Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Nuweibassa

Voi sitä näinkin tehdä

Vieras    11.01.2010    Nuweiban hotellit    Nuweiba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Habiba Village

Ihan vain hihasta vedetty paikka oli hieno yllätys! Tiesimme menevämme lähelle Nuweiban keskustaa, mutta hotellin tasosta saimme tietoa vain netin avulla. Telkkarin puute ei todella kiusannut, mutta jääkaapin puute sai meidät hankkimaan autoon tarkoitetun kylmälaukun, johon sai virtaa myös pistorasiasta. Se olikin tarpeen, sillä lomamme osui tosi helteiseen aikaan.

Koimme palvelun meille sopivaksi. Sovimme, että huoneemme siivotaan vain kun haluamme. Ei tarvinnut miettiä tippejä joka päivä. Kaksi aikuista ei todella saa tilavaa huonetta siivouskuntoon päivässä. Palvelut pelasivat. Saimme haluamme retket, ja vähän ekstraakin. Meidät otettin ihmisinä vastaan. Tarpeemme huomioitiin eikä mitään ylimääräistä todella tupattu, vaikka ehdotuksiakin tuli.

Aamiainen meren rannalla aaltoja kuunnellen ja tuijotellen ei tuntunut koskaan kahden viikon aikana tylsältä. Veden korkeutta sai aina arvuutella ja samoin naapurirannan kalastajien saaliin määrää.

Olemme olleet Nuweibassa ennen huomattavasti kalliimmassa paikassa, mutta tämä sopi meidän tarpeisiimme paremmin! Mikä kullekin kirkastetaan. Matka sinne pitää järjestää itse, mutta hotelli avustaa käytännön asioissa (eli järjestää taksit Sharm el Sheikkiin ja takaisin). Parin tunnin matka vie kauaksi täysistä rannoista ja melusta. Jos haluat rauhaa ja leppoisaa oleilua, muista Habiba!

Arvosana hotellille:

Mukava hotelli

Vieras    06.11.2009    Nuweiban hotellit    Nuweiba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2007 | Hotelli: Domina Elaria Hotel

Meidän perhe, isä, äiti ja 13-vuotias poika, vietti Elariassa 2 viikkoa joulu-tammikuussa.Meille hotelli henkilökuntineen näytti parhaat puolensa. Totta on, että venäläisiä oli runsaasti, osa erittäin röyhkeitäkin. Seksiä oli tarjolla heidän haarakonttorissaan, mutta hävisivätpä heidän omat viinapullot uuden vuoden illallisella, kun talon isäntä tuli pitämään järjestystä. Henkilökunta huolehti perheen isän hyvinvoinnista jalla jallan aikana. Toivat huoneeseen saakka pyytämättä hedelmiä ja juomaa, kun illallisella isä ei ollut paikalla:) Suosittelemme lämpimästi. Lappilaiset

Arvosana hotellille:

rauhaa meren ääressä

Vieras    18.08.2009    Nuweiban hotellit    Nuweiba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2004 | Hotelli: Nuweiba Resort

Olimme perheen kanssa ensi kertaa Nuweibassa. Hotelli oli vaatimaton suomalaisiin verrattuna, mutta aivan riittävä. Viikko tuntui liian vähältä. Aikuisset lapset pitivät myös kovasti, vaikka yöelämää ei juuri ollut. Seuraavana vuonna tulimme uudelleen isommalla porukalla. Sitten Suomesta ei sinne päässyt kuin Elariaa. Kamala loma - ja vielä piti siitä maksaa.

Päätimme, että lomat paratiisissa loppuvat siihen. Kuitenkin juuri ennen joululomaa vuonna -07 sain päähäni lähteä sinne omatoimisesti tankatakseni akut kevätlukukautta varten. Matkoja ei tehty, joten ostin lennot, hankin taksin ja menin sinne. Ihana loma. Viime jouluksi varasin paikat jo heinäkuussa! En turhaan. Nyt matkat sinne taas ovat aika vaikeita ja kalliita. MIKSI? Minä tosin varasin jo lennot pari viikkoa sitten...

Arvosana hotellille:

Paljon touhua

Vieras    18.08.2009    Nuweiban hotellit    Nuweiba
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2006 | Hotelli: Domina Elaria Hotel

Mikään estänyt häirintäsoittoja, sillä siivooja laittoi puhelimen takaisin seinään. Valituksiin ei kommentoitu. Tietenkin seksuaaliset ehdotukset lähes eläkeläiselle olisi voinut kokea mukavina, muttei yöllä! Venäläisten seura ei ole minua koskaan aiemmin kiusannut/häirinnyt. Ymmärrän erilaisuutta mielestäni hyvin, mutta ei tunnu hyvälle kun venäläiset toimivat niin itsekkäästi ja paikallisia halveksien. Maassa maan tavalla...? Huone oli hyvä, viihtyisä, mutta ei kovin mukavaa kun piikkikorkojen ääni herätti heti nukahdettua tai yöllä hakattiin oveen ja tultiin (venäjäksi; en ymmärrä) puhumaan jotain alkoholista. Lisäksi kylään oli niin pitkä matka, että kävellen sitä ei jaksanut montaa kertaa. Mikään ei saanut minua enää sinne, mutta Nuweibaan kylläkin. Seuraavan jouluna ostin vain lipun Sharmiin ja otin taksin rauhaisaan Nuweibaan. Ihana loma ennen tuntemassani hotellissa antoi voimia syksyn synkkyyden jälkeen! Metka on nytkin varattu... EI Elariaan!!!

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Nuweibassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.