Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Montevideon matkakokemukset ja vinkit

uruguay

Vieras    15.12.2009    Montevideon lennot & liikenne    Montevideo

montevideoon pääsee halvimmillaan alle tonnilla suomesta ja kalleimmillaan lento maksaa useita tuhansia.riippuu siitä kuinka aikaisin matkan varaa.

kaupunkinahan montevideo muistuttaa vähän buenos airesia.mutta minä ainakin tykkään urugualysista ihmisistä enemmän kuin argentiinalaisista.

suuri kaupunkihan se montevideo on ainakin näin suomalaisesta mittakaavasta katsoen,asukasluku 1,5 miljoonaa mutta siinä ei varmaan ole kaikki laskettu.

hinta tasoltaan se ei minun mielestä mikään halpa paikka ole.kun lähtee esim noin sadan kilometrin päähän kaupungista niin ravintolassa voi syödä noin puolet halvemmalla,vaikka ei se montevideossakaan kallista ole jos vertaa suomen hintoihin.

liikenteestä voisin sanoa että ei se niin paha ole.ajelin itse vuokra-autolla kuukauden montevideossa ja ei mitään ongelmia,samat säännöt kuin suomessa ja kunhan muistaa ajella varovasti,ei ole pakko aina ajaa sitä vasenta kaistaa ja täysillä.

navigaattori on ehdoton jos haluaa löytää jonnekkin.

minä ainakin henkilökohtaisesti pidän urugualaysia ihmisiä rehellisinä,kohteliaina ja huomaavaisina ihmisinä.se on minun mielipide.

Oletko vieraillut Montevideossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.