Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Napolissa

Nähtävyyksiä riittää

Vieras    13.04.2012    Napolin nähtävyydet    Napoli

Napolissa nähtävää riittää paljon. On kirkkoja ja museoita. Napolista on myös hyvät yhteydet muihin Napolinlahden kaupunkeihin ja saariin ja nähtävyyksiin. Kuten Vesuvius, Pompeji, Herculaneum, Sorrento, Capri, Ischia, Amalfi, yms. Jos aikaa Napolissa on vähän, suosittelen vähintään vierailemaan Caprin saarella jonne pääsee kantosiipialuksilla tunnissa sekä paremmin säilyneessä Herculaneumin kaupungissa sekä mahtavalla Vesuviuksen tulivuorella jonne pääsee ainakin Sorrentosta, Pompejista ja Ercolanosta.

Capri on todella kaunis saari mutta myös erittäin kallis. Pompejissa kannattaa ehdottomasti viettää kokonainen päivä ja käydä katsomassa bordellit ja niiden koristelut. Herculaneum oli mielestäni Pompejia parempi mutta myös pienempi. Se kannattaakin yhdistää Vesuviuksen retkeen.

Sorrento oli myöskin kalllis kaupunki ja enemmän turisteille tarkoitettu.

Napolissa kannattaa käydä katsomassa ainakin Arkeologinen museo jossa on paljon Pompejista ja Herculaneumista löydettyjä tavaroita ja taidetta. Myöskin Castel Nuovon linna ja Sant`Elmon linna olivat hienoja. Varsinkin viimeksi mainitusta oli mahtavat näkymät Napoliin. San Martinon luostari ja museo eivät olleet pääsymaksun ja näkemisen arvoista joten sitä en suosittele ellei ole hyvin kiinnostunut jouluseimistä.

Oletko vieraillut Napolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.