Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Ostokset Madeiralla

Madeira Shopping (Center)

dozzy83    31.03.2014    Funchalin ostokset    Funchal

Uusi ja iso ostari n.15 min taksimatkan päästä Funchalin keskustasta. Paljon erilaisia kauppoja ja naisille löytyy Bershka ja Stradivarius :)

Ostoksilla

eppuli    23.02.2009    Madeiran ostokset    Madeira

Madeiralla riittää ostospaikkoja.Runsaasti vaate- ja kenkäkauppoja ym. erikoisliikkeitä.Madeira Shopping on nähtävyys sinänsä.

Ostoksia

Vieras    18.02.2009    Canico de Baixon ostokset    Canico de Baixo

Canico de Baixossa vähän ostospaikkoja.

Hyvä Automarket ja Pizzeria Lidon alueella

Vieras    23.09.2008    Funchalin ostokset    Funchal

Myös paikallisten suosima ruokakauppa sijaitsee Funchalista muutaman kilometrin päässä Camara de Lobosiin päin. Jos hotellisi sijaisee Funchalin hotellialueella, ei kauppaan ole kuin kävelymatka ja siellä on huomattavasti edullisempaa kuin hotellialueen pienissä turistihinnoitelluissa Supermarketeissa!

Kaupan sijaInti on kuuluisan Lidon risteyksestä alas rantaan päin (nähtävyys ranta-alue), jonka viereltä löytyy myös hyvä palveluinen ja maukasta pizzaa valmistava pizzeria sekä ostoskeskus.

Hintatasoltaan Madeira on aika lähellä Suomen hintoja paitsi liharuoat ovat halvempia sekä alkoholijuomat. Yökerhoissa drinkit ovat enemmän viinapitoisia kuin suomessa joten niitä kannattaa ostaa harkiten.

Kauppahalli huumaa väriloistossaan

llauraa-    29.06.2008    Madeiran ostokset    Madeira

Madeiran kuulu kauppahalli on näkemisen arvoinen. Vaikkei hallista haluaisi mitään ostaakaan, siellä kannattaa käydä myös jos on innokas valokuvaaja: tuhansien värien loisto välittyy myös kuviin joita on hauska katsella myöhemmin. Tori suorastaan pursuaa vihanneksia, hedelmiä, kukkia.. Sekaan mahtuu myös koruja, akvaariokaloja ja erilaisia tirppoja aina papukaijoista varpusiin. Kannattaa kuitenkin varoa, ettei huumaannu ostospaljouden määrästä, niin kuin meille kävi: tajusimme vasta hotellilla ostaneemme täysin ylikypsän mangobanaanin (mikä sekin lie) kahdeksalla eurolla, kun "se nyt vaan näytti niin kivalta"!

Oletko vieraillut Madeiralla?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.