Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Nerjasta

Kuvia Espanjasta ja muualtakin

HarriL    08.08.2011    Nerjan muita vinkkejä    Nerja

Kuvia Nerjasta, San Pedro del Pinatarista, Gibraltar, ym

www.panoramio.com/user/2204234

Mukava nettikahvila Balcon de Europan lähistöllä

Sinisara    23.10.2010    Nerjan muita vinkkejä    Nerja

Ihan mukava ja edullinen nettipaikka surffailuun löytyy Plaza Cavanan ja Calle Gomezin (pikkukatu, ei näy turisti-infon kartassakaan) risteyksestä, jossa on näkyvä kyltti. Ja suomalaiset ääkköset yhdessä koneessa. Sisään vain, viivy niin kauan kuin haluat, ja maksat lähtiessä.

Siistiä ja hyvää palvelua

Vieras    12.11.2009    Nerjan muita vinkkejä    Nerja

Olimme ensi kertaa lomamatkalla Nerjassa 30.11.-6.12.2009 honeistohotelli Andaluciassa, todella siisti ja viihtyisä huoneisto, oli siellä mukava levähtää shoppailujen ja kävelyretkien jälkeen.Ihastuimme paikkaan heti ensisilmäyksellä .Meille sääkin oli suosiollinen 24-27 astetta ja aurinko paistoi joka päivä, ei kuitenkaan liian kuumasti enää.Viiko on kuitenkin lyhyt aika ja jäi paljon näkemättä jA kokematta,joten euroja säästöön ja uusi matka varaukseen.

Ihana,ihana Nerja!

Vieras    05.04.2009    Nerjan muita vinkkejä    Nerja

Olimme Nerjan matkalla 14.-28.3.09. Sää oli mitä mainioin, aurinko paistoi koko ajan kirkkaalta taivaalta.

Hotellimme oli Bajamar, lähellä kaikkea. Hyvä, siisti rauhallinen hotelli, ei mitään valittamista. Kaupunki on pieni ja kaunis. Ei mitään vaaraa, ei taskuvarkaita eikä muitakaan ongelmia.

Paikka ei ole todellakaan mikään "diskohileiden" paikka. Kaikki jotka haluavat iloitella ja rellestää, menkää vain Torremolinokseen, Marbellaan ja Fueringolaan...yms...paikkoihin!

Oli tosi mukavaa kävellä ja katsella kauniita paikkoja. Erikoisesti Frigiliana,matkaa 6 km, on katsomisen arvoinen pikkukylä, sekä 4km:n päässä olevat tippukiviluolat.

Ravintoloita ja kauppoja löytyy joka lähtöön. Valinnanvaraa on paljon erilaisista ruokapaikoista.

Hintataso Suomen hinnoissa, yllättävää miten kalliita esim. hedelmät olivat.

Menkää ihmiset Nerjaan, ette tule pettymään!

Oletko vieraillut Nerjassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.