Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Vietnamissa

Silmälasit Vietnamista

Vieras    20.02.2018    Ho Chi Minhin ostokset    Ho Chi Minh (Saigon)

Ostin Saigonista monitehoiset silmälasit sekä aurinkolasit. Aurinkolasit toimi monitehoisena hyvin.

Silmälasit todellinen pettymys. Päähän laitettaessa tuntui kuin olisi ollut "kännissä". Lukeminen ei onnistunut ollenkaan. Enhän tietenkään hyväksynyt niitä. Liike lupasi laittaa uudet linssit joten jouduttiin odottamaan pari päivää. Uudestaan liikkeeseen ja sama juttu. Lukeminen parani hieman mutta maailma pyöri edelleen. Suomesta ostettuna ei koskaan ole tullut noin pahaa voiko sanoa näköharhaksi vai onko jokin parempikin termi asialle. Liikkeen kanssa väännettiin hinnan alennuksta ja sain linssit ilmaiseksi joten laseille jäi muutama kymppi hintaa (vara lasit nyt).

Kannattaa ainakin harkita monitehoisten ostoa. Itselläni oli tarkoitus ostaa useammat lasit mutta yhdet ainoastaan tuli mukana. Aurinkolaseja ostin kahdet joista toiset Hoi Anista. Molemmat aurinkolasit toimii monitehoisina ihan hyvin. Joku ammattilainen varmaan pystyy antamaan huonolle monitehoisen linssille hyvn selityksen.

Liikkeen mukaan ei kenelläkään ole ollut vastaavia ongelmia kuin allekirjoittaneella. Siinä syy kirjoitukselleni jos vaikka olisi ollut jollain vastaavia kokemuksia muita matkalaisia varten.

Käytiin matkalla helmikuun alussa 2018.

Markkina-alue ja ostokset

nipata    03.02.2011    Ho Chi Minhin ostokset    Ho Chi Minh (Saigon)

Saigonissa on paljon ostettavaa, mutta kannattaa olla tarkkana mitä ostaa ja mistä. Suurin osa edullisista tavaroista (esim vaatteet ja kellot) ovat halpoja kopioita. Markkina-alueella ja kojuissa tinkaaminen on enemmän kuin suotavaa, sillä siten saa usein hinnasta jopa puolet pois. Samoin kannattaa kysellä mitä hinta on dongeina, dollareina tai jopa euroina. Ns. kunnon kaupoissa on usein hintalaput ja tinkaaminen on huomattavasti vähäisempää, mutta aina kannattaa yrittää, varsinkin, jos olet ostamassa isommalla summalla useamman tavaran.

Me käytimme paljon dollareita maksuvälineenä Saigonissa (1/2011). Vaihtorahat kannattaa tarkistaa ja olla tarkkana mitä annetaan takaisin, jos esim maksat dollareina ja vaihtorahat tulee dongeina. Vietnamilaiset tuntuvat olevan suht rehellisiä, mutta huijareitakin löytyy.

Jos olet yhditelmämatkalla Saigon/Phan Thiet/Mui Ne tms: ostosmahdollisuudet ja -valikoimat ovat paremmat Saigonissa, mutta myös rantakohteista löytyy samaa turistikrääsää ja jopa edullisemmalla hinnalla.

Vaatteiden teettäminen Hoi Anissa

Vieras    17.02.2010    Hoi Anan ostokset    Hoi An

Olimme mieheni kanssa Hoi Annissa maaliskuussa -09 ja teetimme siellä vaatteita Thu Thuy Silk nimisessä paikassa. Heillä on siellä useita myymälöitä.

Teetätimme mittojen mukaan pajon vaatteita mm. jakkupukuja, silkkipaitoja, shortseja jne. Valitettavasti en enää muista yksittäisiä hintoja. Olimme erittäin tyytyväisiä heidän palveluun ja laatuun.

Vaatteita voi myös myöhemmin tilata jälkeenpäin netistä. Muistaakseni he säilyttävät tiedot 10 vuotta.

Liikken osoite jossa asioimme oli: 88 Tran Phu St, Hoian, Vietnam

www.thuthuysilk.com/

OSTOKSET

munkki    14.11.2008    Hoi Anan ostokset    Hoi An

tekevät hyviä vaate kopioita,mutta käyttävät huono laatuista lankaa,työn voi laittaa uusiksi ,kunnes työn laatu täyttää vaatimukset..MUTTA EI SAA MAKSAA ETUKÄTEEN,SITTEN VASTA KUN ON ITSE TYYTYVINEN,VAATII KAUPUNGISSA OLOA 3 PÄIVÄÄ,HYVÄT UIMARANNAT

Oletko vieraillut Vietnamissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.