Käytämme sivustolla evästeitä parantaaksemme käyttökokemustasi. Jatkamalla sivustomme käyttöä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää...

Matkakokemukset - Muita vinkkejä Limassolista

Limassol

Vieras    04.08.2013    Limassolin muita vinkkejä    Limassol

Olen asunut Limassolissa 4,5 vuotta,tavallista perhe-elämää viettäen.Aivan ihana kaupunKi,tosin nykyään melko hintava.Ihmiset tosi sydämellisiä ja vieläkin tietyistä perinteistä kiinni pitäviä.Eurooppalaisia kestitsevät ok,mutta arvostus meidän elämän tapojamme kohtaan kyseenalaistava.Itse tosin esimerkilläni muutin kyproslaisten sukulaisteni asennetta suhteessa ainakin itseeni.

Palasimme Suomeen,mm sosiaalietuuksien takia,ne eivät ole Kyproksella samaa luokkaa kuin meillä Suomessa.Mutta ihmisrakkaus,sitä ei voita koskaan suomalainen,siellä perhe ja suku pitävät yhtä;AINA.

Hyvä maa,kannattaa lomailla,mutta ei jytäpaikoissa,ainakaan paremassa iässä olevien.Buzuki käymisen arvoinen!!Viinit hyviä ja ne hedelmä ja vihannestarjonnat,vau.Hyvää lomaa vaan!

Limassol lokakuussa 2011

Vieras    14.01.2012    Limassolin muita vinkkejä    Limassol

Vietimme viikon lokakuun alussa Limassolissa hotelli Kapetanioksessa. Viikko oli lämmin, +30 joka päivä, ainoastaan yhtenä iltana satoi n.5 min. Merivesikin oli uintilämpöistä ainakin meidän mielestä (paikallisille liian kylmää) ja uitua tuli melkein joka päivä.

Hotelli Kapetanios oli siisti, henkilökunta ystävällistä ja palveluhenkistä. Hotelli sijaitsi erinomaisella paikalla. Keskustaan oli 1.5 km ja uimarantaan 200 m (parvekkeelta oli merinäköala). Uimarantaa oli pitkästi kumpaankin suuntaan. Hotellin välittömässä läheisyydessä (200m) oli rantakatu (Oktovriou) jonka varrella oli ruokapaikkoja, pieniä "ruokakauppoja" (lähinnä kioskien kokoisia). Hotellimme lähellä oli isompi ruokakauppa (alfasigma-market) jossa oli laajemmat valikoimat. Rantakatua kulki n. 15 min välein bussi jolla pääsi kätevästi keskustaan, jos ei jaksanut helteessä kävellä :) Keskustassa oli kävelykatu (Agiou Andreou) jonka varrella oli kaikenlaista myyntiä; kenkiä, laukkuja, matkamuistoja, ravintoloita jne.

Juomapuolelta kannattaa ehdottomasti kokeilla frappea (eli jääkahvia), joka virkisti mahtavasti helteisellä kelillä. Paikallinen olut (Keo) oli vaaleaa, aika laimeaa olutta. Moussaka oli hyvää ja kannattaa kokeilla myös meseä (sisältää 15-20 ruokalajia pieninä annoksina) jossa pääsee hyvin tutustumaan paikallisiin ruokalajeihin. Ruoat olivat aika lailla maustamattomia, yleensä pöydässä oli suolaa ja mustapippuria mausteeksi. Kalaruokia ei ollut paljon tarjolla, koska sitä on saatavilla hyvin vähän meriveden suolaisuudesta johtuen. Kannattaa käydä myös Lefterissä (Makarios avenuella) maistamassa tosi hyvää kebabbia.

limassol 2008

Vieras    22.09.2008    Limassolin muita vinkkejä    Limassol

Olimme mieheni kanssa huhti-toukokuun vaihteessa Limassolissa.

Hotelli chrielka ihana pieni hotelli.Palvelu ystävällistä,siisti hotelli.Koko viikon keskilämpö +25.Kolmena päivänä hellettä piisasi +35.

Troodos vuorille kanattaa mennä päiväretkelle,huima ja jännittävä kokemus.

Ravintola big ben, rantakadulla hyvä ruokapaikka.Tarjoilijat mukavia ja palvelu todella ystävällistä.

Limassol ihana paikka.Suosittelemme.

Oletko vieraillut Limassolissa?

Kerro muille kokemuksistasi!
Pieni hetki, sivua ladataan.