Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Lissabonin matkakokemukset ja vinkit

Perus hotelli

kaitsukka    07.11.2013    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Marraskuu 2013 | Hotelli: Lutecia Smart Design Hotel

Hotelli Lutecia on perus hotelli kaikkine kalustuksineen. Palvelu oli erinomainen, henkilökunta kohtelias ja ystävällinen. Huoneemme oli viidennessä kerroksessa aivan hissin takana. Kaksi ensimmäistä yötä meni kolinan ja hissin käytöstä johtuvan äänen kuunteluun, siis unet häiriintyivät täysin. Kerrottuani asiasta respan henkilökunnalle, olivat heti avuliaat vaihtamaan huoneemme. Saimme toisen huoneen samassa kerroksessa, mutta kaukaa hissistä. Emme edes pyytäneet huoneen vaihtoa, henkilökunta itse ehdotti sitä. Yhdeksän vuorokautta asuttuamme Luteciassa jäi todella positiivinen ja miellyttävä fiilis. Juna - sekä metroasemat ihan 5minuutin kävelymatkan päässä hotellista lisäsi mukavuutta. Hotelli Luteciaavoimme suositella tavalliselle turistille, joka etsii suht edullista majoitusta, siisteyttä ja hyvää palvelua. Arvosanaksi antaisin 8+

Arvosana hotellille:

Taksi petkutti Lissabonissa

Vieras    08.07.2012    Lissabonin lennot & liikenne    Lissabon

Otin taksin Lissbonin lentokentältä hotelliin keskustassa. Loppusumma mittarissa oli 14.65 euroa kun saavuimme hotellille. Kuljettaja nousi autosta nostamaan laukkuni ja minä nousin samoin maksaakseni ja antaakseni vähän tippiäkin. Kuljettaja totesi,ettei maksu riitä vaan loppusumma on 24,65 euroa. Ihmeteltyäni hän pyysi katsomaan mittaria ja todellakin summa oli noussut tuohon summaan. Sanoin, että sehän oli 14,65 euroa, kun saavuimme hotellille. Olinkin kuullut taksinkuljettajan kääntävän mittaria auton saavuttua perille hotelliin, mutta luulin hänen vain kääntäneen sen "nollille" saavuttuamme perille. Hän olikin vääntänyt mittaria ja siihen oli tulla tupsahtanut 10 euroa lisää! Taksi häippäsi nopeasti paikalta saatuaan korotetun maksun, en hämmennyksissäni muutakaan keksinyt kuin maksaa hänen vaatimansa summan. Oliko tämä siis kusetusta viimeisen päälle? Muuten Portugalin matkani oli upea kokemus, ihmiset ystävällisiä, hinnat suht.ok.

Hyvä ravintola kauniilla maisemilla.

Vieras    28.01.2012    Lissabonin ravintolat ja baarit    Lissabon

Senhor Peixe on hyvä ja suositeltava ravintola Nacoesin puistoalueella joka on myös yksi Lissabonin nähtävyys ja näkemisen arvoinen paikka.

Palvelu oli hyvää ja kalan saa itse käydä valitsemassa. Itse söimme grillattua punamulloa ja perunoita voilla sekä salaattia. Kala oli todella tuoretta ja hyvää. Vieläkin vesi herahtaa kielelle tuota kalaa ajatellessa.

Ravintolassa sai istua ulkona terassilla tai sisällä. Näkymät oli merelle ja puistoon.

Vaikka ihmisiä kulkee paljon ravintolan ohi, tunnelma on silti rauhallinen.

Tunnelmallinen hotelli hyvällä sijainnilla

Vieras    28.01.2012    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Elokuu 2011 | Hotelli: Avenida Palace

5 tähden tunnelmallinen hotelli hyvällä sijainnilla. Metro-asema oli ihan vieressä ja nähtävyyksille jaksoi kävellä.

Aamupala oli aika suppea mutta ruoka oli hyvää. Palvelu sitäkin parempi, kahvit ja teet tuotiin pöytiin, ruoka oli koko ajan tuoretta ja tyhjeneviä lautasia täytettiin koko ajan. Siivous toimi todella hyvin ja muutenkin koko hotellin palvelu oli todella hyvää. Hotellissa oli jopa oma postilaatikko. Erityismaininta täytyy antaa hotellin omalle baarimikolle joka teki hyvät juomat, osasi suositella juuri oikeaa juomaa, oli aina paikalla ja muisti kysyä myös päivän kuulumiset.

Huoneet olivat tilavia, siistejä ja viihtyisiä. Ehdottomasti menisin tänne uudestaan jos lähtisin Lissaboniin.

Arvosana hotellille:

hyvätasoinen kaupunkihotelli

valperi    30.12.2009    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Joulukuu 2009 | Hotelli: Hotel Mundial

Hyvä sijainti, mukavat ja tilavat huoneet, hyvä varustelutaso, monipuolinen aamiainen

itsellä ei ollut mitään ongelmia lämmityksen/ilmastoinnin kanssa, mutta kuulin jonkun muun kiukettelevan asiasta henkilökunnan kanssa

pari aiheetonta palohälytystä, henkilökunnan tiedottaminen asiasta surkeaa, piti itse udella mistä kysymys

Arvosana hotellille:

hiljainen kaupungin keskustassa

sariy    04.11.2009    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Lokakuu 2009 | Hotelli: Hotel Chile

Huoneet ja kylpyhuoneet olivat tosi pieniä, mutta siistejä. Aamupala oli kohtuullinen ja sillä pärjäsi puoleenpäivään asti. Hotellin omistaja puhui englantia, mutta ei ollut niitä hymyileviä asiakaspalvelijoita. Keittiöhenkilökunta ja siivojat eivät puhuneet englantia. Hyvällä tuurilla voi parkeerata hotellin eteen. Metrolla pääsee ydinkeskustaan 5 minuutissa. Paikoitus on maksullen viikolla ja lauantaina ja sunnuntaina ilmainen.

Interreilaajille kohtuuhintainen hotelli. Ei ehkä tarvitse yöpyä toista kertaa. Lisätietoja hoteldochile.com.

Arvosana hotellille:

Moderni ja siisti perushotelli

Vieras    16.03.2009    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Maaliskuu 2009 | Hotelli: SANA Capitol Hotel

Uusi hotelli hyvällä sijainnilla Marques de Pombalin aukion lähellä ja kävelymatkan päässä keskustasta. Sisustus oli hienosti toteutettu, modernia designia kautta linjan. Huone oli melko pieni, mutta nukkumassahan siellä lähinnä käytiin. Miinusta tuli vuoteesta, joka oli muuten hyvä, mutta petauspatjan puuttuminen hieman haittasi. En tiedä onko yleinenkin käytäntä noilla seuduilla, että petauspatjaa ei ole, mutta vuode oli siis ilman sellaista hieman kova. Aamupala oli ihan ok eteläeurooppalaiseksi aamiaiseksi, tosin kasvissyöjänä jäin kaipaamaan jotain kasviksia valikoimaan. Henkilökunta oli ystävällistä ja avuliasta.

Arvosana hotellille:

Näkymät Tagus joelle Hotellista

palisanteri    20.02.2009    Lissabonin hotellit    Lissabon
Yöpymisen ajankohta: Helmikuu 2009 | Hotelli: Hotelli Tivoli Oriente, Lissabon

Hinta / laatu suhde hyvä. Palvelu asiaankuuluvaa, ruoka herkullista.

Mutta kömmähdys oli tapahtunut suunnittelussa a la carte ravintolan sisäänkäynnissä. Hissillä pääsi 16.kerrokseen, samassa kerroksessa

myös vessat ja invavessa, mutta lukematon määrä portaita siitä ylös ravintolaan, ei kaiteita edes kuin alkupäässä. Mahdoton yhtälö pyörätuoliasiakkaalle, mutta sekin kyllä onnistui loppujen lopuksi.

Henkilö kannettiin erikseen ja pyörätuoli perässä, illallinen oli nautinto

kuitenkin ja asiakas kannettiin alas hissikerrokseen pyörätuoleineen.

Myöskään invahuonesuunnittelussa ei ollut käytetty asiantuntija-apua sellaiselta henkilöltä joka joutuu käyttämään pyörätuolia liikkumiseen.

Kaikesta huolimatta 4 -tähteä.

www.portugalvirtual.pt/_lodg...index.html

Arvosana hotellille:

ihana kaupunki

Gristalli    26.06.2008    Lissabonin muita vinkkejä    Lissabon

Lissabonssa on ihmisiä kuin muurahaisia.Paljon kahviloita ja ravintoloita.Ne kannattaa valit huolellisesti,sillä suurin osa niistä on tosi lkaisia ja nuhruisia.

Kaupunki itsessään on yksi lempikohteistani.Hinnat edulliset,nähtävyyksiä,kauppoja ja liikkeita.Kukkia joka puolella.

Sinne kannattaa mennä pidemmäksikin aikaa.Viihdykkeitä riittää ja näkemisen arvoisia paikkoja.Suosittelen lämpimästi.

Oletko vieraillut Lissabonissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.