Malagan matkakokemukset ja vinkit

Shoppailua Malagassa

Vieras    25.06.2014    Malagan ostokset    Malaga

Pääostoskatu Calle Larios vanhankaupungin lähellä, sieltä löytyy esim. Mango, Bershka ja Stradivarius ja jos lähtee seikkailemaan pienille sivukujille löytyy sieltä enemmän pieniä putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita.

Muelle Uno sijaitsee satamassa rantakadulla, löytyy hienoja merkkiliikkeitä, pienempiä kojuja ja paljon ravintoloita.

Larios Centro lähellä juna-asemaa, iso ostari missä mm. jättimäinen Primark missä vaatteiden lähtöhinnat n. pari euroa :) Primark on päivästä riippumatta aina täynnä ihmisiä eli kannattaa varautua tungokseen.

Fuengirolaan menevällä paikallisjunalla pääsee ihanaan ulkoilmaostariin Plaza Mayoriiin. Ostari on lähellä lentokenttää, juna maksaa n.3e/suunta ja taksi n.15e/suunta.

Siisti hotelli keskustassa

Vieras    25.06.2014    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2014 | Hotelli: Hotel Venecia

Venecia hotelli sijaitsee todella hyvällä paikalla aivan Malagan keskustassa, suuren Alameda Principal kadun varrella. Lentokentältä lähtevä bussi (mikä maksoi vain 3e) pysähtyy aivan hotellin oven edessä. Myös rannalle menevä bussin nro 14 lähtee aivan oven edestä. Paljon ravintoloita lähellä ja pääostoskatu Calle Larios tien toisella puolen. Siisti huone jossa oli pieni parveke maksoi 56€/ yö.

Arvosana hotellille:

******

Vieras    22.06.2012    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Kesäkuu 2012 | Hotelli: Vincci Seleccion Posada del Patio

Hotelli on hieno ja hieno viisitähteä ehkä liikaa. Sijainti hieno ja henkilökunta aivan loistavaa, ja ystävällistä. Lyhyt matka keskustaan ja ostos paikkoihin jos on ostettavaa. Rautatieasema muutaman minuutin kävelymatkan päässä. Suosittelen ehdottomasti . 4VRK 2henkilöö 300 €

Arvosana hotellille:

ei äänieristystä

Vieras    23.10.2011    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2011 | Hotelli: El Velero Apartments

pienenpienen kaksiomme yläpuolelle sattui neljä aikuista! siis pienessä kaksiossa siirreltiin huonekaluja tiuhaan, ja porukat tömistivät kaiken aikaa. espanjalainen äänieristys on nollaluokkaa. olisi toivonut että hotelli katsoo montako matkustajaa yhteen huoneistoon majoittaa. valituksen jälkeen saatiin sentään yörauha kello 12-7

Arvosana hotellille:

Suosittelen

Vieras    29.03.2011    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2011 | Hotelli: ibis Malaga Centro Ciudad

Todella siisti hotelli, taitaa olla melko uusi. Palvelu oli erittäin ystävällistä. Yö ja 2 hengen runsas aamupala maksoi yht. 76 euroa.

Arvosana hotellille:

Salsakoulu Malagassa

Vieras    21.05.2010    Malagan aktiviteetit ja harrastukset    Malaga

Kaikista ennokkoasenteista huolimatta löysin salsakoulun Malagasta. Upea opettaja Ariel Murillo. Ja mukavia ihmisiä. Koulussa on myös muita opettajia ja useita tanssilajeja. Minä opettelin Kuuban salsaa ja bachataa. Netistä löytyy koulun sivut tanssista innostuneille: www.malagasalsa.com. Toinen salsakoulu Asucar oli tympeä kokemus. Ennakkoon tekemästä yhteyden otosta huolimatta tunsin että en ollut sinne tervetullut. Kävin kuitenkin yöllä, kun tanssit alkoivat klo 12 jälkeen ,paikanpäällä. Tunnelma oli tosi sisäänlämpiävä. Ko koulun opettaja oli ollut kaksi vuotta Suomessa, millaisen kohtelun lienee saanut täällä, kun näin vastasi??!!

Upea hotelli keskellä Malagan keskustaa

MaaritR    25.04.2010    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2008 | Hotelli: Malaga Centro

Henkilökunta hyvin koulutettuja ja ystävällisiä. Hotellissa hintaan sisältyy minibaari, joka täytetään kaksi kertaa päivässä. Näköalat upeat. Hotellin katolla uima-allas ja mahdollisuus ottaa aurinkoa. Huoneet upeita. Ainoa haittapuoli on hotellin kalleus; 118 euroa / vrk

Arvosana hotellille:

Hostel Linja-autoaseman lähellä

weefi    08.03.2009    Malagan hotellit    Malaga
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2005 | Hotelli: Hostel

Ihan ok huone kahdelle ja halpa! Noin 30euroa koko huone. Mukava sänky ja suihku. Ei muita mukavuuksia. Kyllä siellä yhden yön pärjäsi hienosti! Parin minuutin kävelymatkan päässä linja-autoasemalta.

Arvosana hotellille:

Paikkallinen baari

weefi    06.03.2009    Malagan ravintolat ja baarit    Malaga

Menimme etsimään Torrox Costalla yöelämää ja löysimmekin paikallisen pienen yökerhon. Naisomistaja oli tosi mukava ja pitikin aamuun asti baaria auki.

Lentoliput Malagasta

weefi    06.03.2009    Malagan lennot & liikenne    Malaga

Halusimme mieheni kanssa Malagasta uuden vuoden aattona kotiin ja kaikki paikat kiinni. Meillä kävi säkä ja saimmekin Finnmatkoilta halvat äkkilähtö lentoliput, jotka luovutettiin meille lentokentällä käteismaksua vastaan. Olimme ikionnellisia! Kiitos Finnmatkoille!

Malaga<Fuengirola

jem    12.01.2009    Malagan nähtävyydet    Malaga

Jotenkin Fuge oli kuitenkin valovoimaisempi pikkupaikka kun taas malaga tuntui jo kaupungilta..se riippuu mitä hakee..tosin molemmissa voi oleskella samalla lomalla jos haluu vaihtaa asuntoa välillä!

Nae enemman ja saasta rahaa

Vieras    29.12.2008    Malagan lennot & liikenne    Malaga

Lentokentalle saavuttaessa, jata taksi valiin ja hyppaa junan kyytiin. Matkusta silla keskustaan ja keskustasta vasta taksi hotellille. Nain saastat selvaa rahaa ja naet etta koet enemman.

Oletko vieraillut Malagassa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.