Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Pafoksesta

Matkanjärjestäjät

Vieras    07.01.2013    Pafoksen muita vinkkejä    Pafos

Tammikuussa 2013.

Alma Tour (Dominatravel) ja Hispania ovat menneet konkursiin (2011 ja 2012), joten eivät enää järjestä matkoja Pafokselle, mutta Aurinkomatkat järjestää edelleen.

Matkanjärjestäjät

Vieras    28.04.2009    Pafoksen muita vinkkejä    Pafos

Myös ALMA TOUR eli entinen Domina Travel tekee matkoja Kyprokselle. Suosittelen noin 7 km Pafoksesta sijaitsevaa Holiday Village Akteonia. On viihtyisät huoneet (studio) ja hyvä allasalue ym ym. Aamiaisbuffet on erittäin runsas. Linja-autot kulkevat Pafokseen säännöllisesti. Retkillekin kannattaa lähteä tai vuokrata auto, tai polkupyörä. Vesi on jääkylmää alku- ja loppuvuodesta, mutta hyvinkin uitavaa!

Loistohotelli

miuli    08.10.2008    Pafoksen muita vinkkejä    Pafos

Olimme syyskuussa (2008) Kyproksella. Yllätyin iloisesti ensinnäkin hotellistamme (Laura Beach hotel) joka sijaitsi hiljaisessa paikassa ala-Pafoksella (ei juuri baareja), mutta jossa oli hyvää iltaohjelmaa järjestetty joka illalle.

Suurin plussa tuli kuitenkin siitä että myös lapsille oli järjestetty monen moista aktiviteettia, joten hotellilla kun oli kaksi uima-allasta sai toisessa lapset peuhata ja toisessa aikuiset rentoutua:) nähtävää riitti ja busseilla oli todella helppo kulkea. Ne oli hyvin selkeästi merkittyjä ja ILMASTOITUJA kaikki. Nähtävyydet löysi helposti koska ne olivat HYVIN merkittyjä ja jo pitkän pääkadun varrelta löytyi monta nähtävyyttä. Pääkatua kulki bussi nro 15 jolla pääsi näppärästi niin coral bay.hin kuin satamaankin. Kunhan muisti odottaa bussia oikealla puolella tietä (Huom. väärän puoleinen liikenne)!;D

Auto oli helppo vuokrata ja niissä oli punaiset rekisterikilvet vuokra-auton merkkinä. Väittäisinpä jopa että liikenne oli kohteliaampaa kuin täällä ja liikennesäännöt olivat muuten samat kuin täälläkin eli oikealta tulevaa väistetään. Etuajo-oikeuksista ei välttämättä pidetty kiinni vaan kohteliaisuus näkyi mm. siinä että vaikeasti tielle päästävistä liittymistä (pihoista) saatettiin päästää autoilija väliin esim liikennevaloissa.

Aurinkoa ja lämmintä riitti +30asteen verran mutta liian kuumalta ei välimeren ilma tuntunut. Iltaisin oli reilu 20 astetta, joten hotellin terassilla oli oikein mukava istuskella. Hotellissa oli yksi suomalainenkin työntekijä (Noora) joka järjesti pääasiallisesti kolmen muun kanssa lasten ohjelmaa.

SUOSITTELEN kaikille jotka haluavat lomaltaan sopivassa määrin auringonottoa ja nähtävyyksiä!:)

Oletko vieraillut Pafoksella?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.