Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Ngorongoron matkakokemukset ja vinkit

Ngorongoro turistin silmin..

aamulintu    11.07.2009    Ngorongoron nähtävyydet    Ngorongoro

Ngorongoro tarjoaa mahtavat mahdollisuudet nähdä niin upeita maisemia, kuin kerralla valtavasti eläimiäkin. Matkalla Ngorongoroon Arushasta voit nähdä myös Masai-heimon asuinalueita. Muistathan lähteä matkaan auringon noustessa -ja varaudu siihen, että kuvassasi leijonan kanssa on myös jokunen turistiauto.

Ngorongoron suojelusalue

Ngorongoron suojelualue on laaja suojelualue Arushan kaupungin lähellä Tansanian pohjoisosassa, lähellä Kenian rajaa. Sen muodostaa Ngorongoron muinaisen tulivuorikraaterin sisäosat, ja alueen pinta-ala on 8 288 neliökilometriä. Varhaisten ihmisen jäänteiden löytöpaikka Olduvain rotko kuuluu myös alueeseen. Alue oli aluksi osa Serengetin kansallispuistoa, mutta konfliktit maasaiden kanssa johtivat erillisen suojelualueen perustamiseen. Toisin kuin kansallispuistossa, asutus ja pienimuotoinen kotitarveviljely ovat sallittuja suojelualueella. Suojelualue on myös Unescon maailmanperintöluettelossa.

Mandala Travelin matkalla näet Kilimanjaron jylhien vuorten sekä Sansibarin rantojen lisäksi Ngorongoron kuuluisan suojelusalueen. Lisätietoa osoitteesta:

www.mandalatravel.fi/mt/kili...nsibar.htm

Oletko vieraillut Ngorongorossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.