Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Hotelleja Luxorissa

Hotelli oli siistejä ja henkilökunta asiansa osaavia. Sijainti oli hyvä.

Vieras    20.10.2019    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2013 | Hotelli: Emilio Hotel Luxor

Paras, kiinnostavin matkailu kohde missä olen ikinä ollut (ja me ollemme matkustaneet aika paljon.) Menemme joskus viellä uudestaankin...

Arvosana hotellille:

Asiallinen ja miellyttävä hotelli

Vieras    13.12.2010    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2010 | Hotelli: Emilio Hotel Luxor

Moni suomalainen todennäköisesti pitää hotelli Emiliota Egyptin Luxorissa liian vaatimattomana kolmen tähden hotelliksi.

Hotelli sopii henkilöille, jotka arvostavat sijaintia kaupungin keskustassa, toimivuutta, ystävällistä palvelua ja siisteyttä (Niilin rannalle on matkaa 200-300 metriä, Luxorin temppeli on näköetäisyydellä, sisäänkäyntiportti noin 500 metrin päässä, pääkaudulle niin ikään puolisen kilometriä, basaarit 50 metrin etäisyydellä).

Koska hotelli on kaupungin sydämessä, kaupungin äänet (autojen ja ihmisten melu sekä hevoskavioiden kopse) kantautuvat parvekkeelle ja huoneisiin. Kun huoneen oven sulkee parvekkeelle, melu vaimenee yllättävän paljon, Huoneet ovat pieniä, mutta kaikki toimii tuulettimesta valaistukseen ja jääkaappiin. Vaatekomerossa on ilmainen tallelokero ja lokeron ohjeet saa suomenkielisinä. Henkilökunnan kielitaito (englanti) on aivan riittävä tavalliseen asiointiin.

Hotelli Emilio on oikea paikka henkilöille, jotka haluavat lyhyet etäisyydet nähtävyyksille ja kaupungin sokkeloihin, siistin, turvallisen ja ystävällisen majoituspaikan lomansa ajaksi ilman "krumeluita". Kolme tähteään ansainnut hotelli.

Arvosana hotellille:

Mukava pieni hotelli

Vieras    25.04.2009    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Tammikuu 2009 | Hotelli: St. Joseph Hotel

Pieni keskitason hotelli, jossa palvelu oli reipasta ja työntekijät todella ystävällisiä.

Arvosana hotellille:

kaunis ja tasokas hotelli

Vieras    02.02.2009    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2006 | Hotelli: Sonesta St George Hotel Luxor

tosi siisti, hieno hotelli, kivat huoneet, kiva uima-allas alue

Arvosana hotellille:

loistava hotelli

miles    08.01.2009    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Huhtikuu 2008 | Hotelli: PYRAMISA ISIS HOTEL AND SUITES

Olemme olleet kolme kertaa samassa hotellissa ja olemme tykänneet todella paljon. Huoneet ovat aika pieniä, mutta se ei ole meitä haitannut, pääasia kun ovat siistejä ja kaikki toimii. Palvelu mitä olemme saaneet on ollut tosi ystävällistä. Allasalue on kiva ja italialaisessa ravintolassa hyvää ja edullista ruokaa.

Sijainti hyvä. Pääsee kätevästi keskustaan eli esim. temppeleille ja basaarille, mutta silti vähän syrjässä, ettei kuulu niin kaupungin melu. (paitsi auton torvien tööttäys ja minareettien äänet niitä ei pääse missään pakoon :) )

Arvosana hotellille:

Upea kansainvälinen hotelli

Vieras    27.04.2008    Luxorin hotellit    Luxor
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2008 | Hotelli: Nile Palace Hotel And Resort

Hyvä ruoka, varsinkin libanonilainen ravintola tarjoaa hyvää ruokaa, tosin annokset hurjan isoja, kaikkea ei jaksanut syödä. Huoneista upea näköala allasalueelle sekä Niilille. Tasokkaat tilavat huoneet. Hotellin ohjelma upeaa : huipennus Dervissitanssi, kannattaa katsoa. Pieni miinus oli yhden ovenavaajan käytös. Avasi oven silloin kun olin pukeutunut "säädyllisesti", mutta kun oli cityshortsit jalassa hän pyörähti pois eikä avannut ovea, perässätulijoille taas riensi avaamaan, heidän helmat liehuivat oikealla korkeudella, - joten ihan kaikki ei toiminut kansainvälisesti. Tämäntasoista hotellia ei Suomesta ihan helpolla löydy -valitettavasti.

Arvosana hotellille:

Oletko vieraillut Luxorissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.