Matkakokemukset - Aktiviteetit ja harrastukset Lontoossa

Eiköhän tämä olisi aika mahtava ja erikoinen tapa viettää ystävänpäivää Lontoossa?

Vieras    11.02.2016    Lontoon aktiviteetit ja harrastukset    Lontoo

Suurena Notting Hill fanina, ainakin minä koin tämän aika mielenkiintoisena! Elokuva kun on mun kaikkien aikojen suosikki!

everaround.com/experiences/2...ssic-movie

Comedy Store

Jos haluatte loytaa Lontoosta hyvaa viihdetta, jota toiset turistit eivat ole loytaneet, suunnatkaa Leicester Squarelle.

aukion laidalta loytyy pieni huomaamaton ovi, jossa on pieni kyltti "Comedy Store" ja oven takaa loytyy hyvin askeettisesti sisustettu teatteri ja tajuttoman lahjakkaat nayttelijat ! Kuhunkin esitykseen on paikallisia jonossa, joten menkaa tarpeeksi aikaisin, etta mahdutte sisaan. Nayttelijat improvisoivat kaiken ja saavat yleisonsa rajahtelemaan nauruun. Nayttelijat myos pyytavat yleisolta vinkkeja siita, mita he haluavat nahda improvisoitavan, joten yleiso ikaankuin osallistuu tapahtumaan. Valilla nayttelijat nayttelivat sellaisia hahmoja, jotka puhuivat jotain tiettya brittimurretta, joten moni juttu meni "ohi" mutta ehdottomasti kaymisen arvoinen paikka.

hyvä ajoitus kevätretkelle

valperi    13.04.2011    Lontoon aktiviteetit ja harrastukset    Lontoo

Ilahduttava yllätys 3.

Tämänkertaisen vierailun ajankohtakaan ei ollut mitenkään tarkasti harkittu vaan määräytyi maaliskuun parin ensimmäisen viikon ajaksi ihan sattumalta. Ajankohta osoittautuikin turisti kannalta mitä parhaimmaksi. Päivälämpötilat reilut kymmenen celsiusta ja kevät niin pitkällä ettei sitä metrisestä hangesta tulleena arvannutkaan. Puistot oli siistitty talven jäljiltä, pensaat, puut ja muut kevätistutukset täydessä kukassa. Sesonkiruuhkaa ei vielä pahemmin ollut joten nähtävyyksillekkään ei ollut ihan mahdottomia jonoja. Todella miellyttävä ajankohta kierreelä vävellen kaupungilla.

Oletko vieraillut Lontoossa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.