Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Mellieha Bayssa

Siisti mukava hotelli

Vieras    04.05.2012    Mellieha Bayn hotellit    Mellieha Bay
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2005 | Hotelli: Maritim Antonine Hotel & Spa

Mukava siisti hotelli hienossa ympäristössä. Hyvä palvelu.

Hyvä ruoka. Rauhallinen paikka.

Arvosana hotellille:

Kaunis ulkoa, kaunis sisältä, siistit huoneet

llauraa-    03.07.2008    Mellieha Bayn hotellit    Mellieha Bay
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2006 | Hotelli: db Seabank Resort Spa

Hyvä, hitusen keskitasoa parempi hotelli hyvällä paikalla rannan tuntumassa. Aula, oleskelutilat ja sisäuima-allasosasto ovat viihtyisiä. Ravintolat ovat erinomaisia ja varsinkin aamupala on tajuttoman monipuolinen! Jäin kaipaamaan ihania lettuja joiden päälle sai kaataa mm. vaahterasiirappia, suklaata tai tuoreita marjoja. Huoneemme oli tilava ja parveke oli kiva, mutta sisustus koostui lähinnä parista sängystä ja yöpöydästä. Ilmastointi hoitui kätevästi kattotuulettimilla. Hotellin piha oli suuri ja ylellinen, uima-allas ja allasbaari upean näköisiä ja aurinkotuolejakin oli tarpeeksi.

Ainut miinus tosiaan niistä yksinkertaisista huoneista. Ja huonetta varatessaan kannattaa varmistaa, ettei joudu ykköskerrokseen! Lähtöpäivänä pyysimme saada lykkäystä huoneenluovutukseen, ja sovimme kompromissin: meidät siirrettiin kolmannesta kerroksesta ensimmäiseen. Huone oli pimeä, ahdas ja ummehtuneen hajuinen. Parvekkeelta oli ERITTÄIN hehkeät näkymät.. suoraan liikenneympyrään. Muuten hyvä, hintaansa vastaava hotelli.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Mellieha Bayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.