Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Vaarat ja ongelmat Lontoossa

Taskuvaras takanamme

mammu    08.07.2009    Lontoon vaarat ja ongelmat    Lontoo

Olimme muutaman kaverini kanssa katselemassa laukkuja turistimarketissa, sellaisessa ulkoilmamarketissa vai mikä se nyt on, suora yhteys kadulle. seisoimme kadulla ja kääntelimme ja katselimme laukkuja, kun laukkujen myyjä tuli luoksemme ja alkoi puhua jotain mitä en ymmärtänyt. Hän selitti ja osoitteli ja oli vähän niinkuin huolestunut. Sen jälkeen kysyin kaveriltani että mitä nyt, mitä hän sanoi.Kaverini selitti minulle että takanamme oli ollut mitä luultavimmin taskuvaras ja mies oli osoittanut suuntaan katua alaspäin siksi, koska mies oli sinnepäin kävellyt. Hän kertoi että miehellä oli ollut musta takki ja tyhjä pussi kädessään, ja hän oli katsellut laukkujamme..Hän kertoi myös että kannattaa todella pitää laukuista kiinni, koska hän on itse nähnyt niin monen turistin itkevän laukkunsa/lompakkonsa perään ja ei halua että näkee meidätkin siinä tilanteessa. Joten otimme neuvosta vaariin ja vaikka meillä oli olkalaukut niin pidimme niitä aina etupuolella. Kaverini nahkalaukkuun oli iltaan mennessä ilmestynyt puukonviilloilta näyttäviä viiltoja. Jotka eivät onneksemme olleet menneet nahkan läpi.. Laukku kylläkin meni käyttökelvottomaksi.

Heathrow:n lentokenttä

söpö    01.04.2009    Lontoon vaarat ja ongelmat    Lontoo

Kun olin menossa kuukaudeksi Australiaan, lensimme Suomesta Lontooseen, Heathrow:n lentokentälle. Matkatavaramme lensivät Lontoon kautta suoraan Australiaan. Lontoosta jatkoimme matkaa Singaporen kautta Australiaan, ja paikan päällä kuulimme että Lontoossa kaikkien suomalaisten matkalaukut olivat hävinneet. Sain omani kyllä takaisin, mutta yli viikon Australiaan saapumiseni jälkeen! Korvaukseksi saimme vain 50euroa, joka ei tietenkään riittänyt mihinkään. Suosittelen välttämään kyseistä lentokenttää, se kun on tunnettu matkatavaroiden hävittämisestä..

hotellit

Vieras    12.07.2008    Lontoon vaarat ja ongelmat    Lontoo

Älkää ottako ensimmäistä teille tarjottua huonetta ,vaan käykää katsomassa huone ennen sisäänkirjautumista.Huonot huoneet annetaan hiljaisille,vaatimattomille asiakkaille.

taskuvarkaita ei ole oikein muualla kuin Gamdenissa ja Porttobello Roadilla.

Matkustusta varten kannattaa harkita Oysteria,eli elektronista matkustuskorttia.Käy metrossa ja busseissa.

taskuvarkaat

matkalainen    27.05.2008    Lontoon vaarat ja ongelmat    Lontoo

Paljon taskuvarkaita liikkeellä, valppaus on hyväksi!

Oletko vieraillut Lontoossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.