Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Mexico Citystä

mexico citystä yleensä

Vieras    14.01.2011    Mexico Cityn muita vinkkejä    Mexico City

Luin ennen menoa paljon matkakuvauksia ja ne olivat aivan ihmeellisiä ja pelottaviakin. Mexico city on aivan ihana siisti, vihreä kaupunki. Zona Rosan alueelta on ikävä kyllä poistumassa meksikolaisuus ja valkeat liinat astumassa tilalle. Jolloin hintataso ruualle alkaa olemaan suomen luokkaa. Löytynee kyllä muutamia meksikolaispaikkoja vielä esim. insurentes metroaseman läheisyydestä.

Zokalon alue aivan upea vanhoine taloineen. Siitä kävelykatu joka jatkuu Alameidaan on kävelemisen arvoinen. Puolen välin jälkeen on kummallakin puolella tietä ihania terasseja, jotka eivät ole hinnalla pilattuja. Zokalosta kun tulee on oikealla puolella on halvenpaa.

Alameidassa on paljon kojuja ja huvipuisto, ihana alue tepastella. Myös siitä heti löytyy metroasema. Vähän pidemmällä ( aika paljon)siitä on jokialueet missä voi soudella ja viettää puistossa romanttista iltaa.

Metroa käyttää päivittäin paljon ihmisiä. Metroliput aivan ilmaisia ja hyvin pääse sinne mihin on menossa. Tosin välillä on vähän ruuhkaa ja täytyy vain ängetä mukaan. Kaupunkina näkemisen arvoinen, ainoana haittana joka oli alkupäivillä oli se korkeus. Tuntui ettei happi riitä. Eikä johtunut mistään savusumusta, en edes sellaista huomannut. Tosin olimme siellä joulukuussa 2010 ja silloin oli vielä aika kylmät yöt. Myös tuulella on oma vaikutuksensa. Jäi kaupunkina mieleen ja joskus haluan vielä palata. Jos ilmasto olisi hiukka lämpimämpi vetäisi vertoja lemppari kaupungilleni Bangkokille ja ihku ihanalle Singaporelle.

Minkäänlaista "pelottavaa" ei koko maassa ollut. Ihan normaalia turisti elämää vietettiin. Joka puolellahan on oma varovaisuutensa, muttei se ollut mitenkään erilaista meksikossa. Lennettiin Puerto Vallartaan ja sieltä autolla ajettiin Acapulcoon n.1000km ja lennettiin takaisin meksikoon. Siinä koko turnee lyhyesti, mukavaa oli.

Oletko vieraillut Mexico Cityssä?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.