Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ravintolat ja baarit Manchesterissa

Biletystä Manchesterissa!

Anna-    03.02.2011    Manchesterin ravintolat ja baarit    Manchester

Jos oikein klubittaa haluaa niin suositten menemään The Printworks jonka sisällä on monta eri yökerhoa. Itse kokeilimme klubia nimeltää Pure jossa oli sillä hetkellä auki kaksi tanssilaittia. Yksi giganttinne sali jossa soi poppi/tecno/trance ja toinen pienempi jossa musiikki koostui RB/hip hop/rap/latino. Narikkakin löytyi pohja-kerrokseta. Huom! Jouduimme kulkemaan metalli deaktivointi laitten läpi. Niin muistakaa jättää aseet kotiin ;) Myös käsilaukkuun kurkattiin ja purkat, pastilit ja ym. syötävä piti heittää pois.

www.theprintworks.com/the_place/

Suositten myös menemään Gay villagen, olipa sexualinen suuntautumisesi mikä tahansa. Tällä tanssivat kaikki vieri viereen ja ilmapiiri on hyvin positiivinen . Baareja/klubeja oli paljon ja useimpiin ei maksanut mitään sisään. Shottejakain saa halvalla, 3£ ja sai 5 shottia. Iso minus oli että narikkaa ei ollut ainakaan niissä kolmessa baari/klubissa missä olimme.

Pukeutuminen: Manchesterissa todellakin vallitsi käsite "less is more". Työttöjen yleisin asu oli mekko joka juuri ja juuri petti pepun,ei sukkahousuja,15 cm korkkarit ja takki oli jätetty kotiin. Ja ulkonahana oli vain -6 C... Mutta hei jokainen tyylillään! ;)

Hyvää välipalaa halvalla

riika    30.06.2008    Manchesterin ravintolat ja baarit    Manchester

Suosittelen kaikille Greggs nimistä take away paikkaa jos haluaa Englannissa saada nopeasti jotain pientä välipalaa. Suuri valikoima pasteijoita, kolmioleipiä, patonkoja, sämpylöitä, makeita leivoksia, keksejä, kahveja, teetä ja muita juomia.. Hintataso on alhainen, hinta-laatu suhde hyvä. Kaipaan samanlaista paikkaa suomeen. Kiireessä helppo napata syötävää mukaan. Tuotteet on tuoreita, juuri leivottuja. (sen verran suosittu paikka varsinkin lounasaikaan etteivät tuotteet ehdi kauan tiskissä olla..) Greggs löytyy pienistäkin englantilaisista kylistä, ja suurissa sen löytää lähes joka kadunkulmasta!

Oletko vieraillut Manchesterissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.