Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Napolissa

CD-levyjä

Irene    15.05.2013    Napolin ostokset    Napoli

Kapeat kauppakujat olivat juuri sitä, mitä sana Napoli tuo mieleen.

Ostimme italialaisten kuuluisien laulajien Lucio Dallan, Adriano Celentanon ja Paolo Conten cd-levyjä. Hinnat olivat edullisemmat kuin Suomessa. Esimerkiksi erään solistin neljän parhaimman cd:n kokoelma maksoi vähän yli 28 euroa.

Via Chaia ostoskatu

Vieras    20.11.2011    Napolin ostokset    Napoli

Via Chaia on miellyttävä kävelykatu täynnä vaatekauppoja kohtuulliseen hintaan.

kahvi

arnika    16.01.2009    Napolin ostokset    Napoli

sarjassamme vitsikkäät kertomukset.. olimme päivän marssineet Napolissa ja Pompeissa.. kun olimme Vanhassa Napolissa, alkoi tehdä kahvia mieli. Menimme yhteen kuppilaan jossa näimme muidenkin ostavan kahvia. Sanoin ystävälleni, jotta halpaa näyttää olevan, nyt juodaan kahvit. Ja kyllä naurua riitti kun meille tuotiin kahvit. Sormuksellinen vahvaa mustaa mönjää.. otin niistä kupeista kuvankin..

aurinkoinen Italia

arnika    08.01.2009    Napolin ostokset    Napoli

Olimme Lokakuulla Italiassa Napolissa lomalla ja Italia yllätti kyllä positiivisesti. Aurinko paistoi lämpimästi koko ajan vaikka oli jo lokak ja ilmat oli kuin Suomessa parhaimmillaan keällä. Myös se, että siellä sai olla rauhassa, kauppiaat eivät tungeksineet koko ajan ympärillä kuin monissa maissa. Hotellimme oli vaatimaton luukku, halpa mutta eihän sitä lomalla hotelliin mennä vaan lomalle ja uusia kokomuksia hankkimaan. Monet nähtävyydet kierrettiin mm pompeij rauniokaupunki, minne menattiin eksyä:)

Kaiken kaikkiaan Italian aurinko, ihmiset ja loma saa mailtä 10+++ pistettä!

Oletko vieraillut Napolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.