Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Vietnamista

Hanki Vietnamin viisumi verkossa

vietnam    26.05.2017    Hanoin muita vinkkejä    Hanoi

Olen hakenut Vietnam Evisoa verkossa osoitteessa www.hotels-in-vietnam.com/vi...-visa.html ja saan sen 2 päivän kuluessa.

vietnam, mui ne

Vieras    24.06.2016    Vietnamin muita vinkkejä    Vietnam

Vietnam... Kävimme ekan kerran 2012, Mui ne. Mieheni harrastaa leijasurffausta niin valikoimme kohteen mm.sen takia. Hotellimme oli Sea lionin,( hotellikeskyttämän )pääkadun päässä oleva hotelli. Hotelli oli rannan puolella... olemme kumpikin auringonpalvojia niin koko ajan oleva tuulen vire helpotti auringon ottamista. Loma meni nopeasti ja jäimme kaipaamaan lisää...

2014 Päätimme et 4viikkoa pitää olla ainakin lomalla Vietnamissa. Olimme Saigonissa kolme pvää... Mikä kaupunki, ihmiset... shoppailian paratiisi. Olin ottanut selville markkina alueet, Vesipuistot ym... aika ei vain riitä kaikkeen. Nähtävää ja koettavaa on paljon. Saigonissa kannattaa unohtaa kiireen ja jättää arvoesineet kassakaappiin. Liikenne on suurta ja tien ylitys jo voitto... malttia ja maalaisjärkeä käyttäen niin selviää liikenteestä kuin varkaista.

Kävimme ostoskeskuksissa, missä löytyy kalliita liikkeitä. Jos aidot tavarat kiinnostaa... themen park;keja löytyy jos vaikka lapsien kaa lähtee lomalle, tai on lapsenmielinen. Me käytiin Suoi tien amusent parkkissa. Silloin oli remontin alla, mutta hinta oli naurettava meidän puistoihin verrattuna ja oli se kaikesta huolimatta Hieno paikka!

Markkinat!!! Niin Saigonissa kuin Phan thietissä. Myydään sian sorkasta vaatteeseen. Mitä vain mitä voit tarvita... ja edullisesti... Thaimaa on niin turistipaikka ja hinnat sen mukaiset... Vietnam nousussa... kannattaa käydä ennen kuin "pilaantuu"..(voi olla jo)

Mui nessa vietimme loppu loman, Saigon mui ne resort aivan rannalla ja leijailu mahdollisuudet täydelliset. Sadan muunkin mielestä... leijoja riittää...

Mui nessa on sit venäläisiä, mutta niin niitä taitaa olla kaikkialla. On yksi katu jossa on kaikki, ravintolat, hotellit, kaupat... helppoa oloa. Phan thiet on n. 10km päässä johon pääsi paikallisbussilla helposti ja edullisesti. Sieltä löytyy ostoskeskuksia ja markkina alueita.... ym ... Mui nen kalasta kylä on myös näkemisen arvioinen paikka. Kalaa kuivumassa, ihmiset työnteossa.

Vietnam on vienyt sydämmen; elämä on siellä yksinkertaista, paikalliset ei osaa Suomea, hyvä et osaa englantia. On edullista, hyvää ruokaa...

Ei tyrkyttämistä, ujoa hymyä. Ihmetystä... ystävällisyyttä...

miinus et on niitä Venäläisiä.

Olemme varanneet matkan 2017 vuodelle Vietnamiin, 6viikkoa .... jännällä odotamme mikä siellä odottaa meitä.

Cooking School

Vieras    03.02.2011    Mui Nen muita vinkkejä    Mui Ne

Suosittelen lämpimästi vähänkään kokkauksesta kiinnostuneille Mui Nen kokkikoulua! Mui Ne Cooking School löytyy netistäkin googlaamalla ja facebookissakin on omat sivut. Opetus tapahtuu englanniksi, joten kohtalainen englannin kielen taito on suotavaa. Paikka kurssille kannattaa varata muutama pv ennen.

www.c2skykitecenter.com/MuiN...fault.aspx

3 paivaa saigonissa

Vieras    04.01.2011    Ho Chi Minhin muita vinkkejä    Ho Chi Minh (Saigon)

Olemme parhaillaan Tjareborgin yhdistelmalomalla Phan Thietissa, johon kuului 3 pv:n vierailu Saigonissa. Itse tuolla olo jaa siihen 2 pv :aan, silla olimme lentokentalta tullessamme hotellilla vasta ensimmaisen paivan iltana, ja jo kolmannen paivan aamuna oli lahto kohti Phan Thieta klo 8.30.

Mutta itse Saigonin kaupunki ihmisineen edustaa Vietnamia ehka yhdella tavalla parhaimmillaan. Siella ei turisteihin juurikaan tormaa, ja vaalea turisti herattaa viela jopa ihmetysta paikallisten keskuudessa kaupoissa kierrellessa.

Ostosmahdollisuudet ovat Saigonissa Phan Thiehen verrattuna parhaat mahdolliset, mutta Thaimaan jalkeen jai kova kaipuu kunnon shoppailumahdollisuuksiin. Eli Vietnam on selkeasti maa, jossa eurot eli paikallisittain dongit kannattaa laittaa sitten vaikka ruokaan, joka viela Saigonin alueella oli edullista.

Tekemista Saigonissa ei ehka kovin moneksi paivaksi ole, silla paivassa kerkeaa shoppailla paikallisella torilla ja laheisilla pikkukojuilla, seka vierailemaan sotamuseo alueella, jossa turistinahtavyydeksi on jarjestetty mahdollisuus paasta vietnamin sodan aikaisiin maanalaisiin tunneleihin. Kaymisen arvoinen paikka!

Ihmiset ovat ystavallisia, joskin paljon pidattyvaisemman oloisia kuin mita Thaimaassa on tottunut. Oppaamme sanoikin, etta thaimaalaisten ja vietnamilaisten vertaaminen keskenaan on sama kuin meita suomalaisia verrattaisiin venalaisiin, joten ei heilla tummasta ihosta ja hiuksista huolimatta kuitenkaan aivan kauheasti ole yhteista.

Nyt lomamme jatkuu sitten Phan Thietin rauhallisissa maisemissa. Jonkinlainen kaipuu jai Saigonin alkuperaisyyteen ja turismin puutteeseen. Bangkokissa en ole lentokenttaa pidemmalla kaynyt, joten arvailuksi menee, mutta epailen, ettei Saigonia voi samalla lailla kaupunkikohteena mainostaa kuten esim. Bangkokia. Joten pikkukaupungin mopojen vilinaa vain ihastelemaan!

Hotelli Saigon Muine

Vieras    25.02.2009    Mui Nen muita vinkkejä    Mui Ne

Vaikka hotelli ei aivan uusi , palvelut , sijainti Muinessa , siisteys ,,, kaikki Ok . ja voi suositella varauksetta. ainoa * häiriö * tuuli ja kite-surffarit...

Oletko vieraillut Vietnamissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.