Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Nidassa

Ravintola KIT c HEN Nida iso pettymys

Vieras    30.07.2012    Nidan ravintolat ja baarit    Nida (Kuurin Kynnäs)

Tulimme juuri Nidasta. Hieno kohde viikon reissulle. Liettuan ja Nidan ravintoloiden ruoka oli todella hyvää, ja suomalaiseen hintatasoon tottuneelle hyvin edullista.

Ainoastaan yksi iso pettymys osui kohdalle Nidassa. Ravintola KIT c HEN aivan Nidan keskustassa, vanhassa neuvostoaikaisessa ränsistyneessä rakennuksessa , joka oli kivalla ja kekseliäällä ( halvalla ? ) tavalla osoittain rempattu.

Söimme pihaterassilla , ravintolassa on myös kattoterassi.

Ruoka oli todella surkeaa, ja kallista. Kuivaa kananrintaa ja voisulassa lilluvia kumiperunoita, lusikallinen curry ? kastiketta, joka sekin vaikutti pussikastikkeelta. Pastaa a ´la Knorr, jossa muutama, noin viisi suikaletta pekonia, ja teelusikallinen parmesania. Ruokaa saimme odotella noin 45 minuuttia, kestää kuulemma yleensä 20 minuuttia.

Hovimestari oli nuori tumma nainen, joka käyttäytyi ylimielisen kopeasti. Ilmeisesti emme olleet ravintolan ainoat pettyneet asiakkaat, koska viereisen pöydän liettualainen perhe peruutti alkuruokien jälkeen tilauksensa, ja lähtivät pois.

Olemme olleet Liettuassa useasti, ja aina ruoka on ollut todella hyvää, nyt kävi vain vähän huono tuuri ravintolan valinnassa.

Kuurinkynnäs on mitä upein matkakohde, suosittelen !

Vanerivanessa

Oletko vieraillut Nidassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.