Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Nähtävyyksiä Lyonissa

Hienosti kerrostunut historia.

TravelerWillem    03.08.2014    Lyonin nähtävyydet    Lyon

Lyonissa on mainiosti säilyneet historian eri kerrostumat aina Rooman ajoista nykypäivään. Eri aikojen asuinalueet on pidetty hyvässä kunnossa ja valtaosaan paikoista pääsee kohtuullisessa ajassa kävelemällä, vaikka muitakin keinoja voi käyttää. Arkkitehtuurin ihailun lisäksi voit ihailla muutenkin kulttuuria ja ravintolatoimintaa sekä kaikenkaikkiaan ranskalaista elämäntapaa. Historian siipien havina on kaikkialla.

Lyon on kokoisekseen todella rauhallinen ja turvallinen paikka. Sopii perheen pienimmille ja elämää nähneille matkaajille ja kaikille muillekin.

Kaikkea kivaa nähtävää.

TravelerWillem    17.07.2014    Lyonin nähtävyydet    Lyon

Koko kaupungin keskeisimmät alueet tarjoaa kaikkea kivaa nähtävää. Eri aikakausien arkkitehtuuria, kauppoja, ravintoloita, taidetta ja ties vaikka mitä. Melkein joka paikkaan pääsee kävelten ja loppuihin vaikka ilmaisella polkupyörällä. Turvallinen ja turvalliset jokaikäluokanystävälliset keskeisimmät paikat (testattu vauvasta vanhukseen kokoonpanolla).

ei näy merta

Vieras    02.06.2010    Lyonin nähtävyydet    Lyon

Lyon on mukava kaupunki vaikkei merta näy ennenkuin runsaan tunnin junamatkan kuluttua. Alpit näkyy kirkkaalla ilmalla. Tervetuloa käymään.

Oletko vieraillut Lyonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.