Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Lennot & liikenne Madeiralla

Kallis taksimatka

Vieras    07.11.2018    Funchalin lennot & liikenne    Funchal

Hei! Olen neljättä kertaa Madeiralla ja asun hotellissa Funchalissa. Lentokentällä oli bussi odottamassa mutta olin niin väsynyt että otin taksin kentältä. Muistelun taksimatkan hinnan olleen n. 15 euroa viimeksi 2014. Nyt todella yllätyin ja olin aivan typertynyt kun taksi vaati 45 euroa matkasta. Valitin ja sanoin hinnan olleen aivan eri luokkaa aiemmin. Mittari oli päällä mutta senhän voi varmaan kytkeä eri nopeuksille. Lisäksi taksi varmaan mutkitteli. Varokaa näitä huijari taksrja. Onko muilla samanlaisia kokemuksia. Ps. Kuittiakaan en saanut enkä huomannut pyytää kun olin niin hämmentynyt. Pirjo

VAROITUS TAKAISTA FUNCHALISSA

Vieras    03.06.2018    Madeiran lennot & liikenne    Madeira

Matkustimme 2.6.2018 taksilla hotellista ruokapaikkaan Funchalissa. Mittarin mukainen maksu oli 12 euroa. Takaisin tullessa sovimme, että maksu on 10 euroa. Matka oli nyt lyhyempi. Perillä kuljettaja vaati meiltä 30 euroa, koska meitä oli 3 matkustajaa ja väitti kivenkovaan, että näin olimme sopineet. Tilanteesta syntyi riita ja maksoimme lopulta vaaditun summan.Olkaapa te varovaisempia ja järkevämpiä. Harmittaa, ettei tullut kutsuttua poliiseja paikalle. Kuljettaja oli koko matkan ajan todella imartelevan ystävällinen. Kertoi ensimmäisten asiakkaidensa nuoruudessa olleen skandinaaveja ja ruotsalaisilla ja suomalaisilla on aivan erityinen sija hänen sydämessään. You are my friends!ja lässynlässyn. Kyllä harmittaa!Lienee viisainta aina käyttää mittaria.

Lentoaika Madeiralle

Vieras    13.08.2014    Canicalin lennot & liikenne    Canical

Lentoaika Madeiralle on noin 5h 35min (Aurinkomatkat). Canicalin kohdalla ei ollut mainintaa.

11/2010 TAP Helsinki-Lissabon- Madeira Madeira-Lissabon-Helsinki

Pölypeikko    23.11.2010    Madeiran lennot & liikenne    Madeira

Jälleen kerran Portugalilainen yhtiö keräsi täydet pisteet. Kaikki toimi loistavasti. Lyhyistä vaihtoajoista huolimatta myös matkatavarat ehtivät mukaan.

Matkalle TAP:lla

Pölypeikko    19.09.2010    Madeiran lennot & liikenne    Madeira

Lensimme lokakuussa 2009 ensimmäisen kerran Madeiralle Air Portugal-yhtiön reittilennoilla. Astuessamme Helsingissä TAP:n koneeseen, tulvahti vastaan nk. uuden koneen tuoksu. Kone oli todellakin joko aivan uusi tai sitten se oli käynyt juuri läpi täyden kunnostuksen. Kaikki oli uutta ja siistiä. Koneen henkilökunta oli viimeiseen saakka palvelun ammattilaisia. Tarjoilun alettua tuli seuraava yllätys - ruoka tarjoiltiin oikeista astioista ja metallisin ruokailuvälinein. Lisäksi myös ruokajuomat (oluet ja viinit) kuuluivat hintaan! Kaikki tämä turistiluokassa! Lissabonissa vaihtoaika jäi hieman lyhyeksi, (n. 40 min) silti matkalaukut ehtivät Madeiran lennolle mukaan (ei taida onnistua Helsingissä). Eipä taida Finnairin lomalento enää kiinnostaa.

Omatoimiseti Madeiralle

hector10    04.03.2009    Funchalin lennot & liikenne    Funchal

2005 heinäkuussa lähdin omatoimimatkalle Madeiralle. Halpalento Arlandaan, Kilroyn kautta TAPn koneella Lissabonin vaihdolla Madeiralle. Hostelssimajoitus Funchalissa oli tosi iloinen yllätys: 4 person dorm osoittautui huoneeksi parisängyllä ja kylpyhuoneella ammeella! 18e yö. Rakennus oli erillinen 4 huoneen talo. Lidon merivesiuimala oli upea ja Funchaliin tutustuessa pistäydyin Porto Santon varustamon toimistoon; ostin lauttaliput. Porto Santon Vila Baleirassa kiva leirintäalue, suihkut olivat haaleat ja viemärit eivät vetäneet, mutta palvelu hienotunteista ja arvostavaa. Saaren ehti kävellä läpi. Olotila laiska ja irtiotto täydellinen. Paluu Arlandasta Ruotsinlautalla Turkuun. TAPn palvelu ihanaa; istuimet mukavat nahkatuolit ja mässytettävää runsaasti lippuun kuuluen. Portugalissa saa olla rauhassa jos haluaa, mutta halutessa myös juttuseuraa löytyy. Madeira kaunis rehevä saari, Porto Santo rauhallinen hiekkasaari, jossa todella saa huilia. Matkalle kertyi hintaa enemmän kuin valmismatkalle, mutta kokemuksia kertyi myös huimasti enemmän.

Liikkuminen Canico de Baixossa

Vieras    18.02.2009    Canico de Baixon lennot & liikenne    Canico de Baixo

Liikuimme vuokra-autolla, auton vuokraaminen onnistuu myös hotellialueelta. Nähtävyyksiä aika vähän lähialueella, niihin päästäkseen tarvitaan bussin, taksin tai vuokra-auton käyttöä.

Oletko vieraillut Madeiralla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.