Matkakokemukset - Muita vinkkejä Lontoosta

Paddington, Big Ben, Wembley Stadium ja muita matkakertomuksia

Vieras    18.09.2016    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Kävimme vaimon kanssa Lontoossa pidennetyllä viikonloppureissulla. Pääasia oli lauantain konsertti Wembley Stadiumilla. Blogissani lisää juttua ja kuvia:

worldisaweiredplacetolive.bl...ainen.html

Hyde park

riika    24.07.2009    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Jos menee lontooseen, niin kannattaa ehdottomasti mennä piknikille hyde parkkiin. Ihana istuskella siellä jos satttuu hyvä ilma. Halpa vauhtoehto ruokailulle, kaupasta eväät vaan mukaan!

Adapteri

-Olivia-    27.03.2009    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Meille adapteri oli tarpeellinen kapistus lontoossa!

wow!

nopa    11.03.2009    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Olipa mahtava matka Lontooseen viime kesänä! Rakastuin niihin ihmisiin, aksenttiin ja puistoihin!! Suosittelen ainaki Hyde Parkia, Italian garden oli mahtava

lontoon hulinaan hukkuu

Gristalli    26.06.2008    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Sielä on kaikkea nin paljon,että tulee ihan kulttuuri-shokki.Big Ben,Kuningattaren palatsi,maailman suurin maailmanpyörä,ravintoloita kaikkalta maailmasta.

On totta,ettei Lontoo nuku koskaan.Paras tapa on liikkua taksilla,hinta on edullinen,mutta kaikki muu maksaa.Ravintolassa kahden hengen ateria juomineen maksoi yli 100 puntaa.Haluan Lontooseen uudelleen ja uudelleen,lentomatka on lyhyt ja lentokentältä on suora junayhteys minne tahansa.Kannatta käydä,tehdä vaikka pitkä viikonloppumatka.

Sieltä löytyy jokaiselle jotain ja kirpputorit ovat aivan mahtavia.Taskuvarkaita kannattaa varoa.

The Ceasar Hotel

Memphis    04.05.2008    Lontoon muita vinkkejä    Lontoo

Melko kolkko hotelli. Voi joutua Kellariin asumaan ;(. Hissit hyvin ahtaita max 2 ilman laukkuja. Suht siisti ja ok aamiainen, kannattaa tarkkailla, että kuittaavat oikean huone numeron, voit muuten joutua maksamaan toisten kalliit extra aamiaiset.

Oletko vieraillut Lontoossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.