkakäytävät kapeita ja epätasaisia, ihmisiä joka paikassa tungokseen asti. Iltaisin kävelykadulla tyttö/poikakauppa päällekäyvää, ei väliä oliko seuralainen mukana. Ihmiset kyllä ystävällisiä ja ruoka todella hyvää. Mutta en jäänyt kaipaamaan...

Uudentyyppinen matkailutuote Pattayalla

thaimatkat    25.11.2008    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

2 vko matka, asuminen hyvin varustellussa omakotitalossa jossa mm. varusteltu keittiö, oma puutarha, puutarhakalusteet ja auringonottotuolit, grilli, tietokone, netti, dvd, ilmastointi, joka mh oma wc ja suihku, polkupyörät, navigaattori ja ennen kaikkea mahtava tietopaketti kaikesta mitä pattayalla voi tehdä ja missä käydä. Testatut tiedot parhaista rannoista, eri hintagatekorian ruokaravintoloista, lähiravintoloiden ja kauppojen tarjonnasta ja hinnoista jne. Ylivoimaisen edulliset retket testattuihin paikkoihin. Kalastusta, sukellusta, gof:ia. Tuote uusi - vapaata vielä mm joulu/uusivuosi. Uudet sivut valmistumassa lähipäivinä. thaimatkat.fi

Kokonaisuus

Vieras    14.02.2008    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

joka koostuu monista pienistä yksityiskohdista.Matkamma onnistui jo kolmatta keraa yli odotusten.kolmannella kerralla mukanamme oli nuorin lapsemme ja hänkinv iihtyi reissussa mukavasti.Pattayalla on nähtävää ja koettavaa yllin kyllin.Me kävimme Orkidea puistossa,krokotiili farmilla,Tiger Zoo:ssa,Mini Siamissa,markkinoilla,kalareissulla veneellä jne jne....Lassin baarissa syömässä Suomalaista perusruokaa kun alkoi koti ikävä vaivata hetken aikaa.Kolme viikkoa meni hujauksessa ihan huomaamatta.Suosittelen Pattayaa niin pariskunnille kuin lapsi perheillekkin.Meidän sydän jäi Thaimaahan.Thaimaalaiset ovat todella ihania ja lapset ovat heille kaikki kaikessa.Poikamme sai osakseen todella paljon huomiota varsinkin ravintoloissa.

Oletko vieraillut Pattayalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.