Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Mellieha Bayn matkakokemukset ja vinkit

Siisti mukava hotelli

Vieras    04.05.2012    Mellieha Bayn hotellit    Mellieha Bay
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2005 | Hotelli: Maritim Antonine Hotel & Spa

Mukava siisti hotelli hienossa ympäristössä. Hyvä palvelu.

Hyvä ruoka. Rauhallinen paikka.

Arvosana hotellille:

Ruokaa Melliehassa

Vieras    31.10.2009    Mellieha Bayn ravintolat ja baarit    Mellieha Bay

Vietimme lokakuun viimeisiä päiviä Melliehan kylässä Maltalla. Majapaikkamme oli Pergola hotelli. Hotelissa nautimme aamupalan ja kävimme kerran buffet-päivällisellä, mutta mitään erityisen hyvää tai erikoista ei ruoka hotellissa ollut. Melliehan kylässä oli mukavia pikku ravintoloita, joista herkullisinta ruokaa tarjottiin l"amigos ravintolassa pääkadun varrella ja ainakin miljööltään mainitsemisen arvoinen oli myös vanhaan tuulimyllyyn tehty ravintola saman kadun varella. Maltan viinit oli erinomaisia ja Gozon saarella syömäni tonnikala oli suussasulavaa. Muuten ruoka aika pasta voittoista ja mitään sanomatonta. Saaren herkkua kania en maistanut!

The Red Tower

llauraa-    06.07.2008    Mellieha Bayn nähtävyydet    Mellieha Bay

Tunnin 40'c helteessä ylämäkeen tarvottuamme "punainen torni" kohosi edessämme. Valitettavasti tämä kukkuloiden päällä kohoava rakennelma oli kiinni, vaikka hotellissa väitettiin aivan muuta. En kyllä usko, että mikään mitä tornin sisällä olisi ollut olisi voinut korvata kammottavaa matkaa ylös kukkuloille. Maisemat alas Melliehaan olivat kyllä kauniit, mutta jos haluaa todella nähdä The Red Towerin, kannattaa 1) varmistaa epäsäännölliset aukioloajat monesta eri lähteestä ja 2) patikoidessa valita joku muu ajankohta kuin keskipäivä keskikesällä tai huristella matka taksilla.

Kaunis ulkoa, kaunis sisältä, siistit huoneet

llauraa-    03.07.2008    Mellieha Bayn hotellit    Mellieha Bay
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2006 | Hotelli: db Seabank Resort Spa

Hyvä, hitusen keskitasoa parempi hotelli hyvällä paikalla rannan tuntumassa. Aula, oleskelutilat ja sisäuima-allasosasto ovat viihtyisiä. Ravintolat ovat erinomaisia ja varsinkin aamupala on tajuttoman monipuolinen! Jäin kaipaamaan ihania lettuja joiden päälle sai kaataa mm. vaahterasiirappia, suklaata tai tuoreita marjoja. Huoneemme oli tilava ja parveke oli kiva, mutta sisustus koostui lähinnä parista sängystä ja yöpöydästä. Ilmastointi hoitui kätevästi kattotuulettimilla. Hotellin piha oli suuri ja ylellinen, uima-allas ja allasbaari upean näköisiä ja aurinkotuolejakin oli tarpeeksi.

Ainut miinus tosiaan niistä yksinkertaisista huoneista. Ja huonetta varatessaan kannattaa varmistaa, ettei joudu ykköskerrokseen! Lähtöpäivänä pyysimme saada lykkäystä huoneenluovutukseen, ja sovimme kompromissin: meidät siirrettiin kolmannesta kerroksesta ensimmäiseen. Huone oli pimeä, ahdas ja ummehtuneen hajuinen. Parvekkeelta oli ERITTÄIN hehkeät näkymät.. suoraan liikenneympyrään. Muuten hyvä, hintaansa vastaava hotelli.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Mellieha Bayssa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.