Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Pattayalla

Huijaukset Thaimaa vesijetit ja skootterit.

huruukko    21.02.2013    Pattayan vaarat ja ongelmat    Pattaya

VINKKEJÄ.

Jos vuokraat mopon tai vesijetin OLE TARKKANA mistä vuokraat,sillä tapahtuu paljon huijauksia esim.vuokraat vesijetin tunniksi ja palautat takaisin laitteen voi vuokraaja vaatia isoja summia koska olet naarmuttanut jetin kyljet sama koskee skootteria ,jos vuokraat tarkista laite ja ota vaikka valokuva ennen vuokrausta älä anna passia takuuksi . Käytä turisti poliisien palveluksia tällöin jos ongelmia esiintyy.

Thaipoliisit ja rantavuokraajat saattavat toimia kimpassa. rahastusta tyhmiltä turisteilta

Toinen juttu jos autoilet sisämaassa tulee vastaa etenkin yöllä poliisiratsioita jos sujauttaa käteen rahaa homma ok ja matka jatkuu ei isoja summia jos et voivat rassata koko auton etsiä vikoja ja maksat sakot näi toimii mafia Thaimaassakin on kokemusta asiasta .

Jos otat taksin esim. lentokentältä sovi hinta etukäteen joskus itse maksanut samasta matkasta 800 thb toinen kerta jopa 2000 thb viralliset taksit yleensä turvallisia vihreä keltainen. Ja vielä käytä kypärää mopoilessa myös matkavakuutus kunnossa ja varovaisuuta liikenteessä vasemmanpuolinen liikkenne.

nimimerkki omatoimimatkoja vuodesta 2003 alkaen Thaimaassa ensimmäinen matka phuket 1999

en ole törmännyt rosvoihin

Vieras    01.04.2009    Pattayan vaarat ja ongelmat    Pattaya

enpä ole törmäillyt rosvoihin Pattayalla, vaikka olen tehnyt kaikki päinvastoin, kuin neuvotaan, kulkenut yksin yöllä humalassa, ja touhuillu kaikkea hölmöä! ei muuta kun Pattikselle ja jos vähänkin käyttäytyy ihmisiksi, ei yleensä tarvii pelätä mitään1 ja Naiset::jättäkää käsilaukut Hotelliin, ette tarvii niitä joka päivä mukana kylillä, ne voivat lähteä käsistä

HUIJAREITA ("krokotiilinnahkaa")

pikkukimalainen    04.06.2008    Pattayan vaarat ja ongelmat    Pattaya

Pattayalla, ja varmasti muuallakin Thaimaassa on rantarolex-myyjiä vastaava porukka "yksityisyrittäjiä", joilla on korit täynnä ns. krokotiiliinnahkatuotteita, kuten lompakoita. Huijarit väittävät nahkan olevan aitoa krokotiilia, ja hinta on sen mukainen. Tinkiminen laskee hintaa, mutta kun totuus paljastuu, ei hinta-laatu-suhde olekaan niin mainio: kyseessä on naudan nahka! Tällainen huijari sai myytyä matkakumppanilleni useamman lompakon hyvin tingittyyn, mutta silti mukavaan hintaan. Ostaja oli aluksi skeptinen ja ajatteli (ihan oikein) miehen huijaavan. Mies kuitenkin selitti, että krokotiilin nahka on aitoa, kun se ei pala. Hän näytti sytkärillä, kuinka liekit tarttuivat lompakon pintaan, roihahtivat ja sammuivat nahan siitä vahingoittumatta. Siinä vaiheessa tuli kaupat. Niin - myöhemmin meitä valistettiin siitä, että naudannahka, kuten muutkin nahat, käyttäytyvät tulen kanssa samalla tavalla. Onneksi Thaimaa on niin halpa maa, ettei tingittyjen lompakoiden hinta loppupeleissä ollut kovinkaan korkea- kyseessä oli kuitenkin aito nahka...tosin se oli lehmästä peräisin.

P.S. Itse toivon, ettei kukaan ostaisi krokotiilinnahkatuotteita, varsinkaan aitoja. Yritin moralisoida matkakummpanianikin, mutta hän ei rahan kiilto silmissään kuunnellut. ("Hyvät kaupat! Näitä voi jälleenmyydä kalliilla Suomessa!") Olis ehkä kannattanut, vaikka huijaus meni minuunkin täydestä vielä siinä vaiheessa ;)

Oletko vieraillut Pattayalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.