Pattayan matkakokemukset ja vinkit

Ennen loistokas hotelli, nyt poistuu vanhana toiminnasta

Vieras    06.01.2019    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2018 | Hotelli: The Imperial Pattaya Hotel

Arviointitähdet ovat entisestä hienosta ja palvelevasta hotellista. Nyt viime matkallamme oli jo pyyhe heitetty kehään ja viimeiset matkalaiset, joihin me myös kuuluimme, saivat hyvästellä henkilökuntaa ja hotelli suljettiin. Jäi vähän haikea olo n. parinkymmenen vuoden käyntikokemuksista, kaikki vanhenee...niin me myös. Montien/Imperial poistui hotellikartalta ja ei tietoa tuleeko täysremontti vai puretaanko ja rakennetaan jotain uutta...

t. Oksaset Suomesta

Arvosana hotellille:

matka seuraa

oinasmartti    09.06.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

olisko nättiä ja hauskaa naista lähdössä heinäkuun puolenvälin jälkeen thaimaaseen jos niin olisitko mulle hieman avulias ja opastaisit mulle vähän thaimaan käytäntöä ym, on hieman orpoa mennä yksin ja uuteen maahan. ois tarkoitus lähtee 21.7-15.t.martti.

Rentoa meininkiä

Vieras    10.02.2015    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Lähdimme muutaman viikon lomalle, ajatuksella että käymme pahamaisessa kaupungissa. Kaupunki vei meidän sydämet! Yövyimme ekaksi muutaman yön Nova Gold hotellissa, jes! Sitten kun tykästyimme paikkaan niin kysyimme suomalaiselta Maikan majatalosta huonetta, se järjestyi. Lähdimme sitten viikonlopun jälkeen hyvin saunoneena ja syöneenä jatkamaan matkaa Koh Changin saarelle. Pattaya jäi mieleen, joten palasimme vielä takaisin ennen loman loppumista. Positiivista oli; helppo ja halpa liikkua lavatakseilla, loistavat ruoat ja baarit. Koh Larnin saari vieressä; minne helppo tehdä päivä retki. Prostituutio on iso osa Pattayata, mutta ei meitä pariskuntana häirinnyt. Kaikin puolin loistava mesta; jos haluaa vipinää! Menemme varmasti uudelleen...Jo ensi talvena :-)

Siam Fishing Adventuresin

Vieras    10.01.2015    Pattayan aktiviteetit ja harrastukset    Pattaya

Kannattaa kiertää kyseinen mukamas kalastusreissuja tarjoava pulju. Epämääräistä asiakaspalvelua, perättömiä lupauksia ja syvä hiljaisuus. Taisi Jari-merkkisellä kipparilla olla ongelmia korkin kanssa....

Huijaukset Thaimaa vesijetit ja skootterit.

huruukko    21.02.2013    Pattayan vaarat ja ongelmat    Pattaya

VINKKEJÄ.

Jos vuokraat mopon tai vesijetin OLE TARKKANA mistä vuokraat,sillä tapahtuu paljon huijauksia esim.vuokraat vesijetin tunniksi ja palautat takaisin laitteen voi vuokraaja vaatia isoja summia koska olet naarmuttanut jetin kyljet sama koskee skootteria ,jos vuokraat tarkista laite ja ota vaikka valokuva ennen vuokrausta älä anna passia takuuksi . Käytä turisti poliisien palveluksia tällöin jos ongelmia esiintyy.

Thaipoliisit ja rantavuokraajat saattavat toimia kimpassa. rahastusta tyhmiltä turisteilta

Toinen juttu jos autoilet sisämaassa tulee vastaa etenkin yöllä poliisiratsioita jos sujauttaa käteen rahaa homma ok ja matka jatkuu ei isoja summia jos et voivat rassata koko auton etsiä vikoja ja maksat sakot näi toimii mafia Thaimaassakin on kokemusta asiasta .

Jos otat taksin esim. lentokentältä sovi hinta etukäteen joskus itse maksanut samasta matkasta 800 thb toinen kerta jopa 2000 thb viralliset taksit yleensä turvallisia vihreä keltainen. Ja vielä käytä kypärää mopoilessa myös matkavakuutus kunnossa ja varovaisuuta liikenteessä vasemmanpuolinen liikkenne.

nimimerkki omatoimimatkoja vuodesta 2003 alkaen Thaimaassa ensimmäinen matka phuket 1999

Pelaillaan Golffia

Vieras    12.09.2012    Pattayan aktiviteetit ja harrastukset    Pattaya

Ollaan Jomttienilla Pattayagolffin guesthousessa ja niiden mukana nyt äyty 4 kertaa pelaamassa golfia,kaikki onnistunut hienosti,aamulla alas aamupalalle ja siitä autoon ja kentälle,sadettakaan ei ole ollu ainakaan haitaksi asti. mukavaa peliseuraa myös ollut. vielä viikko pelataan. suosittelen Pattayagolffia kaikille golfareille ja muillekin

pelattiin golfia

Vieras    23.04.2012    Pattayan aktiviteetit ja harrastukset    Pattaya

mentiin vaimon kanssa pattayalle helmikuussa lomailemaan, ja kun oltiin muutama päivä shoppailtu ja rannalla istuskeltu ajateltiin että mites toi golf homma täällä pelaa ja alettiin ottaa selvää. no löytyi pattayagolf ja siellä mukava kaveri lexa haki meidät hotellilta aamulla sovittuun aikaan ja vei pelaamaan pattana country clupille hieno oli kenttä ja varsinkin clupi talo hintaakaan ei kertyny kuin 1800 b per henkilö. sisälsi green+cadyfeet ja kuljetuksen käytiin lexan kanssa muillakin kertillä yht. 4 kertaa suosittelen tässä linkki www. pattayagolf.org sähköposti [email protected] ja vielä puh numero 0833644745 hyviä pelejä kaikille

jet ski

Jos vuokraat vesiskootterin pattayalla ole tarkkana kun palautat pelin takaisin voit tulla huijatuksi koska vuokraaja voi vaatia maksua naarmuista ym.vioista mitä sinä et ole tehnnyt, on kokemusta.

Jos näin käy etsi turisti poliisi paikalle. jos vuokraat jet skin ole tarkkana .Itse otan kuvia vesikootterista ennen käyttöä sekä vuoraajasta kuva jos ei anna kuvata etsi toinen vuokraaja niitä löytyy kyllä. Tämä on ollut jonkun aikaa propleema pattajalla varmaa muissa paikoissa myös thaimaassa , lisää juttuja löytyy Pattaya news lehdissä.

tasokas

Vieras    09.08.2010    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: mercure

hotelli ei voi sijaita paremmalla paikalla, menitpä "yöhön,syömään, shoppailemaan tai jomtienin rannalle niin oot siellä taksilla hetkessä. toinen kerta peräkkäin samassa hotellissa jossa ei tarvii pelätä "kotieläimiä!!

Arvosana hotellille:

Ehkä kaikkein paras

Vieras    22.10.2009    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2009 | Hotelli: Montien Hotel Pattaya

Kokonaisuutena tosi hyvä hotelli. Parasta on sijainti, allasalue ja puutarha, sekä näköala parvekkeelta ( kunhan maksaa hieman extraa, pääsee 9-12. kerrokseen.) Valitettavasti hotelli tullaan mitä ilmeisemmin purkamaan parin lähivuoden aikana. Tilalle tietysti lisää loistokkuutta ja hintaa. Valitettavaa...

Arvosana hotellille:

hyviä baareja

juccis    18.05.2009    Pattayan ravintolat ja baarit    Pattaya

Raymond´s bar, Chik n coop

Pattaya lomakohteena

Vieras    23.04.2009    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Olen lomaillut monessa kohteessa Thaimaassa ja viimeiset kolme kertaa peräkkäin Pattaylla. Syykin löytyy, jos pidät siitä, että ranta, kaupat, ostoskeskukset,hieronnat, kauneushoitolat ym. on aivan käsiesi ulottuvilla niin tämä paikka on juuri sinulle. Hinta-laatu suhde on kohdallaan. Lähden aina reissuun tyhjän matkalaukun kanssa ja ostan paikanpäältä mitä tarvitsen ja tietysti kivoja vaatteita thaimaalaisia puukoristeita ym.

Pattayn ranta on uimakelvoton(ainakin turistille) mutta satamasta pääsee kolmessa vartissa puuterihiekkaisille saarille ja hintakin vain 50 senttiä suunta.

Mielestäni pattaya on thaimaan toiseksi paras shoppailupaikka ja ensimmäinen on tietysti bangkok.

en ole törmännyt rosvoihin

Vieras    01.04.2009    Pattayan vaarat ja ongelmat    Pattaya

enpä ole törmäillyt rosvoihin Pattayalla, vaikka olen tehnyt kaikki päinvastoin, kuin neuvotaan, kulkenut yksin yöllä humalassa, ja touhuillu kaikkea hölmöä! ei muuta kun Pattikselle ja jos vähänkin käyttäytyy ihmisiksi, ei yleensä tarvii pelätä mitään1 ja Naiset::jättäkää käsilaukut Hotelliin, ette tarvii niitä joka päivä mukana kylillä, ne voivat lähteä käsistä

Likaista, ilotyttöjä ja huonolaatuisia vaatteita

Vieras    18.03.2009    Pattayan muita vinkkejä    Pattaya

Kävimme keväällä -08 kahden viikon reissulla. En pitänyt paikasta. ilmasto liian kuuma ja kostea. Liikenne kaoottista ja ilma saastunutta pakokaasuista, vasemmanpuoleinen,vilkas liikenne vaati tarkkaavaisuutta kävelijöiltä. Jalkakäytävät kapeita ja epätasaisia, ihmisiä joka paikassa tungokseen asti. Iltaisin kävelykadulla tyttö/poikakauppa päällekäyvää, ei väliä oliko seuralainen mukana. Ihmiset kyllä ystävällisiä ja ruoka todella hyvää. Mutta en jäänyt kaipaamaan...

Ystävällinen palvelu

Vieras    13.01.2009    Pattayan hotellit    Pattaya
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Montien Hotel Pattaya

Hotellissa on kaikki mahdollinen, tenniskenttää ja kuntosalia myöten. Hyvä sijainti, iso pooli, johon paistaa aurinko 0900 alkaen. Erittäin ystävällinen henkilökunta ja monen suomalaisen mielestä paras hotelli Pattayalla.

Kartassa hotellin sijainti merkitty väärin, tämä on aivan Hard Rock hotellin vieressä, Pattaya Beach Roadilla.

Timo

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Pattayalla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.